- 29 Kasım 2020
- 2.703
- 13.845
- 33
-
- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
Bende Karatay yapıyorum 2 3 gün omad yapacağım arkadaşlarla anlasa bilirsek arınmak içinde bir kaç gün su orucuben de listelere uyamayabilirim aralıklı oruç yapıyorum 3. günüm liste paylaşırım spor paylaşırım
ben de isterim ama dediğim gibi vucudumu şekerden basit karbonhidrattan tamemen uzaklaştırmam lazım. kendime güvenince su orucu ve tek öğün denemek istiyorumBen şahsen liste fobisi olan bir insanımasla diyetisyende dahil verdiği listeyi yapmadım sıkıcı geliyor bana şu saatte şunu ye bu saatte bunu
Bende Karatay yapıyorum 2 3 gün omad yapacağım arkadaşlarla anlasa bilirsek arınmak içinde bir kaç gün su orucu
Detox listesini attım. Onunla başlayalım istiyorum. Hem çok iyi bir motivasyon olur.Listeyi görelim kaç ogunlu liste mesela
Atinki ona göre katılıp katılamayacağımizi soyleyelim detoks derken hangisi mesela bunları ayrıntılı yazarsanız ona göre cevap vereyim
Pazartesi sabahı yazalım o zaman lütfen :)mandalinaliboyoz başlangıc pazartesi yazalım mı
Haklısınız :) Ama eğer mutlu olmak istiyorsak en azından saat aralıklarına uyabiliriz. Zaten bu grubu açıp yapmak istemem, birbirimizi motive etmek :) Beraber başlarsak harika olur.Ben şahsen liste fobisi olan bir insanımasla diyetisyende dahil verdiği listeyi yapmadım sıkıcı geliyor bana şu saatte şunu ye bu saatte bunu
Bende Karatay yapıyorum 2 3 gün omad yapacağım arkadaşlarla anlasa bilirsek arınmak içinde bir kaç gün su orucu
Ben Karatay yapıyorum işte basit şeker basit karbonhidrat almıyorum canım normalde meyvede yemiyorum sadece bitter çikolata çok meyve sevmem zaten aradada hurma ekmek vs yemiyorum normalde çok nadir canım isterse makarna pirinç ağzıma sürmem ayda 1 kere tahıllı makarna yaparım kendimeben de isterim ama dediğim gibi vucudumu şekerden basit karbonhidrattan tamemen uzaklaştırmam lazım. kendime güvenince su orucu ve tek öğün denemek istiyorum
Ben iki ana öğün arasında en az 6 8 saat arası bırakıyorum zaten gece açlığımı en az 16 saat oluyor canım 4 senedir if yaparimHaklısınız :) Ama eğer mutlu olmak istiyorsak en azından saat aralıklarına uyabiliriz. Zaten bu grubu açıp yapmak istemem, birbirimizi motive etmek :) Beraber başlarsak harika olur.
Benim 2 farklı diyetisyenim var, ikisininde ortak görüşü if yaparken mutlaka aylık periyotlarda şaşırtma yapmakmış. Sizin hedefiniz için bunu söyleyemem belki ama diğer arkadaşlar için yanıltıcı olmasın. Eğer siz listeleri yapmayacaksanız ve hedefiniz için bizden az fark varsa listeden siliyorum adınızı :) Takipte kalırsınız ama konuyu :)) Umarım bizimde hedefimize 2-3 kilolar kalır :)))Ben Karatay yapıyorum işte basit şeker basit karbonhidrat almıyorum canım normalde meyvede yemiyorum sadece bitter çikolata çok meyve sevmem zaten aradada hurma ekmek vs yemiyorum normalde çok nadir canım isterse makarna pirinç ağzıma sürmem ayda 1 kere tahıllı makarna yaparım kendime
Ben iki ana öğün arasında en az 6 8 saat arası bırakıyorum zaten gece açlığımı en az 16 saat oluyor canım 4 senedir if yaparim
Merhaba hoşgeldiniz aramıza :)Selam kızlar,
Valla böyle diyet gruplarını görüyordum ama nasıl oluyo ilerliyo çok fikir sahibi değilim. ben de zaten aralık ayında kendimce başlamayı planlıyodum, o yüzden buradayım takipte.
beni bilgilendirin ama napcaz nasıl oluyo
Sağlık olsun ne diyelim :)Gelecektim ama canan isminden kaybettin
Kaydettim o listeyi ama aynı listeyi yapma zorunluluğumuz var mı? Ben ilk 3 gün kabak detoxuyla başlamayı düşünüyordum.Merhaba hoşgeldiniz aramıza :)
Konunun içindeki yorumlar Pazartesi günü başlayacağımız 3günlük detox listemizi paylaştım. Çarşamba günü de Perşembe günü başlayacağımız diyet listemizi paylaşırım. Bizimle bu yolculukta başlayıp devam edecekseniz eğer listemize adınızı ekleyeceğim :)
TakipteyimŞimdilik 6 kişiyiz, bu pazar günü listeyi kapatacağım. Yeni ekleme yapmayacağım kızlar kafa karışıklığı olmasın :) Sizde bilgilerinizi gönderebilirseniz buraya ekleyeceğim. Bu listeden takip ederiz birbirimizi. Birde bu listedeki herkes şu soruma cevap verebilir mi ?
1-Öncelikle detoxla mı başlayalım?
2-Listeyle mi başlayalım?
Çoğunluğun cevabına göre listeleri atıcam.
ÜYE: BAŞLANGIÇ KİLO: 1.HAFTA KİLO: 2. HAFTA 3. HAFTA 4. HAFTA HEDEF KİLO: mandalinaliboyoz @Nef63 @dolar milyoneri Denp P portakalkadn orkide1453
Biz artık diyetisyenleri solda sıfır bırakır şekilde bilgi birikimi sahibi oldukBenim 2 farklı diyetisyenim var, ikisininde ortak görüşü if yaparken mutlaka aylık periyotlarda şaşırtma yapmakmış. Sizin hedefiniz için bunu söyleyemem belki ama diğer arkadaşlar için yanıltıcı olmasın. Eğer siz listeleri yapmayacaksanız ve hedefiniz için bizden az fark varsa listeden siliyorum adınızı :) Takipte kalırsınız ama konuyu :)) Umarım bizimde hedefimize 2-3 kilolar kalır :)))
Detoks bence , listeyide verirseniz alışveriş yaparızŞimdilik 6 kişiyiz, bu pazar günü listeyi kapatacağım. Yeni ekleme yapmayacağım kızlar kafa karışıklığı olmasın :) Sizde bilgilerinizi gönderebilirseniz buraya ekleyeceğim. Bu listeden takip ederiz birbirimizi. Birde bu listedeki herkes şu soruma cevap verebilir mi ?
1-Öncelikle detoxla mı başlayalım?
2-Listeyle mi başlayalım?
Çoğunluğun cevabına göre listeleri atıcam.
ÜYE: BAŞLANGIÇ KİLO: 1.HAFTA KİLO: 2. HAFTA 3. HAFTA 4. HAFTA HEDEF KİLO: mandalinaliboyoz @Nef63 @dolar milyoneri Denp P portakalkadn orkide1453
Alemsinnnn var yaaaGelecektim ama canan isminden kaybettin
BASARIRSINNNNBenim de hedefim 5-6 kg çok iyi olacak bi başarsam
Ay evet öyle cidden, işin kötü yanı bu kadar bilip edip hiçbir şey yapmayıp ertelemekBiz artık diyetisyenleri solda sıfır bırakır şekilde bilgi birikimi sahibi oldukherkese bol eksiler olsun