- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 35
Benimki oncekinde kahveydi.camur gibiyerleşme kanaması kahverengi olmaz ye pembe ya turuncu olur dediler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimki oncekinde kahveydi.camur gibiyerleşme kanaması kahverengi olmaz ye pembe ya turuncu olur dediler
Insallah canim tek duamiz bu umarim guzel haberlerle yili kapatirizBen şimdiye kadar yeme içmeye çok dikkat etmiyordum. Geçen aydan beri düzenli ve organik bir hayata geçtik benim eşimde de bir problem yok. 3 aydır deniyoruz ama öncesi biraz karışık bizim. İnşallah çok uzamadan güzel haberler alırız.
peki kaç gün sürdü acaba yerleşme kanamanizBenimki oncekinde kahveydi.camur gibi
Aynen napalım olsa çıkardı Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah herkese ben şimdi adet bitince Rahim filmi çektircem sen çektirmiş miydin?Ben bi kimyasal yaşadım canım o adete iki gün kala çıkmıştı, hem de hcg 24tü düşün yani az bir değerde bile çıkıyor bence.. olsa silik de olsa çıkardı gibime geliyor
yerleşme kanaması sadece bi günmü sürer ? İnternette baktıgımda 3 ile 6 gün arası yazıyorSadece 1 gun
Çok teşekkür ederim kiHayırlı olsuuuuuunn hamilesin ❤
Günaydın bayanlar Bugün güne çok heyecanlı başladımİdrar testi yaptım pozitifi gördüm Hemen gidip kan testi vermeli miyim yoksa adet günüme 4 gün var daha gecikmesini mi beklemeli miyim ??
Hayırlı olsun hanımlar Rabbim sağlıkla hayırla kucağınıza da almayı nasip etsin inşallahHayırlı olsuuuuuunn hamilesin ❤
Amin canımEvet testte 19.gün gördüm çift çizgiyi. Hayır bende pko yok herhangi bir sorun yok fakat eşimde varikosel başlangıcı varmış. Birlikte bekleyelim inşallah hyırlı haber alırız uğur getirsin :)
Hayır canım hiç çektirmedim, kimyasaldan sonra doktora gittim her şeyin çok temiz çok güzel demişti. Ama birkaç ay sonra gebelik oluşmazsa gerekli tüm testleri isteyeceğim. Artık ne düşüneceğimi şaşırdım. Hayatımda hiç kistim olmadı adetim de düzenli. Kimyasala ilk denemede hamile kaldım. Ondan sonra da bir türlü gebelik oluşmadı. Kendimi çok sağlıklı zannediyorum, gebelik oluşmayınca üzülüyorum ama belki de bir sorunum var. O yüzden birkaç ay denedikten sonra olmazsa doktora gideceğim.Aynen napalım olsa çıkardı Allah hayırlı zamanda nasip etsin inşallah herkese ben şimdi adet bitince Rahim filmi çektircem sen çektirmiş miydin?
Benimde hiç kistim olmamıştı bu yaşıma kadar ama son zamanda öğrendim şok oldum ve çok üzüldüm bence mutlaka git adetinin ikinci veya üçüncü günü yani inşallah olmazsın inşallah bebek vardır ama olursanda yine de baktır tahlillerine en azından kafan rahat etsin. Ben hsgyi kist tüpü kapatmış mı diye çektircemHayır canım hiç çektirmedim, kimyasaldan sonra doktora gittim her şeyin çok temiz çok güzel demişti. Ama birkaç ay sonra gebelik oluşmazsa gerekli tüm testleri isteyeceğim. Artık ne düşüneceğimi şaşırdım. Hayatımda hiç kistim olmadı adetim de düzenli. Kimyasala ilk denemede hamile kaldım. Ondan sonra da bir türlü gebelik oluşmadı. Kendimi çok sağlıklı zannediyorum, gebelik oluşmayınca üzülüyorum ama belki de bir sorunum var. O yüzden birkaç ay denedikten sonra olmazsa doktora gideceğim.
Prolaktin, beyinde yer alan hipofiz bezi tarafından salgılanan bir tür hormondur.Kadınlarda hamilelik süresince meme bezlerinin gelişimini ve doğumdan sonra süt üretimini sağlayan hormondur.Prolaktin değeri yüksek olunca gebelik şansı çok azalıyor.Prolaktin değerim yüksekti ve o dönemde dostinex kulladığım halde hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.Prolaktin nedir tam bir bilgim yok benim ama gogus ucunuzdan mi sivi geliyor ?
Baya koyu bence sen yine de 24-36 saati değerlendir, hadi inşallahKizlar merhaba yine ben Bugünki ovulasyon testime bakar mısınız? Benim bat 21 Aralık ve yumurtlamayı 17. Gün yani 8 Aralık gibi bekliyorum. Ama bugünkü test pike yakın bence. Erken mi yumurtluyorum ? Ay bı el ativerin kizlar ya Eki Görüntüle 2731523
yerleşme olmasın, çok koyu mu rengi?Ya hanimlar, benim reglime daha 12 gun var ama kanamam basladi.
Ahhh nasıl özeniyorum ya gerçekten. İlki hemen ilk ay olmuştu benim ama kürtajla sonuclanmıştı maalesef 2013 doğumlu oğluma da kürtajdan 11 ay sonra kavuşabildim. 7 yıldan sonra şimdi yine istiyoruz tutmak bilmiyorMillet tek ilişkiyle çocuk istemden hamile kalıyor, biz yanıp tutuşuyoruz yok yok yok
Canım duydum ama hiç denemedim.Çok hassas bir bünyem var.Kimseye dokunmayan alerji yapmayan birşey bana dokunuyor.O yüzden kür ya da başka alternatifler denemedim.Bende lupus var.Şuan remisyon dönemindeyken alevlendirir diye hiç birşey kullanmak istemiyorumCanim selam prolaktin yuksekliginde hayit otu cok ise yariyor denedn mi hic?
Aaa anladim. Bir tedavisi vardır inşallah.Prolaktin, beyinde yer alan hipofiz bezi tarafından salgılanan bir tür hormondur.Kadınlarda hamilelik süresince meme bezlerinin gelişimini ve doğumdan sonra süt üretimini sağlayan hormondur.Prolaktin değeri yüksek olunca gebelik şansı çok azalıyor.Prolaktin değerim yüksekti ve o dönemde dostinex kulladığım halde hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Prolaktin, beyinde yer alan hipofiz bezi tarafından salgılanan bir tür hormondur.Kadınlarda hamilelik süresince meme bezlerinin gelişimini ve doğumdan sonra süt üretimini sağlayan hormondur.Prolaktin değeri yüksek olunca gebelik şansı çok azalıyor.Prolaktin değerim yüksekti ve o dönemde dostinex kulladığım halde hamile kaldım ama kimyasal gebelikle sonuçlandı.
Canım tedavisi var tabikiBuna sebep olan bir çok etken var.Öncelikle bunların tespit edilip tedavi edilmesi gerekiyor.Ama ben tedavi gördüğüm dönemlerde geçici görme kaybı yaşadım o yüzden yine aynı şeyler olur diye korkuyorum.Aaa anladim. Bir tedavisi vardır inşallah.
Teşekkür ler tavsiyen içinBi süre ovu. Testi ile takip ederek değerlendirin. Bi 4 ay daha olmazsa iyi bir dr bulun derim.
Kaset test yaptın mı çıkıyosa bende gaza geldim bende denesem erken ama çıkar mı bilemedim sen yaptın ve çıktıysa sabaha yapıyım bendeÇok teşekkür ederim ki