- 3 Haziran 2022
- 3.928
- 7.747
- 88
- 28
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #10.061
Teşekkürler öyle yapayım cuma günü vereyim az da olsa beklerim çünkü cumartesi günü ameliyatım var pozitif veya şüpheli değer olursa ameliyata gitmem o yüzden kurt düşüyor içimekesin olması için regl periyotunu beklemelisin ama dayanamam dıyorsan dogal olarak 3 gun kala yap tabii hatta istersen ilk baş evde erken gebelik testi yap sonra da kan verirsin
Deme öylee Rabbim büyüktür elbett Allahın izniyle en yakın zamanda burdaaa. Sevınc cıglıklarınızı duyacagızzz eminim bennCanim 1 hafta gecikme olmuş daha neeebaksana bana çaresiz çaresiz her gün test yapıyorum sen de daha fazla bekletme test yap
Amin canım benim inşallah, dillerimiz herşey söylüyor ama gönüllerimizdekiler ile mükafatlandırılırız inşallahAslında regl belirtisi ile çok benziyor bence onun için ayıramıyoruzbeni en çok şüphelendiren yumurtlamadan beri göğüslerim hassas ve git gide şişti yatakta sağdan sola dönerken bile acıyor daha önceleri böyle olmazdı. İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin sağlıkla
İnşallah canimmDeme öylee Rabbim büyüktür elbett Allahın izniyle en yakın zamanda burdaaa. Sevınc cıglıklarınızı duyacagızzz eminim benn
tabii ameliyattan once kesın beta baktır ne olur ne olmaz ınsallah guzel haberlerın gelırTeşekkürler öyle yapayım cuma günü vereyim az da olsa beklerim çünkü cumartesi günü ameliyatım var pozitif veya şüpheli değer olursa ameliyata gitmem o yüzden kurt düşüyor içime
Ayy hadı hayırlı atraksıyonlarKız yok ben başka ildeyim eşim başka ilde yani evime gitmeliyim
Gidiyorum gidiyorum biletimi aldım
Tamamdır benim de dün piktiBen pık oldugu gunden basladım saymaya kuzucum
Kızlar idrarınızı her yaptığınızda yıkayıp kurulayıp sirkeli suyu pamuğa dökerek silim, iç çamaşırlarınızı ütülü giyin. Bende 5 aydır vardı bu şekilde kurtuldumKaşıntı tahriş oluyor mu birde mantar varken ilişki olmasn diyorlar sık olunca bebişi nasıl yapicaz
Darısı başıma ben asla çift göremedim 3. aydayım hala hep tek ikinci varla yok arasıAy valla haklısın bak yemeğe gittim geldim 1 saat geçti kurudu dahada belirgin bence akşama bile pik olabilirmiş yada gün içinde kesinlikle eve gitmeliyim
İnşallah yani belirtilerim var ama psikolojik mi felan diye kendimi yiyip bitiriyorumtabii ameliyattan once kesın beta baktır ne olur ne olmaz ınsallah guzel haberlerın gelır
Git gel yapacam canım herşey bebiş için napalımAyy hadı hayırlı atraksıyonlarbu üç gun orda kal ama
Hangi marka kullanıyorsun canım ovülasyon testini belki kullandığın marka ile alakalıdır. Bide ben fsh ım yüksek diye yumurta kalitesini arttırıcı takviye alıyorum sende bi doktoruna danış canım belki öyle bişey önerirDarısı başıma ben asla çift göremedim 3. aydayım hala hep tek ikinci varla yok arası
Canım çatladığı günden itibaren sayman gerekir. Çatlamadan sonra 11. Gün en garantisi varsa çıkıyor direkBen pık oldugu gunden basladım saymaya kuzucum
O zamana adet gunum gelıyor bebısm ya.benım adet zamanım24-25 gun.13. Gunde pik oldu zaten.Canım çatladığı günden itibaren sayman gerekir. Çatlamadan sonra 11. Gün en garantisi varsa çıkıyor direk
Luteal fazım 12 gunmus benım yada 11 gunCanım çatladığı günden itibaren sayman gerekir. Çatlamadan sonra 11. Gün en garantisi varsa çıkıyor direk
Laboquick markası canım hiç değiştirmedim ama yok yani bir göremedim gitti. Benim fsh 5,11 çıkmıştı normal gördü doktor 3 ay daha korunmasız devam et ocaktan sonra gel yumurtlama takibi yapalım dedi. Son 1 ay daha denicem bakalım kısmetse sonra doktor yolu görünecek.Hangi marka kullanıyorsun canım ovülasyon testini belki kullandığın marka ile alakalıdır. Bide ben fsh ım yüksek diye yumurta kalitesini arttırıcı takviye alıyorum sende bi doktoruna danış canım belki öyle bişey önerir
Kesinlikle katılıyorum. Ben bu hafta eşime sperm testine baktıracağımAynen senin gibi düşünüyorum canim.
Ovulasyon takibindense 2 güne bir ilişki en iyisi.
Bir şekilde denk geliyor.
Ama benim de senin de sorunumuz ovulasyondu denk getirmek.degil.bence artık. Başka birşey.
Ya yumurta beklenen buyukluge gelmeden çatlıyor yasa spermlerde bir sorun var
İnşllah canım benim çok teşekkür ederim inşallah bir gün hepimiz birbirimize güzel haberler veririzİnci gibi tablon var, ben pek yakında güzel haberi vereceğini düşünüyorum canımbu ay da böyle olsun
Canım biz beklemeye devam edelim hiç belli olmazEki Görüntüle 3175550
olsa bence cıkardı gıbı @Deepbluesfnd_50 @pozitifbiri hayalı cızgıler cıkıyor yıne testte bekleyınce ama olsa artık gozukur du bence
Geçmiş olsun canım sağlık olsun yeter ki devamı gelir@pozitifbiriPapatyamaviss fnd_50 @Deepblues bu da benden gelsin, 7 8 9 u değerlendirdik ama sonrası yok. Benim boğazlar fenaa
yapıstır gıtsın zaten ozlem ile D:Eve gideyim mi ya yarın gideyim diyordum bide bugün değerlendirdik yarın pik oldu diyelim benim 2 günde çatlıyor yumurta 4 gün üst üste spermin kalitesini etkilermi acaba kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?