- Konu Sahibi mandalinaliboyoz
Ayy ne güzel bir grup olmuş kendi diyetimi uyguluyorum iki öğün olarak 10 gündür.Motivasyon için grubu takip edebilirim destek oluruz birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi de ekleyebilirim listeye eğer kilo takibinizi yapıp listeye uyacaksanız :)Ayy ne güzel bir grup olmuş kendi diyetimi uyguluyorum iki öğün olarak 10 gündür.Motivasyon için grubu takip edebilirim destek oluruz birbirimize
Tabikiii hatta yarın pazar kahvemle birlikte yazarım haftalık listeyi de :)Pazartesi gönderdiğiniz detoksla başlayalım ama sizden ricam carsamba gunu sabahtan yada sali akşamı diyet listesini paylaşırsanız Çarşamba günü pazar kuruluyor alisveris yaparım ona göre :)
Sizin paylaştığınız listeye uymam mümkün değil insülin direncim ve kolestrolüm kiloma göre çok yüksek diyetisyenin verdiği diyet listesini uyguluyorum ama grubunuzu birbirimize motivasyon için takip ederim yine listeye eklerseniz kilo takibini yazarımSizi de ekleyebilirim listeye eğer kilo takibinizi yapıp listeye uyacaksanız :)
Merhaba sizi de ekleyeceğim listeye o halde :) Mayıs'tan önce olursunuz 68 eminim.Merhaba :)
Ben asagi yukari boyle besleniyorum :) ben de katilayim grubunuza
Ben zencefil, zerdeçal, karabiber ve kirmizi biberi karistirdim. Sabahlari icine azicik zeytinyagi koyup bir kasik bu karisimdan yutuyorum ilk suyumla birlikte. Hem metaboluzma hizlandirmayi hem bagisiklik güçlendirmeyi hedefliyorum.
Su an 77 kiloyum. Mayısa kadar hedefim 68.
ÜYE: | BAŞLANGIÇ KİLO: | 1.HAFTA KİLO: | 2. HAFTA | 3. HAFTA | 4. HAFTA | HEDEF KİLO: |
---|---|---|---|---|---|---|
mandalinaliboyoz | ||||||
@Nef63 | ||||||
D Deltavealfa | ||||||
@rezzan yolcu | ||||||
P portakalkadn | ||||||
orkide1453 | ||||||
@fufucum | ||||||
gebito | ||||||
ellerimlekazidim | ||||||
M Madamu |
Salatalığa bu kadar takılı kalmayın bence, ben olduğum bölge açısından organik sebze konusunda şanslıyım ama eğer sizin böyle bir şansınız yoksa onun yerine değişim listesinden bir şey bulup ekleyin. Örneğin salatalık yerine bu aşağıdakilerden hangisini severseniz ve mevsimine uygunsa onu tercih edin ben öyle yapıyorum hoşuma gitmeyen bir şey olduğunda;Canan hanım salatalık konusu nasıl olacak bu mevsimde bide diğer listeler de bu şekilde kısıtli mi olacak ben de liste konusunda çok kararsızım 8 5 çalışıyorum zorlar mı diye aklım takildi
Besin | Ölçü | Miktar (gr) |
Domates | 1 küçük boy (çiğ) | 100 |
Domates suyu | 1 büyük su bardağı (çiğ) | 240 |
Çarliston biber | 4 orta boy | 100 |
Yeşil sivri biber | 10 orta boy | 100 |
Kıvırcık salata | 15 yaprak | 100 |
Salatalık | 1 orta boy | 100 |
Kırmızı turp | 5 orta boy | 100 |
Maydanoz | 1 orta demet | 75 |
Yeşil soğan | 3-4 orta boy | 75 |
Kuru soğan | 1 orta boy | 75 |
Kereviz | 1 küçük boy | 100 |
Kırmızı lahana | 1/8 orta boy | 100 |
Lahana | 4 çorba kaşığı (pişmiş) | 100 |
Karnıbahar | 4 çorba kaşığı (pişmiş) | 100 |
Taze kabak | 4 çorba kaşığı (pişmiş) | 150 |
Patlıcan | 4 çorba kaşığı (pişmiş) | 125 |
Ispanak | 4 çorba kaşığı (pişmiş) | 150 |
Pazı | 4 çorba kaşığı (pişmiş) | 150 |
Ebegümeci | 4 çorba kaşığı (pişmiş) | 150 |
Bamya | 4 çorba kaşığı (pişmiş) | 75 |
Besin | Ölçü | Miktar (gr) |
Havuç | 1 orta boy (çiğ) | 100 |
Şalgam | 1 orta boy (çiğ) | 150 |
Bezelye | 4 çorba kaşığı (pişmiş) | 100 |
Pırasa | 5 çorba kasığı (pişmiş) | 150 |
Bakla | 4 çorba kasığı (pişmiş) | 100 |
Enginar | 1 orta boy (pişmiş) | 100 |
Bal Kabağı | 3-4 parça | 100 |
Şimdi pazardan geldim badem salatalık vardı 60₺Canan hanım salatalık konusu nasıl olacak bu mevsimde bide diğer listeler de bu şekilde kısıtli mi olacak ben de liste konusunda çok kararsızım 8 5 çalışıyorum zorlar mı diye aklım takildi
İsterim teşekkür ederimListeye eklenmek ister misiniz?
Ltrlefondan da düzenleme oluyro ama tabi biraz zor olabilirListenin en güncel hali şimdilik böyle :) Birde kızlar bir şey soracağım, forumda biraz yeniyim, bu listeyi yaparken her seferinde düzenlemek için ciddi bir efor sarf ediyorum :) Çünkü alıp kopyaladığımda kodlarla geliyor isimler. Bu listeyi daha kolay yapmak için bir yol yöntem var mıdır ? Yoksa excel'de yapacağım görüntü olarak buradan paylaşacağım :))
ÜYE: BAŞLANGIÇ KİLO: 1.HAFTA KİLO: 2. HAFTA 3. HAFTA 4. HAFTA HEDEF KİLO: mandalinaliboyoz @Nef63 D Deltavealfa @rezzan yolcu P portakalkadn orkide1453 @fufucum gebito ellerimlekazidim M Madamu
Ekledim sizi de kilo bilgisi bekliyorum :)Merhaba. Listeye beni de ekler misiniz? Ben de yarın başlamak istiyorum