- Konu Sahibi Sosyallanne
-
- #1.281
Ben regl sancısı gibi bir sancı hissetmişim dayanılmayacak kadar kötü değildi korkma rahim filminden , tabi yaptıracağın yer de önemlidir benim gittiğim yerin yorumları da iyiydi genal olarakKızlar benim adetim geldi elendim… doktorum çağırdı şimdi gidiyorum .. bu ay rahim filmi çekicez ama korkuyorum nasıl bişey nasıl yapılıyor diye. Şimdi 1. Günü.. nasıl ilerleyeceğimizi konuşacaz
Tam gününüzde mi adet oldunuzKızlar benim adetim geldi elendim… doktorum çağırdı şimdi gidiyorum .. bu ay rahim filmi çekicez ama korkuyorum nasıl bişey nasıl yapılıyor diye. Şimdi 1. Günü.. nasıl ilerleyeceğimizi konuşacaz
İnşallah zaten ümidim yok teşekkür ederimBiraz daha beklemeni tavsiye ediyorum üzülmeni istemem çizgi pembe renk bile değil iki üç gün sonra tekrarla belki döner bilemeyiz
İnşallah Allah'tan ümit kesilmez ama benimde kendim için hiç ümidim yokİnşallah zaten ümidim yok teşekkür ederim
Ne kadar süredir istiyorsun benim 2 sene olacak, ve 3. Çatlama iğnesiydi . Rabbim nasip eder inşallah çok yorucu bir süreçİnşallah Allah'tan ümit kesilmez ama benimde kendim için hiç ümidim yok
Ben direk aradım bugün 1.gun adetin bitiminde gidecem ozmn artık konusucaz doktorla ha bire gitmek bunalttı beni rahîm filmi hakkında çok araştırma yaptım çoğu çok acı çekmiş çoğu acı yok diyor ben anestezi olmadan yapicam galiba suni sancıyla normal doğumla ölü bebek doğurmuş biri olarak bence acıya dayanırım öyle değil miKızlar benim adetim geldi elendim… doktorum çağırdı şimdi gidiyorum .. bu ay rahim filmi çekicez ama korkuyorum nasıl bişey nasıl yapılıyor diye. Şimdi 1. Günü.. nasıl ilerleyeceğimizi konuşacaz
Benim Mart'ta bir sene olcak benim ilk tedavimdi rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahNe kadar süredir istiyorsun benim 2 sene olacak, ve 3. Çatlama iğnesiydi . Rabbim nasip eder inşallah çok yorucu bir süreç
Rahim filmini nerde yaptıracaksanız bende rahim filmi çekilmedim dediğiniz gibi bazıları acı çekmemiş bazıları bayılmış acı eşiği ile alakalı benceBen direk aradım bugün 1.gun adetin bitiminde gidecem ozmn artık konusucaz doktorla ha bire gitmek bunalttı beni rahîm filmi hakkında çok araştırma yaptım çoğu çok acı çekmiş çoğu acı yok diyor ben anestezi olmadan yapicam galiba suni sancıyla normal doğumla ölü bebek doğurmuş biri olarak bence acıya dayanırım öyle değil mi
1 gün gecikmeli oldumTam gününüzde mi adet oldunuz
Ben özel hastanede yapmayı düşünüyorum doktorum orda çünküRahim filmini nerde yaptıracaksanız bende rahim filmi çekilmedim dediğiniz gibi bazıları acı çekmemiş bazıları bayılmış acı eşiği ile alakalı bence
2,5 yıllık evliyim. 1 yıl evlilikten sonra başlayabiliyorsun araştırma hastanesinde canım. Üniversitede yani şehir hastanesini bilmiyorumDevlette raporlu asilama icin 3 yil evlilik, sgk sarti var canim. Devlette ucretli de yaptirabilirsin ama
Yinede vaktinizde olmuşsunuz iyi birşey1 gün gecikmeli oldum
Fiyatı ne kadar peki merak ettimBen özel hastanede yapmayı düşünüyorum doktorum orda çünkü
Oyle mi canim. Bana uni hastanesinde direkt evlilik suresini sorup 3 yil tamam baslayabilirsiniz demislerdi de , belki de degisiyordur2,5 yıllık evliyim. 1 yıl evlilikten sonra başlayabiliyorsun araştırma hastanesinde canım. Üniversitede yani şehir hastanesini bilmiyorum
Kaçıncı günün canım silik çizgi varKızlar aradan 40 dakika geçti testi çöpe atacaktım ama gözle görülen gölge gibi bir çizgi var fotoğrafta daha az belli oluyor ama bakar mısınız Eki Görüntüle 3533176 Eki Görüntüle 3533177 Eki Görüntüle 3533178
Tamam canımDonebilir, bekle bence sicak seylerle idare etmeye calis
BendeBen özel hastanede yapmayı düşünüyorum doktorum orda çünkü
Benim bu ay olmaz regli bekliyorum bugün 14.gunum iki gündür lekelenmem var adet olmayı bekliyorum sen ne durumdasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?