- 17 Ocak 2010
- 1.006
- 743
- Konu Sahibi waitingformymiracle
İnşallah canm haber veririm canmHayırlısı olsun cnm.ins güzel haberler veririz birbirimize
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canm haber veririm canmHayırlısı olsun cnm.ins güzel haberler veririz birbirimize
Sonucun ne cnm artış varmiYarın verin sonra ertes gün bir daha verin iğne etkisi olup olmadığını ancak o şekilde anlayabiliriz ben 10-11. Günler üst üste verdim. Bu çarşamba tekrar vereceğim
Kuzum baktırmadım bugün çarşamba günü dedi doktorumSonucun ne cnm artış varmi
Anladım cnm hayırlısı olsun inşallahKuzum baktırmadım bugün çarşamba günü dedi doktorum
Sonucun ne cnm artış varmi
Merhaba kızlar artı Med gebelik testi kullanan varmı doğru sonuç verir mi acabaYarın verin sonra ertes gün bir daha verin iğne etkisi olup olmadığını ancak o şekilde anlayabiliriz ben 10-11. Günler üst üste verdim. Bu çarşamba tekrar vereceğim
Aramızda 1 gün var canım valla günler gecmiyo sanki biranönce gelsin inşallah hakkımızda hayırlısı bu sefer olucakBende meraktan test yaptım, 4aralik iğne 6aralik aşılama daha gayet belli ya iğne etkisi9gun. hergun yapcam bakalım umarım Janna gbi olur ay etiketleyemedim
Evet yaa geçmiyor vallahi. İnşallah hayırlısıyla olsun bu ayAramızda 1 gün var canım valla günler gecmiyo sanki biranönce gelsin inşallah hakkımızda hayırlısı bu sefer olucak
Kan ver canım inşallah vardirYarın vereceğim kan ignenin etkisi olabilir silik çizgi diye düşünüyorum
- Janna -Bende meraktan test yaptım, 4aralik iğne 6aralik aşılama daha gayet belli ya iğne etkisi9gun. hergun yapcam bakalım umarım Janna gbi olur ay etiketleyemedim
Bende meraktan test yaptım, 4aralik iğne 6aralik aşılama daha gayet belli ya iğne etkisi9gun. hergun yapcam bakalım umarım Janna gbi olur ay etiketleyemedim
Evet cnm çizgi baya belli oluyor inş bebeğin tutunmuştur seninledir.stres yapma Hakkımızda hayırlısı olsunBende meraktan test yaptım, 4aralik iğne 6aralik aşılama daha gayet belli ya iğne etkisi9gun. hergun yapcam bakalım umarım Janna gbi olur ay etiketleyemedim
İnşallah kuzum bakalım hergun takip etcem aminn hepimiz için bu ay çok.guzel olsunEvet cnm çizgi baya belli oluyor inş bebeğin tutunmuştur seninledir.stres yapma Hakkımızda hayırlısı olsun
Ay hadiii İnsallaaahh bundan sonra kirmizilasirKızlar ben de test yaptım az önce iğnenin etkisi geçmiş bende umarım çift çizgi olur tekrardan
5 Aralıkta sabah oldum iğnemi
Amin canım çok yakın olmuşuz biz de, çift çift kırmızıları görelim testlerde inşAy hadiii İnsallaaahh bundan sonra kirmizilasir
Bende 4aralik gece 11de oldum
Evet kuzum inşallah ya ne güzel.olur sene bitmeden kavussakAmin canım çok yakın olmuşuz biz de, çift çift kırmızıları görelim testlerde inş
İnş kuzum ya Rabbim dualarımızı kabul etsinEvet kuzum inşallah ya ne güzel.olur sene bitmeden kavussak
Aminnn inşallah canımİnş kuzum ya Rabbim dualarımızı kabul etsin
Canım bunların hepsi artimed internetten almıştım toplu Beyaz olan onestep sadece 12.gun kan değeri 1.2 çıktı çarşamba tekrar vericem cuma adet günüm zatenMerhaba kızlar artı Med gebelik testi kullanan varmı doğru sonuç verir mi acaba
İnsallahh degerin artmistirCanım bunların hepsi artimed internetten almıştım toplu Beyaz olan onestep sadece 12.gun kan değeri 1.2 çıktı çarşamba tekrar vericem cuma adet günüm zaten