- 28 Ocak 2021
- 2.359
- 1.460
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Jannammmm, dün negatife dönen testim bugün pozitife döndü napcam ben bizimki götürmüyor kan almaya dün 9.gunum bugün 10.gunum, akıntı geliyor dünden beri10.gün canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Jannammmm, dün negatife dönen testim bugün pozitife döndü napcam ben bizimki götürmüyor kan almaya dün 9.gunum bugün 10.gunum, akıntı geliyor dünden beri10.gün canım
Benim fsh 14 nasıl düşürülür varsa fikrin benimle de paylaşırmısın? Valla kan vermem herhalde bu iki gün dün erken test yaptm tık yoktu. Sanırım başka aylara kaldık. Ama yine de mecbur bekleyeceğiz regl olana kadar ümit var diyelimVerdim canım kan. Malesef hcg düşüyor. Negatif yani. Kısmet işte. Benim fsh 10. Belki ondandır. Onu biraz düşürmeye çalışacam. Sen ne zaman vereceksin kan
Eee dedik size 10.gün pozitif oluyo diye götürmüyosa kendin gitJannammmm, dün negatife dönen testim bugün pozitife döndü napcam ben bizimki götürmüyor kan almaya dün 9.gunum bugün 10.gunum, akıntı geliyor dünden beri
İğne gününü saymadım canımYaaa ay hadi inşallah benim de yüzüm Güler Pazartesi günü.Peki iğnenin mi 10.günüydü Yoksa İğneden sonraki günü mü 1.gün saydınız?Fark ediyor diye yazmışlar o sebepten sordum
Gitme şansım cok zor canım,hastane cok uzakta kalıyor bizeEee dedik size 10.gün pozitif oluyo diye götürmüyosa kendin git
Çok teşekkür ederim bilgilendirmen için.Pazartesi sağlık ocağında vericem sizden güç aldım açıkçası sağlık ocağına gitmeye utanıyorum artık resmenİğne gününü saymadım canım
O zaman pazartesi gidersin canım yada yarın eşin niye gitmiyorGitme şansım cok zor canım,hastane cok uzakta kalıyor bize
İnşallah olumlu sonuç alırsınızÇok teşekkür ederim bilgilendirmen için.Pazartesi sağlık ocağında vericem sizden güç aldım açıkçası sağlık ocağına gitmeye utanıyorum artık resmen
Üzülürüm ve daha erken diye canım,gecende 10.gun gittim ya ben üzülmeyim diye gününü bekliyor ya ben dün ne güzel negatif oldu gününde yaparim diyordum seytan dürttü sankiO zaman pazartesi gidersin canım yada yarın eşin niye gitmiyor
Başka testin varsa yarın sabah ta yapÜzülürüm ve daha erken diye canım,gecende 10.gun gittim ya ben üzülmeyim diye gününü bekliyor ya ben dün ne güzel negatif oldu gününde yaparim diyordum seytan dürttü sanki
Var ama ayni marka canım,erken gebelikte dün mesela negatif çıktı. Pazartesi erken gebelik testi siparisi gelecek o zaman da yaparim belki ay bilmiyorumBaşka testin varsa yarın sabah ta yap
10. GünArkadaşlar merhaba bende 17 Aralıkta saat 16.00 da iğne yaptırdım.Pazartesi iğnenin 10.günü kan vermeyi düşünüyorum kan ile takip etmeyi planlıyorum.10.gün hcg de çıkar mı?Ya da değer kaç çıkmalı bilgisi olan varsa aydınlatırsanız çöl sevineceğim.Yumurta 21mm demişti doktorum.Femara kullandım ilk iğnem
Testere dişli aslan pençesi var fsh düşürüyormuş ondan aldım bugün kullanmaya başladım olmazsa doktora gideceğim tekrarBenim fsh 14 nasıl düşürülür varsa fikrin benimle de paylaşırmısın? Valla kan vermem herhalde bu iki gün dün erken test yaptm tık yoktu. Sanırım başka aylara kaldık. Ama yine de mecbur bekleyeceğiz regl olana kadar ümit var diyelim
İgne gününü saymadan 14.gün test yapman dogru sonuc verir canım umarım bebiş seninledirSelam kızlar Perşembe günü doktor kontrolünde 21 mm lik tek yumurtam için çatlatma iğnesi oldum da iğne etkisi kaç gün sürer bilmiyorum ne zaman gebelik testi yapsam elimde erken gebelik de var normal kaset testler de
İnşallah canım Hepimiz kavuşalım bir an evvel meleklerimizeİgne gününü saymadan 14.gün test yapman dogru sonuc verir canım umarım bebiş seninledir
Canim bende seninle ayni gun igne oldum.7. gun gebelik testinde cift cizgi cikti bugun yaptim tek cizgi cikti.bakalim insallah pazartesi kan vericem bende .ben klomen kullandim ilk ignem haberdar et olurmu insallah ikimiz de guzel haber alirizArkadaşlar merhaba bende 17 Aralıkta saat 16.00 da iğne yaptırdım.Pazartesi iğnenin 10.günü kan vermeyi düşünüyorum kan ile takip etmeyi planlıyorum.10.gün hcg de çıkar mı?Ya da değer kaç çıkmalı bilgisi olan varsa aydınlatırsanız çöl sevineceğim.Yumurta 21mm demişti doktorum.Femara kullandım ilk iğnem
Ya tabi haberdar ederim.İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız.Ben sonucu salı günü görürüm muhtemelen Sen de belirti var mı hiç?Canim bende seninle ayni gun igne oldum.7. gun gebelik testinde cift cizgi cikti bugun yaptim tek cizgi cikti.bakalim insallah pazartesi kan vericem bende .ben klomen kullandim ilk ignem haberdar et olurmu insallah ikimiz de guzel haber aliriz
İgnenin ertesi gunu cok fazla kasıklarimda agri vardi 3 gun felan sürdü sonra gecti.ama bi kac gundur cok fazla tuvalete cikiyorum.sol kasigimda boyle pit pit atma oldu dun gece . Son uc gundur de yine kasiklarimda agri var bide cok gaz var bilmiyorum bunlar belirti mi amaYa tabi haberdar ederim.İnşallah güzel haberlerimizi paylaşırız.Ben sonucu salı günü görürüm muhtemelen Sen de belirti var mı hiç?