• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Malesef böyle çıktı

Eklentiler

• Screenshot_20250131-214913_e-Nabz.jpg
    Screenshot_20250131-214913_e-Nabz.jpg
    27,5 KB · Görüntüleme: 31
Hemen mi çıktı bende gördüm de başka testle tekrar dene
Hemen çıkmadı bence kuruma çizgisi iki testim kaldı pazartesi günü regl tarihim olmazsam o zaman denerim ama bence ikinci çizginin gölgesi

Eklentiler

• IMG20250201151646.jpg
    IMG20250201151646.jpg
    101,3 KB · Görüntüleme: 23
Hemen çıkmadı bence kuruma çizgisi iki testim kaldı pazartesi günü regl tarihim olmazsam o zaman denerim ama bence ikinci çizginin gölgesi
Bencede beklemek en güzeli bende siliklik bile çıkmamıştı geçen yaptığımda bembeyaz hayatım gibi 😂

Beklemek yoruyor beni😂😂 kaçıncı gün oldu senin
bende normalde 5 Şubat görünüyor adet ama 8 Şubat'ta da olabilirim 21 Ocak çatlama günu 11 gün oldu netten test sipariş ettim gelsin yapicam bakalım bekliyemiycem ya var ya yok yapacak birşey yok çünkü bu saatten sonra koca olmayınca 😂

bende normalde 5 Şubat görünüyor adet ama 8 Şubat'ta da olabilirim 21 Ocak çatlama günu 11 gün oldu netten test sipariş ettim gelsin yapicam bakalım bekliyemiycem ya var ya yok yapacak birşey yok çünkü bu saatten sonra koca olmayınca 😂
Canım benimde 21 Ocak çatlama inşallah vardır ya bende tekrardan hem ovulasyon hemnde gebelik testi sipariş vericem kocan ne zaman gelir

Ay baya geç gelecek inşallah bu ay seninki tutmuştur hem rahim filmi de çekindin şansın yüksek
İnşallah öyledir ya flaşla testlere bakmaktan yoruldum çizgi aramaktan Allah büyük zamanı var demek elimden geleni yaptım rahim filminden o kadar çok korkuyordum ki herşeye katlandım.Allah sağlıkla nasip etsin inşallah burda bekleyen herkese bu duam bunu yazarken de arkada Meryem suresi çalıyor 🥺

İnşallah öyledir ya flaşla testlere bakmaktan yoruldum çizgi aramaktan Allah büyük zamanı var demek elimden geleni yaptım rahim filminden o kadar çok korkuyordum ki herşeye katlandım.Allah sağlıkla nasip etsin inşallah burda bekleyen herkese bu duam bunu yazarken de arkada Meryem suresi çalıyor 🥺
İnşallah vardır hepimiz öyle olduk valla zamanı var demek rabbim kimsenin kucağını boş bırakmazsin inşallah 🥰

Back