Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

ekimm24 sen hala test yapmıyor musun topikten afaroz edeceğiz seniiiiherhalde doktorda cinsiyeti öğrenip gelmeyi planlıyorsun
ahahahahaa cok tatlısınn. Senin mesajların kalbimi küt küt ettiriyo saka maka hala olmadımm ya heyecanla test yapıp bekleyenler beni sakın yanlıs anlamasın ben cok dua edıyorum herkeseee en içten kalbimle . Beni anladıgınızı düşünüyorum ilk defa kornmayı bırakıp sadece bı ıkı ılıskyle böyle bısey beklemıyordum gercekten saskınlık var uzerımde yok ya regl olcam diyorum Test bile almadım regl dan sonra düzenli ılsıkı olur işte uygulama ındırdım yumurtlama gunu falan hesaplarm diyordum ve bugun dişçi randevum vardı sanırım riske atip gitmeyeceğim. Bu ay yatılı cok mısafır ağırladım onun yorgunlugu stresi birhafta gecikme normal diye test almadım da. Kızlar bilee test atıyo onlar gibi kalbimm nası atıyor yani ben alıp yapsam bilemiyorum nası beklerim kız bak sana yazarken bile o anı düşünüyorum heyecan falan basıyo bi değişik haller ay ne cok yazmısım

Benimde şu an 42.gün pcos olduğu için net bir tarih söyleyemem ama en geç 48. günde regl oldum 45.günde kan vereyim diyorum varsa çıkar değil mi?
kesin olması için regl periyotunu beklemelisin ama dayanamam dıyorsan dogal olarak 3 gun kala yap tabii hatta istersen ilk baş evde erken gebelik testi yap sonra da kan verirsin

Kız kalk git test al, şimdi ekrandan uçacağım sanacanımcım şaka bir yana, zaten daha yeni başlamışsın, bu neyin korkusu... Çok güzel bir haber alabilirsin ve bunu eşinle ve sevdiklerinle paylaşabilirsin... Olmazsa da önündeki maçlara bakarsınız... Haydiii bekliyoruz... 1 saat sana musade. Testi al yap, sonuç ne olursa olsun, moral bozmadan bizle paylaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…