- 20 Ağustos 2016
- 3.517
- 2.886
- 133
- 31
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.581
Yap canm görürsün inşallah en kısa zamanda kullandıgın takviyeler varsa onunda faydası olmuş olabilir
Geçen ay 2gun öyle köyü durunca bu ay da pik oldu ve birkaç saat sonra siliklesti ondan tedirgin oldumBir sorun yok aksine silinmesi çatlama olduğunu gösteriyor günlerce çift çizgi görenler var onların işi daha zor bence
Ateş bat zamanı yükselmez yumurtlama geç olmuştur. Regl de geç gelecektir anladığın kadarıyla normal döngünün üstüne çıkmış günün. İki gün önce filan ilişki de olduysa hamile olabilirsin tablonu tekrar ekleyebilir misinTeşekkürler canmşimdi 36.5 çıktı @pozitifbiri @Deepblues yarın batbacaba o yüzden mi atesim yükseliyor
23. günü bir discard etsene çizgiyi çekecek mi?@fnd_50 @pozitifbiri @Deepblues sıkıldım artık bu aydan da bu testlerden yapmıcam dıyorum hadı dusmedı ates yapayım dedım… bıde ne dıcem sizce ben 24.günde yumurtlama olmuş olabılır mı 21.günde 19.2 mm ıdı yumurta böyle oluncada al başla başka şeyler bence yarım ates gıdecek düşecek ama arabasındaysa dedıgım gıbı sıkıldım 35.gün bugun
Hala adet olmadığınıza sevindim valla
Herkese merhaba bugün sabah dayanamayıp kan verdim yine negatif şu an 44.gün belki negatif olması normal geç gebelikte çünkü geç belli oluyor ama yarın kadın doğuma randevu aldım muayenede beta negatif olsa bile görünür mü yani kese oluşmadan görünmüyor biliyorum ama işte düşünüyorum daKızlar bir kaç güm önce yazmıştım buraya belirtilerim gebelik olur mu felan diye hatta @herafro bana benim belirtilerim de bu şekilde inşallah gebesindir demişti hala regl olmadım perşembe günü kan vereceğim çok heyecanlıyım belki gebelik vardır diye bekleyemiyorum resmen kimseye de söyleyemiyorum bende buraya yazıp içimi rahatlatmak istedim dua edelim bu ay isteyen hepimize hayırlısı ile gelsin bebeklerimiz
Bende kullanıyorum ama düzensiz aklıma geldikçe. Mfk ürünleri kullandıgım için ona pek fırsat kalmıyor canımBal tarçın çörek otu kullanıyorum bu ay cnm
ETTIM CEKIYOR KUZUM23. günü bir discard etsene çizgiyi çekecek mi?
Evet canm sabah 6.45 gibi ölçtüm hep. Yarın bat zaten ak ile kara çıkar ortayaCanım yumurtlama olmamış gibi tablona göre. Normalde yumurtlamadan sonra ateş yükselmesi oluyor adete kadar olan süreçte. Her gün düzenli aynı saatte yataktan çıkmadan ölçtün değil mi
Kızlar bugün adetim bitti öyle bir ovulosyon testi yapayim dedim t çizginin bu kadar belirgin çıkmasi normal mi daha bugün bitti adetim
@TASUU @Niqu @bebekheyecaniPapatyamaviss @fnd_50 @pozitifbiri melegim can
O zaman bence de o gün hatta ben sana demiştim bugün olmaz yarın filan olur diye yumurta boyutu genelde 22-23 mm çatlıyor o da 23. güne tekabül eder ki bu senin erken hcg testi yaptığını gosterirETTIM CEKIYOR KUZUM
Evet bencede çünkü uzayan akıntı geldi evet pzt yapmıştım inşallah olur bugünde yapayım nolur nolamzAteş bat zamanı yükselmez yumurtlama geç olmuştur. Regl de geç gelecektir anladığın kadarıyla normal döngünün üstüne çıkmış günün. İki gün önce filan ilişki de olduysa hamile olabilirsin tablonu tekrar ekleyebilir misin
Denemelık yarımada yüksek ateş gır cızgıyı çizer program uc yüksek ateşten sonra çıkıyo
Evet bencede çünkü uzayan akıntı geldi evet pzt yapmıştım inşallah olur bugünde yapayım nolur nolamz
Resekkur ederim canm inşallah yüksek çıkarİyi yapmışsınyarın da ateş yüksek girersen çizgiyi ceker o güne yeni yumurtladin büyük ihtimal yarınki ölçüm onemli senin icin
Adetin 2-4.gunu yaptırsan yorumlardim ama bu günlerde neden hormon testi istedi drKızlar ya ben hormon testi yaptırdım yine adetime 10 gün var luteal evrede oluyorum yani fsh çık düşük çıkıyor neden acaba normal mi yada. Bende önce menopoz başlangıcı vardı 19 du şimdi böyle çok düşük olunca onada tedirgin oldum
Ya adetken ovulasyon olmus ya da yakında olacak gibi görünüyor döngün kısa mı normalde
Bende kullanıyorum ama düzensiz aklıma geldikçe. Mfk ürünleri kullandıgım için ona pek fırsat kalmıyor canım
Doktor tsh hormonu istemişti canım saglık ovagı bunlarıda yapmış. Sadece adet günü yapılanı mı dikkate almak gerek pekiAdetin 2-4.gunu yaptırsan yorumlardim ama bu günlerde neden hormon testi istedi dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?