- 21 Kasım 2022
- 466
- 808
- 33
- 35
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.461
Ayy hangi ürünleri alacağımı nasıl bileceğimmm canımmbenimde adetlerim 24 ile 26gün arası oluyordu mfk ürünleri herhalde diyorum 4 5 aydır 27 30 günde oluyorum
Aşkım ben de kullanmak istiyorum da işte nerden alcam ve hangilerini alacağım hiç bilmiyorumMfk ben kullanıyorum çok memnunum kızlar Vitamin eksiklerim çoktu hepsi düzeldi en önemlisi fsh normala bindi d vitamini demir eksikligi varsa bunlar gebelige engel oluyor tsh da çok önemli bunlara baktırın ara ara canım
instagramdan mfk yaz canm orda bilgi var linke tıkla ürünler var msj yazıp durumunu anlat onlar öneriyorlar ama yüzde 90 eş paketi diyorlar en az 3 ay kullanım sonra 3 ay ara diyorlarAyy hangi ürünleri alacağımı nasıl bileceğimmm canımm
Bende çok yoruyorum kendimi. Dayanabilirsen Bat geçmeden test yapmıcamCanım 3 aydır aynı durumu yaşıyorumkopkoyu görmeden inanmışsam artık inşallah çok teşekkür ederim senin de hepinizin gönlüne göre olsun
İkinci kanına bakarak durum hakkında yorum yapılabilir bencede. İnşAllah sağlıklı bir gebeliktirKızlar merhabalar geçen ay 36. Günde adet olmjştum 10 kasımda. Bundan önce hep 28-30 günde bir olurdum. İki gündür inanılmaz göğüs ağrım oldu acaba mı dedim. Bu akşam üzeri idrar testim pozitif çıktı. Hemen özel hastaneye giderek beta hcg baktırdım 22.07 çıktı ama 30 günde bir olduğunu varsayarsak 5 gün gecikme için 22.07 değeri düşük mü ? Veya kimyasal olabilir mi? Çok endişeliyim. Yoksa sat 10 kasım 36. Günde olduğu İçin yarını mı adet başlangıcı saymalıyım? Başına gelen var mı böyle bir durum? Doktor ile görüştüm değerin henüz düşük cmt günü tekrar bir kan bakalım dedi
Ben de aynısını düşünüyorum bu ayBende çok yoruyorum kendimi. Dayanabilirsen Bat geçmeden test yapmıcam
Goggle mfk ürübleri diye gir ordan silariş verebilirsin kuzum ben eş paketi aldım panagea bee fodega bunlar yeterli oluyor önemli bir sıkınton yoksa canımAşkım ben de kullanmak istiyorum da işte nerden alcam ve hangilerini alacağım hiç bilmiyorum
Bugün kan versem doğru sonuç alabilir miyimİkinci kanına bakarak durum hakkında yorum yapılabilir bencede. İnşAllah sağlıklı bir gebeliktirgeç döllenmedir belki
Ben inan hiç anlamadım canım 2 gün yaklaşık sadece kahve küçük küçük lekelenme oldu bir iki, dün gece de sildiğimde kırmızı geldi , tamam dedim adet geliyor kırmızı görünce, yazdım hatta buraya da. ama bugün sıfır. ne şimdi bu yaGeçen ay ben öyle oldum 5 gün sürer adetim sadece bir gün net kanama gibi geldi ama kırmızı değildi kalan peçeye sildikçe geldi ben artık havalardan dolayı herhalde diye düşünmeye başladım.
Regli bekliyorum olunca başlayacağımTakviye ürün almadım ben önce doktorla görüşeyim ona göre hareket
hadi hayırlısı tatlım bakalım başımıza daha ne işler gelecekRegli bekliyorum olunca başlayacağımTakviye ürün almadım ben önce doktorla görüşeyim ona göre hareket edicem
oh oh yarasın canım :) peki herhangi bi yan etkisi vs oldu mu yoksa memnun musunBen denedim dün gece jeli. Dışarı akma olmadı hiç. Kayganlaştırıcı etkisi de var
hayırlı olsun inşallah hangi ürünlerle başlayacağına nasıl karar verdin canımMFK ya yeni başladım canım ama diğer kızlar çok memnun olduklarını söylüyor.
Yok yavrum olmadı bence gayet iyiydioh oh yarasın canım :) peki herhangi bi yan etkisi vs oldu mu yoksa memnun musun
Bi videosu var tek tek izledim bütün ürünleri anlatıyor. Kendim için uygun olanları aldım. İlla bi sağlık problemin olması gerekmiyor zaten kullanmak içinhayırlı olsun inşallah hangi ürünlerle başlayacağına nasıl karar verdin canım
AAİİYYY biz de seni seviyoruz sen de iyi ki varsın canımm :) biz de 2013 ten beri beraberdik, 2018 sonuna doğru evlendik, ilk yıllar biz de aynı sizin gibi düşünerek bebek beklesin dedik, artık çok istiyoruz Allah nasip ederse :)Güzelliklerrr azıcık cenemmm acılıcakk cunku kimseye söylemedım ( yakın arkaadasım harıc)veee tek basımayım suanbu yuzden sizle paylaşcammm vallahi burda oldugum için cok mutluyummm ilk şüphe duydugumdan itibaren burayı kesfettim ve birkac gün mesajları okudum ortam bu tanımadan ıcten dualar okadar hosuma gittikii neden bu duaya bende ortak olmayayım diyip aranıza geldimm biz eşimle 8 yıllık bi ilişkiden sonra evlendikk büyük cabalarla gayretlerle Ve evlendık suan 2 yıllık evliyiz ve simdiye kadar cocuk dusunmemıstıkk biraz tadını cıkarmak ıstedık okadar yılın sefasını sürmek istedik aynı yuvada daha sonra bizimde artık bı bebegımız olsun siye bı karar aldık böyle bir adım attık Rabbim bekletmeden verdi binlerce şükürler olsun böyle düğün fotoğrafımıza bakıyorum ağlıyorum nerden nereye diyee ve onun henuz haberi yok suphelendıgım ıcın dun ona regl oldugumu söyledim tam bir süpriz olması adına tepkısını öyle merak edıyorum kiiii neyse cok çok yogun duygular ıcındeyım Allah hepinizden razı olsun binlerce kezz dualarınızda tuttunuz. Biliyorum cok konustum ama şöyle bi içimden geldiii yaaaa vallahiiii Rabbimmm tüm isimleri yüzü suyu hürmetine burda evlat için caba gösteren bekleyen tümm arkadaslarımaaa hayırlıı zamanda bu hayırlı haberii nasip et çoookkkk AMİİNN Sizleriiii seviyorummmmmm İYİ Kİİ VARSINIZZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?