- 4 Mayıs 2015
- 10.698
- 16.679
- 298
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.501
En güzeli aceleci olmamak güven bana :)Bende başkası a
Ben öyle bir ruh hastasıyım ki kaset testi birsuru tane alırım sonra da beş tane damacana ve 64 lu solo peçete alırım onun için en temizi bana kan vermek
Evet bakarsın gelmez kırmızılar sende güldürürsün yüzleri. Benimde yarın olmam lazım 21 günde olacaksam geçen aylara göre, eğer olmazsam belki 28 güne düzeldi diye sevinecem. 28 gün gelip yine olmazsam Allah diyorum@Deepblues @pozitifbiri @fnd_50Papatyamaviss
Kizlar yarın bat gunumdu. Biraz önce kahverengi leke geldi. Ama ateşim düşmemiştiEki Görüntüle 3177829
harıka fıkır ne yapacaksınız ne yapcaksınız benım ev dısı yapmam ımkansız evde basalyacagım cok kılo aldım belkıde ondan olmuyor dıyorumO zaman sporları yaptık mı diye de takipleşelim hem birbirimizi motive ederiz
adet olacaksan yarında dusebılır benımde dun atesım dustu ama gelmmedı bugun geldı gıbı , kı dusmeyedebılır@Deepblues @pozitifbiri @fnd_50Papatyamaviss
Kizlar yarın bat gunumdu. Biraz önce kahverengi leke geldi. Ama ateşim düşmemiştiEki Görüntüle 3177829
Canımm ne guzel dualar etmıssın Allah razı olsunnn inşallaah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasipp etsinnnnnRabbim kucağına almayıda nasip etsin canım benim. İnşallah yuvanıza hayırlı bir evlat olsun eli ayağı düzgün olsun cinsiyet ne olursa olsun. Tekrar tekrar gözün aydın olsun eşine yapacağın süprizide bizimle paylaşırsan mutlu oluruz bizede fikir olur hem mutluluğunuzla bizde mutlu oluruz. Ayy ne güzel duygular rabbim el açmış kimler bekliyorsa hepimizede nasip etsin inşallah hayırlısıyla.❤
bende evde yapıcam canım zaten homeoffice çalışıyorum genelde evdeyim. attığım linkteki videoyu yapabilirsin bakma hamileler için yazdığına çok çok etkili ve çok kolay :)harıka fıkır ne yapacaksınız ne yapcaksınız benım ev dısı yapmam ımkansız evde basalyacagım cok kılo aldım belkıde ondan olmuyor dıyorum
ben agır baslayıp yumurtlamadan sonra hafıfe gecıs yapıcam
ben bu videoyu yapıcam. hamile olmayanlarda yapabiliyor, eşlerinizde yapabilir. çok kolay hareketler ve kilo verdiriyor :)
aynen mantıklı riske de atmayalım zayıflama uğrunaben agır baslayıp yumurtlamadan sonra hafıfe gecıs yapıcam
boy kac kılo kacaynen mantıklı riske de atmayalım zayıflama uğrunabu kadının videolarını inceleyin gebeliğin her dönemi için videoları var.doğum başladığında bile rahat açılma kolay doğum için bir çok hareket gösteriyor
evet bir yerden başlamak gerek :)aynen mantıklı riske de atmayalım zayıflama uğrunabu kadının videolarını inceleyin gebeliğin her dönemi için videoları var.doğum başladığında bile rahat açılma kolay doğum için bir çok hareket gösteriyor
kız ben cıkıyorum evden de noluyor gunluk adım 300 500 cok kılo aldımbende evde yapıcam canım zaten homeoffice çalışıyorum genelde evdeyim. attığım linkteki videoyu yapabilirsin bakma hamileler için yazdığına çok çok etkili ve çok kolay :)
boy kac kılo kac
o zaman sende katıl bize :) günde 40 dkevet bir yerden başlamak gerek :)
senin nasıl boy kilokız ben cıkıyorum evden de noluyor gunluk adım 300 500 cok kılo aldım
Allah senden de razı olsun canım benim süpersin aminnn inşallah.Canımm ne guzel dualar etmıssın Allah razı olsunnn inşallaah Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasipp etsinnnnnYaaa tabık paylasırımmm Eşime yapacagım suprizi sua dusunme asamasındayım bendeee aksama doğru cıkar zıbın mıbın bişiler alırım Allahım inanamıyorum bunları yazdığıma yaa Allahhım nolur sen herkese bu duyguyu tattırr en yakın zamanda Aminnn
bu arada bunu yazarkende bi bomba tatlıyı gödümo zaman sende katıl bize :) günde 40 dk
Afiyet olsunbu arada bunu yazarkende bi bomba tatlıyı gödümAllah affetsin
Canım kan ve ıdrar verdim ama henüz cıkmadı. Sadece sabah baska marka bi test yaptım onu atmıstım gördün mü bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?