Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Bir sorun yok aksine silinmesi çatlama olduğunu gösteriyor günlerce çift çizgi görenler var onların işi daha zor bence
Geçen ay 2gun öyle köyü durunca bu ay da pik oldu ve birkaç saat sonra siliklesti ondan tedirgin oldum

Kızlar konu açmak istemedim. Yerleşme kanaması hakkında bilgisi olan varsa bana bi yardımcı olur musunuz bat ayın 12 siydi regl olmadım. Dün öğlene doğru açık kahverengi bi kaç damlalık lekelenme oldu regl oluyorum diye ped taktım bi kaç damla da pede bulaşmış ama kesildi. Hala bişey yok. Yerleşme kanaması regl tarihinden önce oluyo diye biliyorum adetim mi sökülemiyo acaba

Teşekkürler canm şimdi 36.5 çıktı @pozitifbiri @Deepblues yarın batbacaba o yüzden mi atesim yükseliyor
Ateş bat zamanı yükselmez yumurtlama geç olmuştur. Regl de geç gelecektir anladığın kadarıyla normal döngünün üstüne çıkmış günün. İki gün önce filan ilişki de olduysa hamile olabilirsin tablonu tekrar ekleyebilir misin

23. günü bir discard etsene çizgiyi çekecek mi?

Hala adet olmadığınıza sevindim valla
Herkese merhaba bugün sabah dayanamayıp kan verdim yine negatif şu an 44.gün belki negatif olması normal geç gebelikte çünkü geç belli oluyor ama yarın kadın doğuma randevu aldım muayenede beta negatif olsa bile görünür mü yani kese oluşmadan görünmüyor biliyorum ama işte düşünüyorum da

ETTIM CEKIYOR KUZUM
O zaman bence de o gün hatta ben sana demiştim bugün olmaz yarın filan olur diye yumurta boyutu genelde 22-23 mm çatlıyor o da 23. güne tekabül eder ki bu senin erken hcg testi yaptığını gosterir

Evet bencede çünkü uzayan akıntı geldi evet pzt yapmıştım inşallah olur bugünde yapayım nolur nolamz

Eklentiler

• IMG_20221214_101558.jpg
    108,2 KB · Görüntüleme: 60
Kızlar ya ben hormon testi yaptırdım yine adetime 10 gün var luteal evrede oluyorum yani fsh çık düşük çıkıyor neden acaba normal mi yada. Bende önce menopoz başlangıcı vardı 19 du şimdi böyle çok düşük olunca onada tedirgin oldum

Eklentiler

• 37CAD269-BCF5-44E3-9D5E-E691F1B3FEF1.jpeg
    93,9 KB · Görüntüleme: 62
İyi yapmışsın yarın da ateş yüksek girersen çizgiyi ceker o güne yeni yumurtladin büyük ihtimal yarınki ölçüm onemli senin icin
Evet bencede çünkü uzayan akıntı geldi evet pzt yapmıştım inşallah olur bugünde yapayım nolur nolamz

Adetin 2-4.gunu yaptırsan yorumlardim ama bu günlerde neden hormon testi istedi dr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…