- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.321
7 aralık 23tüsavascii kuzum e nabıza şimdi düştü dünkü sonuç 399.1 çıkmış nasıl sencee bide gelmişken burda da kan vereyim mi gerek yok mu
Yapmadım askım ya gelecek bellıkı bosuere test harcamayyım dedımNe durumdasın dün giremedim yorgunluktan. Test falan yaptın mı bir daha ağrıların nasıl oldu
Geliyor gelmekte olan aşko
Benim normalde catladigi zaman çatlamış oldu canım.Benim de aynı gün çatladı ,erken çatlaması dezavantaj sayılır mı acaba
Buna düşmek denmez
İyi etmişsin aşko ben de ikinci günden selamlar bitse de kolları sıvasak çalışmalaraYapmadım askım ya gelecek bellıkı bosuere test harcamayyım dedım
Benim 4 gün var, düşüş başladıBenim gibi ya 2-3 gün kalası ya da tam gününde düşmesi gerekiyor canım
Benim de 4 gün var, düşüş başladı canim.
Bence güzel artmış canım. Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çok çok iyi artmış bence canım
Yap yap bu gruba göre geç bile kaldınYa o zaman test yapma zamanı teşekkürler
Tabi ki negatif halaPeki canım senin sonuç ne çıktı bu arada
Aynen bebişkko gelıyor geliyor ama bu kadar önceden ağrı mahfettı benıGeliyor gelmekte olan aşko
pozıtıflıgını yerım senın ama malesef ınsallah senden güzel haberler alırız :)Buna düşmek denmezbiraz dalgalanmis
bekleyelım görelim kuzumBenim de 4 gün var, düşüş başladı canim.
ya evet bu ay extra bişiler yapmam lazım ne yapayım ne alayım nasıl olsunİyi etmişsin aşko ben de ikinci günden selamlar bitse de kolları sıvasak çalışmalara
Ayyyy çok güzel daha kan vermesavascii kuzum e nabıza şimdi düştü dünkü sonuç 399.1 çıkmış nasıl sencee bide gelmişken burda da kan vereyim mi gerek yok mu
Bence tam olması gerektiği gibi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?