Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben şimdiye kadar yeme içmeye çok dikkat etmiyordum. Geçen aydan beri düzenli ve organik bir hayata geçtik😁 benim eşimde de bir problem yok. 3 aydır deniyoruz ama öncesi biraz karışık bizim. İnşallah çok uzamadan güzel haberler alırız.🙏🙏🥰
Insallah canim tek duamiz bu umarim guzel haberlerle yili kapatiriz🤗🦋

Ben bi kimyasal yaşadım canım o adete iki gün kala çıkmıştı, hem de hcg 24tü düşün yani az bir değerde bile çıkıyor bence.. olsa silik de olsa çıkardı gibime geliyor 🤗
Aynen napalım olsa çıkardı Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah herkese ben şimdi adet bitince Rahim filmi çektircem sen çektirmiş miydin?

Günaydın bayanlar 🥰Bugün güne çok heyecanlı başladım☺️İdrar testi yaptım pozitifi gördüm ☺️Hemen gidip kan testi vermeli miyim yoksa adet günüme 4 gün var daha gecikmesini mi beklemeli miyim ??

Hayırlı olsuuuuuunn hamilesin ❤
Hayırlı olsun hanımlar 🥰🤗 Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallah

Aynen napalım olsa çıkardı Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah herkese ben şimdi adet bitince Rahim filmi çektircem sen çektirmiş miydin?
Hayır canım hiç çektirmedim, kimyasaldan sonra doktora gittim her şeyin çok temiz çok güzel demişti. Ama birkaç ay sonra gebelik oluşmazsa gerekli tüm testleri isteyeceğim. Artık ne düşüneceğimi şaşırdım. Hayatımda hiç kistim olmadı adetim de düzenli. Kimyasala ilk denemede hamile kaldım. Ondan sonra da bir türlü gebelik oluşmadı. Kendimi çok sağlıklı zannediyorum, gebelik oluşmayınca üzülüyorum ama belki de bir sorunum var. O yüzden birkaç ay denedikten sonra olmazsa doktora gideceğim.

Hayır canım hiç çektirmedim, kimyasaldan sonra doktora gittim her şeyin çok temiz çok güzel demişti. Ama birkaç ay sonra gebelik oluşmazsa gerekli tüm testleri isteyeceğim. Artık ne düşüneceğimi şaşırdım. Hayatımda hiç kistim olmadı adetim de düzenli. Kimyasala ilk denemede hamile kaldım. Ondan sonra da bir türlü gebelik oluşmadı. Kendimi çok sağlıklı zannediyorum, gebelik oluşmayınca üzülüyorum ama belki de bir sorunum var. O yüzden birkaç ay denedikten sonra olmazsa doktora gideceğim.
Benimde hiç kistim olmamıştı bu yaşıma kadar ama son zamanda öğrendim şok oldum ve çok üzüldüm bence mutlaka git adetinin ikinci veya üçüncü günü yani inşallah olmazsın inşallah bebek vardır ama olursanda yine de baktır tahlillerine en azından kafan rahat etsin. Ben hsgyi kist tüpü kapatmış mı diye çektircem

Ben tam günümde mens oldum. Bat 30 Aralık. Her son yeni bir başlangıç diyip yeni umutlarla başlamak lazım sanırım. Her ay umudu kırılıyor insanın ama napalım demekki vakti saati var. Olumlu yönden bakmaya çalışıyorum inşallah Rabbim bana da (ve bu grupta özellikle hiç çocuğu olmayan veya başka evlat isteyen kardeşlerime de) bir evlat nasip eder.😢🤲

Kızlar Rahim filmini çekildiği ay korunmak mı gerekiyor yoksa korunmamak mı? Bu konuda çok kafam karışık kimisi film çekildiği ay hamile kalmış düşük olmuş, kimisi doktoru korunun demiş. Hsg çektiren arkadaşlar bilgi verebilir misiniz 🙏

Prolaktin nedir tam bir bilgim yok benim ama 🤷‍♀️ gogus ucunuzdan mi sivi geliyor ?
Prolaktin, beyinde yer alan hipofiz bezi tarafından salgılanan bir tür hormondur.Kadınlarda hamilelik süresince meme bezlerinin gelişimini ve doğumdan sonra süt üretimini sağlayan hormondur.Prolaktin değeri yüksek olunca gebelik şansı çok azalıyor.Prolaktin değerim yüksekti ve o dönemde dostinex kulladığım halde hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.

Kizlar merhaba yine ben 🤗🤗 Bugünki ovulasyon testime bakar mısınız? Benim bat 21 Aralık ve yumurtlamayı 17. Gün yani 8 Aralık gibi bekliyorum. Ama bugünkü test pike yakın bence. Erken mi yumurtluyorum ? Ay bı el ativerin kizlar ya 🐞🥰 Eki Görüntüle 2731523
Baya koyu bence sen yine de 24-36 saati değerlendir, hadi inşallah:emir_bebek:
Ya hanimlar, benim reglime daha 12 gun var ama kanamam basladi.
yerleşme olmasın, çok koyu mu rengi?
Millet tek ilişkiyle çocuk istemden hamile kalıyor, biz yanıp tutuşuyoruz yok yok yok 😁
Ahhh nasıl özeniyorum ya gerçekten. İlki hemen ilk ay olmuştu benim ama kürtajla sonuclanmıştı maalesef :KK43: 2013 doğumlu oğluma da kürtajdan 11 ay sonra kavuşabildim. 7 yıldan sonra şimdi yine istiyoruz tutmak bilmiyor :işsiz:

Canim selam prolaktin yuksekliginde hayit otu cok ise yariyor denedn mi hic?
Canım duydum ama hiç denemedim.Çok hassas bir bünyem var.Kimseye dokunmayan alerji yapmayan birşey bana dokunuyor.O yüzden kür ya da başka alternatifler denemedim.Bende lupus var.Şuan remisyon dönemindeyken alevlendirir diye hiç birşey kullanmak istemiyorum

Prolaktin, beyinde yer alan hipofiz bezi tarafından salgılanan bir tür hormondur.Kadınlarda hamilelik süresince meme bezlerinin gelişimini ve doğumdan sonra süt üretimini sağlayan hormondur.Prolaktin değeri yüksek olunca gebelik şansı çok azalıyor.Prolaktin değerim yüksekti ve o dönemde dostinex kulladığım halde hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Aaa anladim. Bir tedavisi vardır inşallah.🤗

Aaa anladim. Bir tedavisi vardır inşallah.🤗
Canım tedavisi var tabiki😉Buna sebep olan bir çok etken var.Öncelikle bunların tespit edilip tedavi edilmesi gerekiyor.Ama ben tedavi gördüğüm dönemlerde geçici görme kaybı yaşadım o yüzden yine aynı şeyler olur diye korkuyorum.

X