Gebeliğe Hazırlık ARALIK AYI GEBELİK PLANLAYANLAR

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana doktor korunma önermedi hatta 3 günlük kullanılabilen hap yazmıştı antibiyotik filmden 2 gün sonra ilişki önerdi 2 gün üst üste sonra 1 gün ara tekrar aynı şekilde devm et demişti sekreteride biz butun hastalara öneririz hamilr kalma olasiligi daha yüksek demişti bk sıkıntı da olmadi

Aynı talihsizliği ben de yaşadım iki defa neden böyle oluyor acaba.. kullandığımız ilaçtan dolayi olabilir mi

Kızlar merhaba, kasım ayında kimyasal gebelik yaşadığım için umutlar aralık ayına kaldı. İkinci kimyasal gebeliğim olduğu için bu ay doktor takibindeyim. Klomene başladım 6.gün. Salı günü de yumurta kontrolüne gideceğim. Kimyasal geçirdiğim için bat tarihimi bilemiyorum.

Aynı talihsizliği ben de yaşadım iki defa neden böyle oluyor acaba.. kullandığımız ilaçtan dolayi olabilir mi
Canım sende dostinex kullanırken mi kimyasal gebelik yaşadın?Benndostinex kullandığım dönemlerde geçici görme kaybı ve sürekli baş dönmesi yaşıyorum.prolaktin yüksel olduğu için demişti doktorum

Ben de dostinex kullaniyorum ilk kimyasalda ilaci bırakalı iki ay olmustu. Şimdi ise ilaç kullamdigim halde kimyasal oldu. Senin hipofize bakıldı mi acaba adenom mu var

Kızlar bugün yumurtlamanın 5.günü sabahtan beri bi bel ağrım var yoğun olarak sol tarafımda nedeni ne olaki acaba ovülasyon testine göre takip yapmıştım ben oysaki telefondaki programda bugün yumurtlama gösteriyor acaba hemen tekrar yumurtlama olur mu ondan mı bu ağrı

Bugun yine hayal kirikligi...
Kanamamin sebebi belli oldu. Progesteron hormonum 0.49 cikti. Amh 00.4.
Kendimi tukenmis , caresiz hissediyrm. Bugun markette bebek bezi ustundeki resimleri elimle oksarken buldum kendimi.
Cok zormuss. Hem de cok zor.

canim benim 2 gun suruyor 3.gun catlama oluyor.. bugun senin de pik gibi duruyor ama benimki gibi 2 gun de surebilir bence degerlendir bugunu
pik mi çok koyu gelmedi bana ama neyse bu önümüzdeki 3 günü değerlendirsem olur mu yani günaşırı olmak zorunda mı bilen var mı

PD psikolojik danışman mısınız? Yerleşme agrıları olabılır

Ay ne çok meslektaşım varmış Bu ay güzel haberler gelir inşallah hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…