- Konu Sahibi waitingformymiracle
Yok ben yapmadım negatif görmekten bıktım sen yaptınmı?İnş kızlar Test yaptınız mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok ben yapmadım negatif görmekten bıktım sen yaptınmı?İnş kızlar Test yaptınız mı?
ayyy ınsallaahh ya,Bende 4 aralıkta oldum inşallah bizede nasip olur
ben kargo beklıyorum bugun, gelsın yapcam :)Yok ben yapmadım negatif görmekten bıktım sen yaptınmı?
Benim karın ağrım ve bel ağrım vardı ama bugün biraz hafifledi birde şişkinliğim vardı iğnenin etkisiydi galiba pek ümitli değilim ama yinede acaba olurmu diyorum. İnşallah yüzümüz güler bizimdeayyy ınsallaahh ya,
varmı bır belırtın falan benm karın agrım var ya
ınsallaahh canım yaaa,Benim karın ağrım ve bel ağrım vardı ama bugün biraz hafifledi birde şişkinliğim vardı iğnenin etkisiydi galiba pek ümitli değilim ama yinede acaba olurmu diyorum. İnşallah yüzümüz güler bizimde
Ay hadi inşallah hamilesindir canım sonucu paylaş mutlakaben kargo beklıyorum bugun, gelsın yapcam :)
@ waitingformymiracle
Benim göğüsde sadece hafif bir dolgunluk var zaten o yüzden pek ümitli değilim senin reglin nezaman canım.ınsallaahh canım yaaa,
benımde regl agrım var valla umarım gelmez. gögüs agrım var
ben dun yaptım bembeyazdı test oncekı gun cızgı vardı. bugunden sonrakıler onemlı ınsallah tekrar koyulaşırAy hadi inşallah hamilesindir canım sonucu paylaş mutlaka
ama gebelıktede oluyor canım gogus agrısı benım karnım bıraz modumu dusuruyorBenim göğüsde sadece hafif bir dolgunluk var zaten o yüzden pek ümitli değilim senin reglin nezaman canım.
İnşallah hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerini.ben dun yaptım bembeyazdı test oncekı gun cızgı vardı. bugunden sonrakıler onemlı ınsallah tekrar koyulaşır
inşallah canım bende senın guzel haberlerını beklıyorumİnşallah hadi bakalım bekliyorum güzel haberlerini.
Benimde 20 aralık hayırlısı olsun çok dua ediyorum isteyen hetkes için inşallah dualarımız kabul olur.ama gebelıktede oluyor canım gogus agrısı benım karnım bıraz modumu dusuruyor
reglım 21aralık ama doktor 20aralık test yapabilirsin demişti.
Evet yukarıda var canım attım sabahYok ben yapmadım negatif görmekten bıktım sen yaptınmı?
Gelsin hemen yap canım bize de söyleAy hadi inşallah hamilesindir canım sonucu paylaş mutlaka
Inşallah canım olursa mutlaka paylaşıcam ama karın ağrın modunu düşürmesin ben çok okuyorum burda regl ağrısı sanıp hamile kalanı inşallah seninde öyledir.inşallah canım bende senın guzel haberlerını beklıyorum
aynıyız, amınnn amınnn ınsallah canım ınsallah bu ay kavusalım yavrularımıza hayırlısıylaBenimde 20 aralık hayırlısı olsun çok dua ediyorum isteyen hetkes için inşallah dualarımız kabul olur.
evet paylaş canım, evet bnde okumustum ınsallah oyledır bakalım bır ıkı gune netleşir cok heyecanlıInşallah canım olursa mutlaka paylaşıcam ama karın ağrın modunu düşürmesin ben çok okuyorum burda regl ağrısı sanıp hamile kalanı inşallah seninde öyledir.
Aminnnn canım inşallahaynıyız, amınnn amınnn ınsallah canım ınsallah bu ay kavusalım yavrularımıza hayırlısıyla
7 aralıkta çatlatma igne oldum inşallah bizede nasip olurhadi inşallaahhh guzel haberler alalım canım bende 4aralkta oldum ıgneyi
ınsallah yaaa, amınnn ne guzel olur7 aralıkta çatlatma igne oldum inşallah bizede nasip olur