ARALIK AYI DİYET GRUBU! (katılmak isteyenler gelsin en az 5-7kilo)

Sizi de ekleyebilirim listeye eğer kilo takibinizi yapıp listeye uyacaksanız :)
Sizin paylaştığınız listeye uymam mümkün değil insülin direncim ve kolestrolüm kiloma göre çok yüksek diyetisyenin verdiği diyet listesini uyguluyorum ama grubunuzu birbirimize motivasyon için takip ederim yine listeye eklerseniz kilo takibini yazarım 🙏🏻🌸

Merhaba :)

Ben asagi yukari boyle besleniyorum :) ben de katilayim grubunuza

Ben zencefil, zerdeçal, karabiber ve kirmizi biberi karistirdim. Sabahlari icine azicik zeytinyagi koyup bir kasik bu karisimdan yutuyorum ilk suyumla birlikte. Hem metaboluzma hizlandirmayi hem bagisiklik güçlendirmeyi hedefliyorum.

Su an 77 kiloyum. Mayısa kadar hedefim 68.
Merhaba sizi de ekleyeceğim listeye o halde :) Mayıs'tan önce olursunuz 68 eminim.

Listenin en güncel hali şimdilik böyle :) Birde kızlar bir şey soracağım, forumda biraz yeniyim, bu listeyi yaparken her seferinde düzenlemek için ciddi bir efor sarf ediyorum :) Çünkü alıp kopyaladığımda kodlarla geliyor isimler. Bu listeyi daha kolay yapmak için bir yol yöntem var mıdır ? Yoksa excel'de yapacağım görüntü olarak buradan paylaşacağım :))

ÜYE:BAŞLANGIÇ KİLO:1.HAFTA KİLO:2. HAFTA3. HAFTA4. HAFTAHEDEF KİLO:
mandalinaliboyoz mandalinaliboyoz
@Nef63
D Deltavealfa
@rezzan yolcu
P portakalkadn
orkide1453 orkide1453
@fufucum
gebito gebito
ellerimlekazidim ellerimlekazidim
M Madamu

Canan hanım salatalık konusu nasıl olacak bu mevsimde bide diğer listeler de bu şekilde kısıtli mi olacak ben de liste konusunda çok kararsızım 8 5 çalışıyorum zorlar mı diye aklım takildi

Canan hanım salatalık konusu nasıl olacak bu mevsimde bide diğer listeler de bu şekilde kısıtli mi olacak ben de liste konusunda çok kararsızım 8 5 çalışıyorum zorlar mı diye aklım takildi
Salatalığa bu kadar takılı kalmayın bence, ben olduğum bölge açısından organik sebze konusunda şanslıyım ama eğer sizin böyle bir şansınız yoksa onun yerine değişim listesinden bir şey bulup ekleyin. Örneğin salatalık yerine bu aşağıdakilerden hangisini severseniz ve mevsimine uygunsa onu tercih edin ben öyle yapıyorum hoşuma gitmeyen bir şey olduğunda;

BesinÖlçüMiktar (gr)
Domates1 küçük boy (çiğ)100
Domates suyu1 büyük su bardağı (çiğ)240
Çarliston biber4 orta boy100
Yeşil sivri biber10 orta boy100
Kıvırcık salata15 yaprak100
Salatalık1 orta boy100
Kırmızı turp5 orta boy100
Maydanoz1 orta demet75
Yeşil soğan3-4 orta boy75
Kuru soğan1 orta boy75
Kereviz1 küçük boy100
Kırmızı lahana1/8 orta boy100
Lahana4 çorba kaşığı (pişmiş)100
Karnıbahar4 çorba kaşığı (pişmiş)100
Taze kabak4 çorba kaşığı (pişmiş)150
Patlıcan4 çorba kaşığı (pişmiş)125
Ispanak4 çorba kaşığı (pişmiş)150
Pazı4 çorba kaşığı (pişmiş)150
Ebegümeci4 çorba kaşığı (pişmiş)150
Bamya4 çorba kaşığı (pişmiş)75

BesinÖlçüMiktar (gr)
Havuç1 orta boy (çiğ)100
Şalgam1 orta boy (çiğ)150
Bezelye4 çorba kaşığı (pişmiş)100
Pırasa5 çorba kasığı (pişmiş)150
Bakla4 çorba kasığı (pişmiş)100
Enginar1 orta boy (pişmiş)100
Bal Kabağı3-4 parça100

Listenin en güncel hali şimdilik böyle :) Birde kızlar bir şey soracağım, forumda biraz yeniyim, bu listeyi yaparken her seferinde düzenlemek için ciddi bir efor sarf ediyorum :) Çünkü alıp kopyaladığımda kodlarla geliyor isimler. Bu listeyi daha kolay yapmak için bir yol yöntem var mıdır ? Yoksa excel'de yapacağım görüntü olarak buradan paylaşacağım :))

ÜYE:BAŞLANGIÇ KİLO:1.HAFTA KİLO:2. HAFTA3. HAFTA4. HAFTAHEDEF KİLO:
mandalinaliboyoz mandalinaliboyoz
@Nef63
D Deltavealfa
@rezzan yolcu
P portakalkadn
orkide1453 orkide1453
@fufucum
gebito gebito
ellerimlekazidim ellerimlekazidim
M Madamu
Ltrlefondan da düzenleme oluyro ama tabi biraz zor olabilir :KK43:

Başlangıç 69 :KK43:((

Günaydın, iyi haftalar kızlar :) Herkesten kilo bekliyorum. Hayırlı olsun bol eksili olsun inşallah :)

Eklentiler

• Ekran görüntüsü 2024-12-02 094720.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-02 094720.png
    41,8 KB · Görüntüleme: 9
1.Gün:
-Sabah aç karnına 0.5 lt Ilık su+ 1yk. sirke (ananas, alıç, elma yada biberiye olabilir)

Kahvaltı: (8.00-14:00 saatleri arasında:KK66:
-1 yk. zeytinyağında önce yarım çay kaşığı zerdeçal ve az karabiber karıştırıp bol yeşillikler ekliyoruz biraz soteleyip üzerine 2 adet çırpılmış yumurta ekleyin.
-Yanında salatalık, yeşil biber veya 1 yk. lor peynir yiyebilirsiniz.
- 5 adet zeytin

Ara:
Sade kahve yada yeşil çay ve salatalık

Akşam: ( İlk öğününüzle arasında 6-8 saat olmalı. Yani eğer kahvaltıyı 11.00'de yaptıysanız 17.00-19.00'da yenmeli.)

-120 gr ızgara tavuk
YADA
-Diet ton balıklı salata
YADA
-4 köfte
(Bunların yanında 1 kase yağsız limonlu salata yiyebilirsiniz.)

X