- 24 Ağustos 2022
- 4.516
- 16.597
- 138
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #9.621
Varsa her türlü çıkıyor canim.Peki arkadaşlar erken gebelik testi olarak hangisini kullanıyorsunuz yoksa eczaneden istediğinizde herhangi birini alıp yapabilirmiyiz
Uzmek istemem ama testin markasi fortunemi bende yapmisyim ama o testin arkasinda duran plastigin izin bnde cok umitlenmis icini cikarip bakktiginde o golge olmayacak insallah vardir bebiisin olurKızlar bir sorum olacak adetime daha çok var 19unda olucam ama öylesine bi test yapayım dedim zaten umudum da yok prolaktin için ilaç kullanıyorum ve sık ilişki yaşamadık. Ama bugün yaptığım testte şöyle bişeyle karşılaştım ışığa tutunca çok net görülen bir ikinci çizgi var ama ışığı arkadan tutunca. Dümdüz bakınca çizgi görünmüyor. Bu testin kendi çizgisi mi. Kendini böyle ışık tutulunca arkadan belli eder mi? Yardımcı olur musunuz lütfen. Sizde de böyle çıkıyor mu negatifken?
Canim bu ışıkmis filtre uygulamaymis hepsi yanıltıcı.Kızlar bir sorum olacak adetime daha çok var 19unda olucam ama öylesine bi test yapayım dedim zaten umudum da yok prolaktin için ilaç kullanıyorum ve sık ilişki yaşamadık. Ama bugün yaptığım testte şöyle bişeyle karşılaştım ışığa tutunca çok net görülen bir ikinci çizgi var ama ışığı arkadan tutunca. Dümdüz bakınca çizgi görünmüyor. Bu testin kendi çizgisi mi. Kendini böyle ışık tutulunca arkadan belli eder mi? Yardımcı olur musunuz lütfen. Sizde de böyle çıkıyor mu negatifken?
Yok yok üzülmedim asıl olursa korkarım çünkü düşükle sonuçlanır. Dostinex kullanıyorum ve ağır hareketler yaptım bu ay. Gelecek aya olur inşallah Allah isteyen herkese hepimize versinUzmek istemem ama testin markasi fortunemi bende yapmisyim ama o testin arkasinda duran plastigin izin bnde cok umitlenmis icini cikarip bakktiginde o golge olmayacak insallah vardir bebiisin olur
Cızgı çok yakın kuzum bilemedim ama düz de de hafıf gozukuyo bu durumda bekleyeceğizKızlar bir sorum olacak adetime daha çok var 19unda olucam ama öylesine bi test yapayım dedim zaten umudum da yok prolaktin için ilaç kullanıyorum ve sık ilişki yaşamadık. Ama bugün yaptığım testte şöyle bişeyle karşılaştım ışığa tutunca çok net görülen bir ikinci çizgi var ama ışığı arkadan tutunca. Dümdüz bakınca çizgi görünmüyor. Bu testin kendi çizgisi mi. Kendini böyle ışık tutulunca arkadan belli eder mi? Yardımcı olur musunuz lütfen. Sizde de böyle çıkıyor mu negatifken?
Diğerlerinde adetin geçmesini beklemek şart değil mi bu konuda yeniyim kusura bakmayın ondan bilgi almak istedimVarsa her türlü çıkıyor canim.
Sadece erken gebelikler aldatıcı oluyor
Varsa her türlü çıkıyor canim.
Sadece erken gebelikler aldatıcı oluyor
Ben 8 gun kala gebelik testi yapmistim varla yok rasi cikmisti 7. Gun ilk idrar degildi aksam yapmistim cok belli bir silik cizgi cikmisti bence erken gebelik testlerine bu kadar para vermeyin belirgin silik ciktiginda kaset testi hemen gibi kan vermistim 22 cikmistim sonucumPeki arkadaşlar erken gebelik testi olarak hangisini kullanıyorsunuz yoksa eczaneden istediğinizde herhangi birini alıp yapabilirmiyiz
HaklısınCanim bu ışıkmis filtre uygulamaymis hepsi yanıltıcı.
Testin içinde zaten kırmızı alan var, eğer idrarda beta hgc yüksekse görünüyor, yoksa görünmüyor.
Yani varsa çizgi normal koşullarda çıkıyor, yoksa ister parçala ister kendin çizik at, olmuyor
Yumurtlama zamanıni biliyorsan üstünden 10-11 gün geçince çıkıyor.Diğerlerinde adetin geçmesini beklemek şart değil mi bu konuda yeniyim kusura bakmayın ondan bilgi almak istedim
Amin rabbim kimseye aratmadan verisnYok yok üzülmedim asıl olursa korkarım çünkü düşükle sonuçlanır. Dostinex kullanıyorum ve ağır hareketler yaptım bu ay. Gelecek aya olur inşallah Allah isteyen herkese hepimize versin
Testin kendi çizgisi bence kuzuCızgı çok yakın kuzum bilemedim ama düz de de hafıf gozukuyo bu durumda bekleyeceğiz
Yok takip etmedim regli sonrası 2 güne bi ilişki sadeceYaa ne kadar cabuk ogrenmissin ne guzelll yumurtlama takip ettin mi
Hahah valla olur dunden hazirim ya 15 sine diye planliyordum kafadan ama 16 sida olurBenimde 9 gün kaldı16 cuma günü test yapmaya başlayalım mı @Veziir sen deee
Biliyorum canım bugün 9. Gün bir kaç gün daha bekleyeyim o zamanYumurtlama zamanıni biliyorsan üstünden 10-11 gün geçince çıkıyor.
Sağol canımCanım cok yüksek ateş istenmez hamileliklerde, ama seninki çok değil. Takip et.
Teşekkürler canımBen 8 gun kala gebelik testi yapmistim varla yok rasi cikmisti 7. Gun ilk idrar degildi aksam yapmistim cok belli bir silik cizgi cikmisti bence erken gebelik testlerine bu kadar para vermeyin belirgin silik ciktiginda kaset testi hemen gibi kan vermistim 22 cikmistim sonucum
3 gün gecikti ama sabah beta hcg yaptım negatif malesef. Bu ay çörekotu bal tarçın yaptım ondan geciltirdi benceNe kadar gecikmiş sende?
Bende 15 diyordum ama baktım 16 cumaya geliyor, mübarek gün olsun dedimHahah valla olur dunden hazirim ya 15 sine diye planliyordum kafadan ama 16 sida olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?