Gebeliğe Hazırlık Aralık Ayı Çatlatma İğnesi Olanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İşte normal takip ettiğim uygulamaya göre daha 2 gün sonra yumurtlama ama biz çatlatma iğnesi olduğumuz için daha erken yumurtlayıp daha erken de hamilelik yaşıyoruz dimi onu diyorum

Benim yapmak gibi bi düşüncem suan hiç yok korkuyorum belki çarşamba yaparım doktorun yap dediği gün salı ama bilmiyorum ya belki de cuma yaparım her ay üzülmek çok kötü
Benim doktorum 15gun sonra yap dedi 20sinde.ben salı carsamba bakarım duruma, evet ama işte elden bişey gelmiyor bekliyoruz umutla
İnşallah bu ay bizim ayımız olur

İnsallahh canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin bekleyen herkesin evet bende hamileyim dediği bir ay olsun inşallah
Merhaba bende 1 Aralık'ta ovitrellle çatlatma iğnesi vuruldum.Bu sabah evde test yaptım silik çizgi iğnenin etkisi olabilir mi acaba 2 gün sonra kan vereceğim ins
Canım hoşgeldin sabah tekrar test yapıp kan ver inş bebeğin seninledir bize de testlerini atarsan seviniriz

Canım hoşgeldin sabah tekrar test yapıp kan ver inş bebeğin seninledir bize de testlerini atarsan seviniriz
Hoşbuldum cnm inş hepimizin hakkında hayırlısı olsun.benim tüp bebekle yöntemiyle olan bir tane paşam var 7 yaşında nasip olursa ikinci olacak rabbim herkese hayırlı evlat nasip etsin aratmasın

Günaydın kuzularım 13.gündeyim artık biliyorsunuz sona yaklaştık
2 gün sonra beklenen regl günüm 15 aralık gecesi.
İnşallah değerlerim güzelce artarsa gelmeyecek

Hatıra olarakta en son bi predictor early yapacağım

Eklentiler

• E9289141-306A-4C50-8464-92993C27F5C9.jpeg
    65,7 KB · Görüntüleme: 50
AMINN CANIM, COK GUZEL CIKMIS GITGIDE KOYULAŞIYOR

Günaydın cnm 13.gun için belirgin bir çizgi çıkmış.bugun benimde 13. Benimde regl 14 du yani yarin bklm testler ne diyecek.hakkimizda hayırlısı olsun bende paylaşırım yarın inş sizlerle

Günaydın cnm 13.gun için belirgin bir çizgi çıkmış.bugun benimde 13. Benimde regl 14 du yani yarin bklm testler ne diyecek.hakkimizda hayırlısı olsun bende paylaşırım yarın inş sizlerle
Herkesin regl birkaç gün kalmış ya ben mi sorunluyum acaba benim daha yumurtlama yarın gözüküyor uygulamada (yumurtlama bittiğini biliyorum normal şartlarda iğne olmasam yarın) yani Regliye 10 15 gün var siz mi erken oluyorsunuz ben mi geç kafam çok karıştı

Canım sen iğneni hangi tarihte oldın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…