- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Haber vercek birazdan canımmHayırlı olsun canım ne zaman çağırdı tekrardan peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haber vercek birazdan canımmHayırlı olsun canım ne zaman çağırdı tekrardan peki
Değerin güzel artmış maşallah canım bizim için dua edermisin.Haber vercek birazdan canımm
Günaydın kızlar bugün kan testi yaptıracaklara bende dahilim.ins hepimizin sonuçları pozitif olur.rabbim hakkımızda hayırlı olanı nasip etsin.
SLm kızlar ben kan verdim özel bir klinikte şimdi eve geldim 5 de sonuç alacağım inş hayırlısi olsunKuzum çalışıyorum şuan gidemem ama 1-2 gün bekleyeyim yine pozitif olursa acilden veririm
evet canım ya erken olmussun , ınsallah en kısa zamanda nasıp olur kuzumBen de çok şaşkınım canım yok bildiğin kanamam başladı, 2 yumurta hiç olmuş ama eğer 14. Günden sonra adet olsam umutlanmış olacaktım böyle birden bire olunca ani oldu ama beklentisiz oldu. Bir sonraki ay da takip ve iğne isteyeceğim doktorumdan, nasibim 2022dedir inşallah. Senin kan sonucu çıktı mı?
ben ıgne etkısı gıttımı dıye dusundum de, ınsallah vardır yaaa herkese nasıp olsunCanım aynıyız benim aşılama değil ama ilişkiyi baz alırsak öyle oluyor sanırım
harıkaaaa ,masallahh ya cok sevındım canım benımmmKızlar kan sonucum cıkmıs cumartesi 9.2 idi bugün 62 cıkmış
ay hadı ınsallaahh guzel haberler alırız yaaaSLm kızlar ben kan verdim özel bir klinikte şimdi eve geldim 5 de sonuç alacağım inş hayırlısi olsun
Hayırlı olsun canim belirtileri varmiydi cnmKızlar kan sonucum cıkmıs cumartesi 9.2 idi bugün 62 cıkmış
Hayırlısı olsun canım güzel haberler ver bize inşSLm kızlar ben kan verdim özel bir klinikte şimdi eve geldim 5 de sonuç alacağım inş hayırlısi olsun
Canım ıgne etkısı ıle lh cok koyu cıktıgını duymustum ama denemedım ,7aralikda çatlama iğne vurmadan önce lh yaptim.simdilik catlamismi.acaba progesteron baktirsammi belirtilerim yok.
Maşallah cnm değerin çok güzel artmış değerin sağlıkla gelsin bebişin bugün kaçıncı günü iğneninharıkaaaa ,masallahh ya cok sevındım canım benımmm
canımm benım ıgneın 11.asılamanın 10.gunu. o yuzden daha sevınemıyorum 1-2 gun daha koyulaşırsa bebıs den dıcem :)Maşallah cnm değerin çok güzel artmış değerin sağlıkla gelsin bebişin bugün kaçıncı günü iğnenin
Teşekkür ederimm evet vardı karın ağrısı, rahim batması,gaz,şişkinlik ve göğüs ucu hassasiyeti canımHayırlı olsun canim belirtileri varmiydi cnm
canım bat ne zaman,Kızlar ben sabah test yaptım tertemiz bir tek çizgi çıktı ve elendim Ocak ayinda İNSALLAH. Ama su var saatler sonra testi atmak İçin baktığımda çift çizgi olmuş. daha önce günlerce de beklese böyle olmamıştı test mi hatalı kuruma çizgisi mi acaba başına gelen var mı?
Hayır canım 4 tam damla yazıyordu öyle yaptım ama daha önce hiç böyle olmamıştı sonradan değilim kesin biliyorum ama merak ettim böyle olunca bat 19 Aralıkcanım bat ne zaman,
sankı cok mu damlatmıssın?ondan olmus olabılır
tekrar dene yarın canım,Hayır canım 4 tam damla yazıyordu öyle yaptım ama daha önce hiç böyle olmamıştı sonradan değilim kesin biliyorum ama merak ettim böyle olunca bat 19 Aralık
Sabah tek çizgi gördükten sonra bütün umudum gitti ışık falan tuttum silik bile yoktu 2. Çizgi 4 5 saat sonra çıktı ama gebelik olmayan bir testte nasıl çıkıyor Kİ sonradan 2. Çizgi ilginçtekrar dene yarın canım,
ınsallahhh pozııtıf cıkar
canım ıgneden sorna kacıncı gunun?Sabah tek çizgi gördükten sonra bütün umudum gitti ışık falan tuttum silik bile yoktu 2. Çizgi 4 5 saat sonra çıktı ama gebelik olmayan bir testte nasıl çıkıyor Kİ sonradan 2. Çizgi ilginç