- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
-
bu haftakı listeyi yapamıyorum kılo bildirimi yapayım mıGünaydın, iyi haftalar kızlar :) Herkesten kilo bekliyorum. Hayırlı olsun bol eksili olsun inşallah :)
Tabiiki olur neden olmasın, amaç zaten motivasyon belki sizde bu şekilde bizi motive edersiniz :)BEN
bu haftakı listeyi yapamıyorum kılo bildirimi yapayım mı
Teşekkür ederim o zaman bugün ki tartım 72,1Tabiiki olur neden olmasın, amaç zaten motivasyon belki sizde bu şekilde bizi motive edersiniz :)
Benimde bu kilo aslında ilk hedefim sayılır :)Teşekkür ederim o zaman bugün ki tartım 72,1
aldım ama eve attım hiç çiğnemedim aralıklı oructa kahvaltıdan sonra mı çiğnenmeliBu arada kızlar bulabilen varsa eğer aktarlarda da var Sandaloz sakızı çiğnemenizi öneririm. Faydalarını araştırın :)
Açıkçası ben öyle bir zamanı olduğunu hiç duymadım, bana açlık hissi gelince ve canım tatlı isteyince çiğniyorum. Hatta sandaloz sirkesi almıştım onunda kesinlikle çok faydalı olduğunu düşünüyorum. Benim tatlıya olan düşkünlüğümü bitirmişti :)aldım ama eve attım hiç çiğnemedim aralıklı oructa kahvaltıdan sonra mı çiğnenmeli
Sizinde kilonuzu ekledim listeye :) Hala katılacağım diyip kilosunu yazmayanlar var galiba onlar caydılar :) Neyse biz yolumuza devam edelim.Selamlar 69 ile başladım
İlk öğün 12:30 kahvaltımı yaptım listem benzer ama biraz farklı olursa olur mu
Kahvaltı
Omlet , 1 dilim tbe, 1 dilim peynir, yeşillik, 5-6 zeytin, 5-6 fındık
Ara öğün
Kivili maydanozlu limonlu Shake düşünüyprum
Akşam
Salata + 1 porsiyon hamsi
Spor da mutlaka 40 dk tamamlıcam Leslie bisiklet gibi
Siz bugün bozun yarın başlarsınız :) Yoksa aklınızda kalacak o çikolata.Bendede liste var ıkı haftalık dıyetısyen grubuna katılmıstım . Yarın sizin detox lıstesıyle baslayayım
TakipteyimMerhaba kızlar :)
Aralık ayında güzel bir grup olalım istiyorum. Diyetisyen listeleri ve çok iyi detox listeleri var elimde. Bunları beraber uygulayıp, aynı yolda devam edebileceğim arkadaşlar arıyorum. Tabii ki sizlerin de tavsiye ve önerileri de harika olur.
1 Aralık pazar günü en güzel kahvaltımızı edip 2 Aralık pazartesi günü mis gibi bir güne uyanarak listemize uyalım diyorum.
Gruba katılmak isteyenler konuyu takipte kalsınlar ve isimlerini yazsınlar :)
Şimdiden hayırlı olsun, hedefim yeniyıla girerken 5 kilo vermiş olmak :))
87 kiloyum. 93.400 den kendi çabamla 85.500 e geldim, biraz ara verdim tekrar 87 oldum. Şu an 87 kiloyum :)Ekledim sizi de kilo bilgisi bekliyorum :)
Ben 18 den sonra yemek yemedim şu an açımSizinde kilonuzu ekledim listeye :) Hala katılacağım diyip kilosunu yazmayanlar var galiba onlar caydılar :) Neyse biz yolumuza devam edelim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?