- 5 Kasım 2017
- 1.799
- 922
- 39
- Konu Sahibi waitingformymiracle
Bunlarda Beta 1.2 iken artimed diğeri de erken gebelik testiMerhaba kızlar artı Med gebelik testi kullanan varmı doğru sonuç verir mi acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bunlarda Beta 1.2 iken artimed diğeri de erken gebelik testiMerhaba kızlar artı Med gebelik testi kullanan varmı doğru sonuç verir mi acaba
İnşallah canım bakalım çarşamba yada yarın tekrar baktiricamİnsallahh degerin artmistir
Artimed güvenilir pek değil bence hep çizgi çıkıyorCanım bunların hepsi artimed internetten almıştım toplu Beyaz olan onestep sadece 12.gun kan değeri 1.2 çıktı çarşamba tekrar vericem cuma adet günüm zaten
Teşekkür ederim bilgin için canım inş olumlu sonuç alırsın hayırlısı olsun hakkımız daCanım bunların hepsi artimed internetten almıştım toplu Beyaz olan onestep sadece 12.gun kan değeri 1.2 çıktı çarşamba tekrar vericem cuma adet günüm zaten
Freely de aynı canım ya mavi olanlarda idrar daha koyuyken daha net çıkıyorArtimed güvenilir pek değil bence hep çizgi çıkıyor
Amin hepimiz içinTeşekkür ederim bilgin için canım inş olumlu sonuç alırsın hayırlısı olsun hakkımız da
Vay baya belli benim 8.günde gitmişti açıkçası hergün tekrarla bakalım neler olacak merakla bekliyorumBende meraktan test yaptım, 4aralik iğne 6aralik aşılama daha gayet belli ya iğne etkisi9gun. hergun yapcam bakalım umarım Janna gbi olur ay etiketleyemedim
Sen bana ilham oldun aslında uc gun bekliycektim de aman yapalım gitsin dedim zaten düşünüyorum oldu mu oldumu diye , sabah yine yapcam üç dört gün deniycem bakalım inşallah koyulaşır.Vay baya belli benim 8.günde gitmişti açıkçası hergün tekrarla bakalım neler olacak merakla bekliyorum
Aynen düşünüp durmaktansa görmek daha mantıklı banada öyle geldi hep. En iyisi canım merak etme olcağı varsa olur Allahın izniyleSen bana ilham oldun aslında uc gun bekliycektim de aman yapalım gitsin dedim zaten düşünüyorum oldu mu oldumu diye , sabah yine yapcam üç dört gün deniycem bakalım inşallah koyulaşır.
Evet ya kesinlikle hayırlısı bakalımAynen düşünüp durmaktansa görmek daha mantıklı banada öyle geldi hep. En iyisi canım merak etme olcağı varsa olur Allahın izniyle
Canım benim 15 den sonra tutmaya her zaman meyilli çünkü ignede 2 mm daha büyütüyor catlayana kadarİlk iğne deneyimim başarısız oldu. Cok stresli bir zaman diliminden geçtim Perşembe tekrar yumurtaliklarima bakıp doktorum iğne yapacak. Yumurta boyutu 18den büyük olunca tutma ihtimali daha mı yüksek acaba? Kasım'da biri 18 biri 15 idi benim 15 için yarim enjeksiyon iğne vuruldu ama olmadı
O zaman beni stres cok etkiledi,cok umutlanmistim ilk denemede çünkü ignenin 12.gunu hafif leke seklinde kan gelmisti ama tam 15.gun adet oldum umudum bu ay eğer olmazsa rahim filmi cektiricem ya da biraz kendimi dinlendirecegimCanım benim 15 den sonra tutmaya her zaman meyilli çünkü ignede 2 mm daha büyütüyor catlayana kadar
Canım ilk iğnede hamile kalan çok az kişi vardır inan bütün grupları tara bu işte sabır önemli benimde 3 ayım ikinci ayım kimyasal oldu geçen ay 2 yumurta olmasına rağmen tutmadı bu ayda olmadı adet olmayı bekliyorum daha önce cektirmediysen çektir sperm testi yaptirmadiysan yaptır sonra tedavine devam et iğneden sonra ki 1 hafta hem değerlendirme yap hemde kafanı boşaltacak şeyler yap gez eğlen toz kafanı sürekli meşgul tut ondan sonra 12 günde kan ver sonra öyle takip et idrar daha çok insanı sıkıntıya sokuyor Kan ver kafa rahat olur sonra 14-yada 15 de tekrar kan ver canım zaten varsa çıkar hadi bakalımO zaman beni stres cok etkiledi,cok umutlanmistim ilk denemede çünkü ignenin 12.gunu hafif leke seklinde kan gelmisti ama tam 15.gun adet oldum umudum bu ay eğer olmazsa rahim filmi cektiricem ya da biraz kendimi dinlendirecegim
Ben geçen ay 2 tane yumurta olunca günde 4 tane idrar testi yapıyordum öyle kafayı siyirmistim peki ne oldu gittim 14 gün kan verdim 0 çıktı ve adetim 5 gün gecikmeli geldiO zaman beni stres cok etkiledi,cok umutlanmistim ilk denemede çünkü ignenin 12.gunu hafif leke seklinde kan gelmisti ama tam 15.gun adet oldum umudum bu ay eğer olmazsa rahim filmi cektiricem ya da biraz kendimi dinlendirecegim
Birde yumurtlamadan 8 gün sonra progesteron baktır o hormon 10 -15 arası kaliteli yumurta 15 den sonra dollenme ihtimalini gösteriyorİlk iğne deneyimim başarısız oldu. Cok stresli bir zaman diliminden geçtim Perşembe tekrar yumurtaliklarima bakıp doktorum iğne yapacak. Yumurta boyutu 18den büyük olunca tutma ihtimali daha mı yüksek acaba? Kasım'da biri 18 biri 15 idi benim 15 için yarim enjeksiyon iğne vuruldu ama olmadı
Günaydın canlar.bugun gayet silik demekki dunki iğne etkisi karnında ağrıyor sankiAynen düşünüp durmaktansa görmek daha mantıklı banada öyle geldi hep. En iyisi canım merak etme olcağı varsa olur Allahın izniyle
Aynen düşünüp durmaktansa görmek daha mantıklı banada öyle geldi hep. En iyisi canım merak etme olcağı varsa olur Allahın izniyle
Bu daha iyi işte simdi daha iyi göreceksin bu saatten sonra cıkanlar iğne etkisi değildir karın ağrısı bende de varGünaydın canlar.bugun gayet silik demekki dunki iğne etkisi karnında ağrıyor sanki