- 12 Eylül 2022
- 2.794
- 5.165
- 78
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.341
Jeli dene istersen bi canımya
ya evet bu ay extra bişiler yapmam lazım ne yapayım ne alayım nasıl olsun
nedir nasıl kullanılıyor kuzumJeli dene istersen bi canım
Bir gebenin günlüğünden aldım ben canım. Sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorsun. Sperm dışarı akmasın ve içeriye hızlı ilerleyebilsin diye. Kadınlar kullanıyor. Rahmin içine sıkıyorsun ilişkiden önce. 8-9 tane var galiba içinde 2-3 ay gidiyor. Baya güzel yorumları var incele bence. Benimki bugün gelecek. Hepsi tek kullanımlıknedir nasıl kullanılıyor kuzum
Hahaha alemsiniz yaYap yap bu gruba göre geç bile kaldın
Hadi inşallah bebiş olsun tabiki regl olana kadar umudumuz varTabi ki negatif halaregl olana kadar devam umudu kaybetmiyoruz
aldm ben ikinciyi kullandım kullanmadğına göre akma daha az oluyornedir nasıl kullanılıyor kuzum
Sabırla bekleyip göreceğiz İnşAllah hayırlısıyla bebiştendirAşılamanın 12., ovitrellenin 14.günü şuan peçeteye kahverengi leke geldi ve normal adet tarihine 1 hafta var daha. Yumurta gelişimi erken olunca tarihler de kaydı tabi ben neyi baz alıcam artık kafam karıştı iyiceregl mi geliyor yoksa yerleşme mi iki örneği de yaşayan çok kişi var, bide üstüne grip oldum ilaç alamıyorum ya gebelik varsa diye, off off
Maşallha canımçok güzelçıkmış saglıkla ilerlesin. İnşaallah@savascii kuzum e nabıza şimdi düştü dünkü sonuç 399.1 çıkmış nasıl sencee bide gelmişken burda da kan vereyim mi gerek yok mu
inşallah inşallah...Sabırla bekleyip göreceğiz İnşAllah hayırlısıyla bebiştendir
Amin canım hep birlikte veririz güzel haberi ama ben ovulasyondan sonra grip oldum öksürme ateş vs. durumları oldu o yüzden umudum çok yok bu aydan. Hayırlısı olsun.pozıtıflıgını yerım senın ama malesef ınsallah senden güzel haberler alırız :)
Benimde iki ay kimyasal olduğum için tan regli olmamıştım bu ay clomen içince feci bir kanama oluyordu birden boşalıyordu bide parçalı etler bitincede benimde erken oldu sancım olduve çatladı iki gün sürdü ben hiç ovulasyon kullanmadım doktorun dediği gibi oldu seffaf akıntı inşallah bu ay olmuştur hepimizin hakkında hayırlısı canımBenim yumurtlamadan bir gün önce çok sancım oldu ve az kanamam oldu.
Ertesi gün yumurtladim.
Aynı günün akşamı da yumurtam çatladı.
Ovulasyon takibi yaptığımdan biliyorum.
Başka da bir farklılık olmadı.
Ben ateş takibi de yapıyorum. Ateşim de düşmeye başladı. Yani tutmadı sanırımBenimde iki ay kimyasal olduğum için tan regli olmamıştım bu ay clomen içince feci bir kanama oluyordu birden boşalıyordu bide parçalı etler bitincede benimde erken oldu sancım olduve çatladı iki gün sürdü ben hiç ovulasyon kullanmadım doktorun dediği gibi oldu seffaf akıntı inşallah bu ay olmuştur hepimizin hakkında hayırlısı canım
Canım moralini bozma hemen ben ateş takibi yapmadım hiç ama adet olacağım zaman aşırı ateş bosar inşallah tutmuşturBen ateş takibi de yapıyorum. Ateşim de düşmeye başladı. Yani tutmadı sanırım
BAKTIM kuzum ya pahalıymıs epeyBir gebenin günlüğünden aldım ben canım. Sadece yumurtlama günlerinde kullanıyorsun. Sperm dışarı akmasın ve içeriye hızlı ilerleyebilsin diye. Kadınlar kullanıyor. Rahmin içine sıkıyorsun ilişkiden önce. 8-9 tane var galiba içinde 2-3 ay gidiyor. Baya güzel yorumları var incele bence. Benimki bugün gelecek. Hepsi tek kullanımlık
Benim de 13.gunum bitti bugün. Adet bu kadar erken gelmez,sanmıyorum. Test yaptın mi?Aşılamanın 12., ovitrellenin 14.günü şuan peçeteye kahverengi leke geldi ve normal adet tarihine 1 hafta var daha. Yumurta gelişimi erken olunca tarihler de kaydı tabi ben neyi baz alıcam artık kafam karıştı iyiceregl mi geliyor yoksa yerleşme mi iki örneği de yaşayan çok kişi var, bide üstüne grip oldum ilaç alamıyorum ya gebelik varsa diye, off off
Geçmiş olsun canım yumurtlama zamanını doktor kontrolü ile takip etmekte fayda var diye düşünüyorum belki yeterli büyüklüğe ulaşamıyordur o yüzden LH Hormonu seviyesi nedeniyle pik olmuyordur.Yok
Ama 2019 senesinde meme kanseri geçirdim. Tedavim sebebiyle 2.5 sene geçici menapozda kaldım. Reglim doneli 4 ay oldu27 28 gunde bir oluyorum ama yumurtlama günleri değişkenlik gösteriyor biraz şaşırttı beni o sebeple.
En son kaçtı canım, gerek yok bence ya@savascii kuzum e nabıza şimdi düştü dünkü sonuç 399.1 çıkmış nasıl sencee bide gelmişken burda da kan vereyim mi gerek yok mu
Maşallah :) belirtilerin neydi acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?