Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Canım çok geçmiş olsun üzüldüm.
Şüphen bu kadar yüksekse bir Corona testi mi versen canim ?

Bakacak biri yok mu yavrum evden göndersen. Ya covid ya da domuz gribi olmuş olabilirsin. Allah şifa versin bi an önce. İnşallah oğluna bulaşmadan atlatırsın

İnşallah güzel haberler verirsin bize

İnşallah canım belirti ne merak ettim

Kızlar dün testimi atmıştım silik çıkmıştı bugün reglime 2 gün var daha net çıkar sanmıştım ama yine aynı çok silik gibi görünmüyor acaba gebelik varmı yok mu anlayamadım bakarmısınız

Eklentiler

• 86926781-3027-4997-94BC-246B26114516.png
    1,2 MB · Görüntüleme: 59
Kızlar ya çok bekledim yaşadıklarımı anlatim artık. 3 gündür aşırı kasık agrısı çekiyorum adetime 1 hafta var mide bulantım gaz uyku hali acaba diyorum ama ben bu ay cyclo hormon ilacı kullanıyorum doktor adet olunca gel dedi ama korunma dedi acaba yerleşme mi yaşıyorum bu ilacı kullanırken hamile kalabilirmiyim ki banada yardımcı olurmusunuz. Bugün rüyamdada oglum olmuştu onu emziriyordum banyo yaptırıyordum çok tatlı bi bebekti psikolojik mi acaba

Canım ben hiç bilmiyorum tecrübem yok bu konuda. İnşallah öyledir ama

Kuzum çok geçmiş olsun bende 2 kez covid yaşadım hafif geçti ama 2 hafta önce infuleza oldum biliyorsun oldum sanıyordum belki infuleza olabilirsin haber ver

fnd_50 canım sakın korkma kovid zamanında bile aynı yatakta yatan karı kocadan biri kovid olurken diğeri olmuyordu hatta benim kaynım kovid oldu çok da zor atlattı ama ne eşi nede çocuklar kovid almadı olumsuzu çağırma lütfen. Eğer annen yada kayınvaliden sana yakınsa bir kaç gün onlar baksın oğluşuna yakında kimse yoksada maskeni tak ellerini sık sık yıka yatağını ayır eşin iyiyse bir iki gün ayrı odada eşin ilgilensin oğluşunla bol bol meyve ye sıvı tüket Allah'ın izniyle kolayca atlatacaksınız

Canım belki aldığın ilacın yan etkisidir sen kendini çok kaptırma ama çokda umutsuz olma inşallah bebiş yapıyodur bunları

Canım belki aldığın ilacın yan etkisidir sen kendini çok kaptırma ama çokda umutsuz olma inşallah bebiş yapıyodur bunları
Bende yan etkisidir diye düşünüyorum canım ama. İlacım 3 tane kaldı bitmek üzere 18 gündür içiyorum böyle olmamıştı hiç

Kızlar ovülasyon testi yaptım yumurtam çatlamış sonunda ama inanılmaz karnım ağrıyor adet olacakmışım gibi böyle normalde asla böyle olmazdı yumurta çatlama ağrısımı bu yoksa adet felanmı olucam acaba sat 30 kasım ama kürtaj sonraki ilk adetimdi. Birde yumurta çatladıktan sonra kaç saat yaşıyor kalp olanlarda ilişki oldu bide bugünü değerlendiricez geç kalmış olmayız inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2022-12-17-12-49-58-248_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    82,4 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20221217_123959.jpg
    58,2 KB · Görüntüleme: 47
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…