- 5 Ocak 2025
- 24
- 2
- 1
- 38
- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.561
İnşallah herşey yolunda gider stres yapmamaya çalıyorum ama çok zorPcos olduğun için etkili bir ilaç vermiş doktorun genelde klomen letu veya femara verirler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah herşey yolunda gider stres yapmamaya çalıyorum ama çok zorPcos olduğun için etkili bir ilaç vermiş doktorun genelde klomen letu veya femara verirler
İnşallah insanın elinde degilki burdaki herkes ister istemez stres yapıyorİnşallah herşey yolunda gider stres yapmamaya çalıyorum ama çok zor
Neden ilk seferde aşılama denildi ben ilk 2 ay yumurtaliklar uyarıldı daha sonra letu verdi aşılama sonraki evreler dediDoktor bana ilk denemem ama direk aşılama yapılacak dedi.
2 gün daha bekleyip eğer adet görmezsem kan testi verecemİki gün sonra tekrarlayın testi koyulaşma varsa hamilesinjz
Evet en iyi kan testi vermek2 gün daha bekleyip eğer adet görmezsem kan testi verecem
Yaşımdan dolayı olabilir bende bilmiyorum ama normal olmaz dedi doktor hala regl düzenim yok benim çok zor oluyorNeden ilk seferde aşılama denildi ben ilk 2 ay yumurtaliklar uyarıldı daha sonra letu verdi aşılama sonraki evreler dedi
Hemen mi çıktı bende gördüm de başka testle tekrar deneKızlar bir gölgelik görüyorum bu kuruma çizgisi dimi
Eki Görüntüle 3537410
Canım en güzeli bekleyip kan vermek benimde dün akşam böyle cikti diye heyecanlandım kanda çıkmadı Dr bu testler aldatıcı kan önemli dediKızlar bir gölgelik görüyorum bu kuruma çizgisi dimi
Eki Görüntüle 3537410
Hemen çıkmadı bence kuruma çizgisi iki testim kaldı pazartesi günü regl tarihim olmazsam o zaman denerim ama bence ikinci çizginin gölgesiHemen mi çıktı bende gördüm de başka testle tekrar dene
Evet aldatıcı kesinlikle şimdilik kan vermicem reglim geciksin öyle vericemCanım en güzeli bekleyip kan vermek benimde dün akşam böyle cikti diye heyecanlandım kanda çıkmadı Dr bu testler aldatıcı kan önemli dedi
Bencede beklemek en güzeli bende siliklik bile çıkmamıştı geçen yaptığımda bembeyaz hayatım gibiHemen çıkmadı bence kuruma çizgisi iki testim kaldı pazartesi günü regl tarihim olmazsam o zaman denerim ama bence ikinci çizginin gölgesi
Beklemek yoruyor beniBencede beklemek en güzeli bende siliklik bile çıkmamıştı geçen yaptığımda bembeyaz hayatım gibi![]()
bende normalde 5 Şubat görünüyor adet ama 8 Şubat'ta da olabilirim 21 Ocak çatlama günu 11 gün oldu netten test sipariş ettim gelsin yapicam bakalım bekliyemiycem ya var ya yok yapacak birşey yok çünkü bu saatten sonra koca olmayıncaBeklemek yoruyor benikaçıncı gün oldu senin
Canım benimde 21 Ocak çatlama inşallah vardır ya bende tekrardan hem ovulasyon hemnde gebelik testi sipariş vericem kocan ne zaman gelirbende normalde 5 Şubat görünüyor adet ama 8 Şubat'ta da olabilirim 21 Ocak çatlama günu 11 gün oldu netten test sipariş ettim gelsin yapicam bakalım bekliyemiycem ya var ya yok yapacak birşey yok çünkü bu saatten sonra koca olmayınca![]()
4 5 ay sonraCanım benimde 21 Ocak çatlama inşallah vardır ya bende tekrardan hem ovulasyon hemnde gebelik testi sipariş vericem kocan ne zaman gelir
Ay baya geç gelecek inşallah bu ay seninki tutmuştur hem rahim filmi de çekindin şansın yüksek4 5 ay sonra
İnşallah öyledir ya flaşla testlere bakmaktan yoruldum çizgi aramaktan Allah büyük zamanı var demek elimden geleni yaptım rahim filminden o kadar çok korkuyordum ki herşeye katlandım.Allah sağlıkla nasip etsin inşallah burda bekleyen herkese bu duam bunu yazarken de arkada Meryem suresi çalıyorAy baya geç gelecek inşallah bu ay seninki tutmuştur hem rahim filmi de çekindin şansın yüksek
İnşallah vardır hepimiz öyle olduk valla zamanı var demek rabbim kimsenin kucağını boş bırakmazsin inşallahİnşallah öyledir ya flaşla testlere bakmaktan yoruldum çizgi aramaktan Allah büyük zamanı var demek elimden geleni yaptım rahim filminden o kadar çok korkuyordum ki herşeye katlandım.Allah sağlıkla nasip etsin inşallah burda bekleyen herkese bu duam bunu yazarken de arkada Meryem suresi çalıyor![]()