- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.121
Ben de 2 ay inovita kullandım ve inovita kullanırken doktor randevum da denk gelmişti yani testle doktorun dediği uydu. Eğer yine aynı olursa en koyu gördüğün gün doktora gidip ordan yumurta ölçümü yaptırabilirsinCanım testin bittiyse birde innovita denesene bence bu testin hassaslığı çok daha yüksek belki testten kaynaklıdır
Bende çarşambaya randevu aldım canim eşime.Kesinlikle katılıyorum. Ben bu hafta eşime sperm testine baktıracağımzamanı var hepsi bahane işte bakalım ne zaman olacak
Kız ama bildiğin ılık ılık uyuşuyorum agrı olur mu okadar daO ağrılar geçen hafta geçti bende, aynı sendeki gibi başladı :)
Ben adımı yazdırdımO zaman gel el ele tutuşup ocak topiğine gidelim
Metal mobilya senAh ne ihracatı meslektaş çıktık
Ben öyleydim ya adet olmadan önce hep yazmıştım buraya sürekli ağrım vardı. İnşallah seninki hamileliktirKız ama bildiğin ılık ılık uyuşuyorum agrı olur mu okadar dabayada oldu 7 gün varken reglye basladı
Biraz daha var bitsin ondan alırım bu sefer denerim canım can sıkıcı oluyor görememek.Canım testin bittiyse birde innovita denesene bence bu testin hassaslığı çok daha yüksek belki testten kaynaklıdır
Evet kuzum ya bende alıyım deniyim bir arkadaş innovita önerdi birde ona bakıyımOvulasyon testi mi canım ben de üçüncü ayda gördüm ama marka değiştirdim ,
Dimi ya büyük sorun olsa çocuk hiç olmazdı herhalde. Bakalım ben de merak ediyorum benimkinde küçük varikosel vardı ama engel değil demişti o zaman doktor. Şimdi ne durumda bilmiyorum gerçiBende çarşambaya randevu aldım canim eşime.
Ben tedaviye başlayacaksam, boşuna o hormonları almayayım onda bir sorun varda.
Ki bizimkilerde de büyük bir sorun yoktur, çocuğumuz var çok şükür, küçük bir sorundur, ilaçla hallolur o da insallah
Normal adet ağrısı mı yoksa enfeksiyon mu canımBenımde yıne basladı ağırlarım ya mahvoldum kaç gundur
yok askım bence hamılelık degıl ates gosterır bir iki güne kendiniMetal mobilya sen
adet agrısı kuzum gunler oldu yanı gelıyor ıkı saat uc saat sonra gıdıyor oylelı bı agrıNormal adet ağrısı mı yoksa enfeksiyon mu canım
Kız ama bildiğin ılık ılık uyuşuyorum agrı olur mu okadar dabayada oldu 7 gün varken reglye basladı
Allah Allah benim öyle günler öncesi ağrım olmaz ya kuzum olacağım gün hatta olacağım ana yakın ağrır ve sonra geçer ayan ağrım yok denecek kadar az kaldıadet agrısı kuzum gunler oldu yanı gelıyor ıkı saat uc saat sonra gıdıyor oylelı bı agrı
Uğurlu gelsin gebelik haberini alırsın bu ay İnşAllahGeldiiiiii
Ben de inovitada yakaladım piki öncesinde yoktuEvet kuzum ya bende alıyım deniyim bir arkadaş innovita önerdi birde ona bakıyım
Benim gitmediğim doktor kalmadı niye yumurtlamiyorum diyeBiraz daha var bitsin ondan alırım bu sefer denerim canım can sıkıcı oluyor görememek.
Gölge var gördüm ama kuruma çizgisi de olabilir inşallah pembelesir kuzum@Deepblues al kuzum bence ışık yok gecen ay hemen çıktı bu günlerde 12.gündeyim kuzumpozitifbiri efektsiz de ekledım gölge bence
Ateş yanılmaz en sağlam yöntem bence de vaktinde regl de iyidirKızlar okulda bir sancım başladı çok fenayım Şuan. Kırmızılar gelecek galiba ben yarın bekliyordum ama bugün gelir. Ateş kardeş yanılmadıPapatyamaviss pozitifbiri @Deepblues @TASUU @lavinya- @savascii Safransari
Benım de normalde en baba ıkı gün oncesınde başlar adet olmam gereken tarıh normalde 7-8 aralıktı ya benım geç yumurtlama olunca gecıktı 7 sında basladı valla @Deepblues askım benım yıne umıdım yok ama beklıyoruz yınede napalım :)Allah Allah benim öyle günler öncesi ağrım olmaz ya kuzum olacağım gün hatta olacağım ana yakın ağrır ve sonra geçer ayan ağrım yok denecek kadar az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?