- 26 Aralık 2015
- 11.782
- 19.008
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.541
Vallaha öyle yuhhhYuhhhh
ay cus resmen yaKızlar ne dicem adetin 5. Günündeyim sırf merakımdan şu aptal test adetken bile silik çıkacak mı diye yaptım. Vallahi adetken bile hatta ikinci idrarla sıvı da içmiştim çıktı görüyorum cıplak gözle. İlk idrar olsa demek ki daha net çıkacakmış yuh dedim yaPapatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues Safransari @trkn0709 @TASUU ve hatırlamadığım diğer canlar
salmam inşallah soylekı oglumu 75 kıloda dogurdum dusun 8 aylık varımAma beni zorluyor bende alışkın değilim bu kilolara
O zaman spora başlayalım. Yumurtlamaya kadar tam gaz sonra hafif
Siz başlayın regl başlayınca katılcam bende
Geçen ay böyle oldu ne kadar ağladım anlatamam bu ay da öyle olunca gidip direkt kan verdim çıkmadı zaten adet de oldum. Diyecek söz bulamıyorumvay rezil kepaze insanlar ya ne kolay insanların umutlarıyla oynamak !
İki aydır anamı ağlattı bu testler işteay cus resmen yabu kadar olmaz ne hayalle bekleyen vardır
Duygularıyla hem de oynuyorlarResmen dolandırıcılar ya
Erken gebelik testlerinin yanlış sonuçtan dolayı üstünü cizmistik, bunun da orijinalliğini sorgulariz artık.Vallaha öyle yuhhh
ah yaaa... zaten ben de ne hamilelik ne adet derken gerim gerim gerildim bugün, hüngür hüngür ağlıcam şimdi yaGeçen ay böyle oldu ne kadar ağladım anlatamam bu ay da öyle olunca gidip direkt kan verdim çıkmadı zaten adet de oldum. Diyecek söz bulamıyorum
Pislikler ya. Tam mahkemelikler aslındaKızlar ne dicem adetin 5. Günündeyim sırf merakımdan şu aptal test adetken bile silik çıkacak mı diye yaptım. Vallahi adetken bile hatta ikinci idrarla sıvı da içmiştim çıktı görüyorum cıplak gözle. İlk idrar olsa demek ki daha net çıkacakmış yuh dedim yaPapatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues Safransari @trkn0709 @TASUU ve hatırlamadığım diğer canlar
Bu nerden aldığınız testKızlar ne dicem adetin 5. Günündeyim sırf merakımdan şu aptal test adetken bile silik çıkacak mı diye yaptım. Vallahi adetken bile hatta ikinci idrarla sıvı da içmiştim çıktı görüyorum cıplak gözle. İlk idrar olsa demek ki daha net çıkacakmış yuh dedim yaPapatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues Safransari @trkn0709 @TASUU ve hatırlamadığım diğer canlar
Ben hiç sevmem tatlı yabizim tattlıyla sıkı bir bağ var aramızda biraz kopamıyoruz birbirimzden
Şikayet etsene tüketici hakem heyetineKızlar ne dicem adetin 5. Günündeyim sırf merakımdan şu aptal test adetken bile silik çıkacak mı diye yaptım. Vallahi adetken bile hatta ikinci idrarla sıvı da içmiştim çıktı görüyorum cıplak gözle. İlk idrar olsa demek ki daha net çıkacakmış yuh dedim yaPapatyamaviss @pozitifbiri @Deepblues Safransari @trkn0709 @TASUU ve hatırlamadığım diğer canlar
O zaman 0 aylığa dönüp sağlıklı gebelik yaşayalımsalmam inşallah soylekı oglumu 75 kıloda dogurdum dusun 8 aylık varım
Sen bence sade Türk kahvesi bağımlısısınBen hiç sevmem tatlı ya
AH KESKEEEEEE :dO zaman 0 aylığa dönüp sağlıklı gebelik yaşayalım
Bu bilgi doğruSen bence sade Türk kahvesi bağımlısısın
Ay ne güzel yaBen hiç sevmem tatlı ya
Sonuç alabilir miyim nasıl bir süreç izlemeliyim bilmiyorumŞikayet etsene tüketici hakem heyetine
Bu testten hem hepsiburadadan hem trendyoldan almıştım artımed kutusunun içinde bir pakette bunlar çıkmıştı. Ptt avmden aldığım artımed kutunun içinde artımed paketli içinde t1-t2 yazan çıkmıştı. T1-t2 li olan doğru sonuç verdi negatif cıktıBu nerden aldığınız test
Alırsın bence canım. Yaptıkları yanına kalmasın yani. O kadar göz yaşının bir karşılığı olacak illa.Sonuç alabilir miyim nasıl bir süreç izlemeliyim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?