• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Hassas dönemlerdeyiz belki siz daha önce gördünüz bu çizgileri ama hayatın da ilk kez bu kadarını bile görmemiş biri için o çizgi ne demek bir bilseniz…..

Hassas dönemlerdeyiz belki siz daha önce gördünüz bu çizgileri ama hayatın da ilk kez bu kadarını bile görmemiş biri için o çizgi ne demek bir bilseniz…..
Benim için ve çevremdekilere göre vardı o çizgi ama burda bi kaç arkadaşta aynı çizgiyi görüp kan verdi negatif sonuç aldı küçücük kuruma çizgisine de kan vermeye konuşmuyoruz sonuç olarak gecikmişim tedavi görmüşüm bi acaba diyor insan dün ki yıkıklıgım yanında cabası umarım bu gruptan biri güzel haberle çıkar

Benim için ve çevremdekilere göre vardı o çizgi ama burda bi kaç arkadaşta aynı çizgiyi görüp kan verdi negatif sonuç aldı küçücük kuruma çizgisine de kan vermeye konuşmuyoruz sonuç olarak gecikmişim tedavi görmüşüm bi acaba diyor insan dün ki yıkıklıgım yanında cabası umarım bu gruptan biri güzel haberle çıkar
Senin çizgilerin baya net gözüküyordu diğer arkadaşlara göre hatta çoğu kişi testlerde var dedi ben hatırlıyorum hepimiz burda heyecanlandık tabi belki iğne etkisiydi yada testin kendi çizgisi onu bilemiyoruz ama burda nerdeyse hepimiz senin testine var dedik heyecanlandik baya

Aynen öyle aynı durumdayız.. amin

Var demeyeceksiniz zaten ama hanfendi ben anlatamıyorum sanırım sonraki attıklarım da evet hatalat çizgi olabilir diğeri çok net gözle görünüyordu gözden kaçırmıs olabilirisnz o zaman bi tavsiye bi kaç cevabınkz da gözüme çarptı biraz daha kelimeleri yumuşatarak kullanırsanız bu tepkiyi almazsınız 🙏🏻Umarım sizin sonucunuz güzel olur…
Ben gayet normal konustugumu dusunuyorum. Olmayani war deyip umut tacirligide yapamam. Kaniniz negatifse zaten o testtinde bi anlami yok sonuc olarak bn bunu soyledim

Gayet iyi biliyorum daha net bildigin hamilelik war sayilacak cizgiyi gordum kendimde test tekrari yaptim sonrasinda olmadigini gordum amacim olmayani olabilir deyip umit wermemek

Benim testimde bu dun aksam yaptim adet gunum yarin yada persembe bndemi war sayaym

Eklentiler

• 1000004240.jpg
    1000004240.jpg
    93,3 KB · Görüntüleme: 13
War dedigimiz test buysa bnm de boyle cikti ama ben war diye umitlenmedim daha adetim bile gelmemisken boyle gorundugu halde senin baya gecikmisti galiba bu yuzden yok dedim kirdiysam kusura bakmayin. Hakkinizi helal edin sonuc olarak hepimiz yasiyoruz bu durumu sewinsek beraber sewiniyoruz uzulsek beraber uzuluyoruz.

Kirmak degil amacim.hrpimiz guzel haber bekliyoruz sabirsiziz anliyorum herkesi bnde ayni seyleri yasiyorum we bilgi almak dert paylasmak icin girdim bnde herkes gibi.
Tabiki hepimizin amacı kırmak değil ben sadece konuyu daha fazla uzatmayalım diye öyle dedim bu konu burda uzarsa hepimiz kırılırız

yok adet gecikmesi genelde olmaz ama ağrı yapıyo genellikle adetle atılıyo büyüklüğüne göre

Mesela benim bugün iğne hariç 16.Güm adetim 2 3 gün gecikti dün kan negatifi Burdan dönme ihmtali nedir
bazen geç döllenme olabiliyo ama 16 günde çıkması lazımdı sanırım bi kaç gün daha bekle regl olmazsan dr unla görüş canım bence

bugün kontrolüm vardı klomen bende yine kist yapmış. Sağ yumurtalıkta 2-3 tane kist vardı 3 cmlik. Bu ay femaraya geçeriz diye umut ediyodum ama bu ay boş geçecek maalesef doktor gelecek adetle birlikte atılır bu kistler dedi. Sinirim bozuldu şu klomen bana hiç iyi gelmedi ilk kullandığımda da kist yapmıştı kist yapan ilacı hâlâ neden inatla 2. Kez verirler de yeni ilaca geçmezler anlamıyorum.

kızlar selamlar bende 31 aralıkta çaglama iğnesi oldum solda 19-16 mm 2 yumurta vardı yaklaşık 3-4 gündür sol kasığımda batma tarzı baskı gibi bi ağrı var bu aptı belime dizime vuruyo baya can yakan cinsten yumurtalar çatlamadımı acaba diyorum gikri olan varmı sol tarafta sadece bu ağrı 🥹

kızlar selamlar bende 31 aralıkta çaglama iğnesi oldum solda 19-16 mm 2 yumurta vardı yaklaşık 3-4 gündür sol kasığımda batma tarzı baskı gibi bi ağrı var bu aptı belime dizime vuruyo baya can yakan cinsten yumurtalar çatlamadımı acaba diyorum gikri olan varmı sol tarafta sadece bu ağrı 🥹
Ağrı varsa çatlamış olabilir bana da doktor ağrı yapar demişti yani iyi bir şey

bugün kontrolüm vardı klomen bende yine kist yapmış. Sağ yumurtalıkta 2-3 tane kist vardı 3 cmlik. Bu ay femaraya geçeriz diye umut ediyodum ama bu ay boş geçecek maalesef doktor gelecek adetle birlikte atılır bu kistler dedi. Sinirim bozuldu şu klomen bana hiç iyi gelmedi ilk kullandığımda da kist yapmıştı kist yapan ilacı hâlâ neden inatla 2. Kez verirler de yeni ilaca geçmezler anlamıyorum.
Sorsan prosedur derler

Bnm igne gununden snra basladi agri hic gitmedi neredeyse bugun igne sonrasi 12ci gum hala agrim war

Back