- 15 Kasım 2024
- 316
- 107
- 18
- 21
- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.601
Yapmadım henüzNe yaptın canım test yaptın mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yapmadım henüzNe yaptın canım test yaptın mı
Ben bugün yaptım negatif çıktı ya 5inde yada 8 inde adetimYapmadım henüz
Belki geç döllenmedir ama bat 8 Subatsa daha belli olmaz adet gecikmesini bekle inşallah vardırBugün dayanamadım tekrar test yaptım negatif çıktı bu saatten sonra dönmez artık dimi bat 5 Şubat ama 8 Şubat'ta olabilir çok üzüldüm rahim filmi çekilmiştim çok umutluydum
Umudum kalmadı negatifse negatif demek erken gebelik testi en iyisi olsa çıkardı dimi normalde 3 gün erken olurum geçen ay tam günümde oldum o yüzden bilmiyorum ne zmn olurum ama negatif yani hayal kırıklığı geneBelki geç döllenmedir ama bat 8 Subatsa daha belli olmaz adet gecikmesini bekle inşallah vardır
Yumurtlama tarihinizi bilmediğiniz için bence yinede şans varUmudum kalmadı negatifse negatif demek erken gebelik testi en iyisi olsa çıkardı dimi normalde 3 gün erken olurum geçen ay tam günümde oldum o yüzden bilmiyorum ne zmn olurum ama negatif yani hayal kırıklığı gene
Umarım öyledir teşekkür ederimYumurtlama tarihinizi bilmediğiniz için bence yinede şans var
İnşallah hepimiz güzel haberler alırızUmarım öyledir teşekkür ederimsizler inşallah güzel haberler alırsınız
Bence doktorunuza sorun benim doktorum tam net kanamada çağırmıştı bende lekelenme diye gittim tam net kanamada gel dediKızlar beklenen adet günüme üç gün var. Bugün lekelenme yaşamaya başladım. Reglin ikinci günü doktora gitmem gerekiyor. Sizce bu günü birinci gün sayıp yarın doktora mı gideyim? Yoksa tam net kanamayı mı bekleyeyim?
TeşekkürlerBence doktorunuza sorun benim doktorum tam net kanamada çağırmıştı bende lekelenme diye gittim tam net kanamada gel dedi
Yaaa gerçekten mi çok sevindim adına
Evet bende inanamıyorum adetim gecikti bugün yumurtlamadan sonra 14.gun belki yarın akşam veririm kanıYaaa gerçekten mi çok sevindim adınahemen kan testi ver sağlıkla gelir inşallah
![]()
Çok şükür canım amin inşallahEvet bende inanamıyorum adetim gecikti bugün yumurtlamadan sonra 14.gun belki yarın akşam veririm kanıdarısı buradaki isteyen herkesin başına
Buda durdukça koyulaşan hali inşallah yalancı pozitif değildir
Eki Görüntüle 3539135 gun geçmesi dışında başka belirti var mıydı
En büyük belirtim beyaz sarı karışık renkte olan akıntı bide bu ay sürekli bel ağrım vardıÇok şükür canım amin inşallah![]()
Bende de öyle akıntı oldu sarı yeşilimsi ama yeşil değil ya ama test negatif işteEn büyük belirtim beyaz sarı karışık renkte olan akıntı bide bu ay sürekli bel ağrım vardı
Belkide sizde de vardır ama benim ki bir gün değil nerdeyse bir haftadır var ve ara ara geliyor bu sabah bile şeffaf akıntım vardıBende de öyle akıntı oldu sarı yeşilimsi ama yeşil değil ya ama test negatif işte![]()