- 3 Nisan 2019
- 882
- 323
- 103
- 38
- Konu Sahibi Sosyallanne
- #1.181
ama baya baya ağrı ya anlamadımAğrı varsa çatlamış olabilir bana da doktor ağrı yapar demişti yani iyi bir şey
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ama baya baya ağrı ya anlamadımAğrı varsa çatlamış olabilir bana da doktor ağrı yapar demişti yani iyi bir şey
2. Denemede benimde öyle olmuştu baya ağrım vardı şuan 3. Kez denedim ikisinde de çatladı yumurta ama bu defa ağrım olsa da o kadar ağrım yok anlamadım bendeama baya baya ağrı ya anlamadım
Gecmesse we siddetlenirse druna gorun benceama baya baya ağrı ya anlamadım
geçen ay benimde geç çatladı iğne bulamadım işlevini kaybettikten sonra çatlamıştı bu ay iğne oldum böyle ağrıyo anlamadım karnımmı ağrıyo kasıklarıma vuruyo bilmiyorum afedersin çok gazom ve şişkinliğimde var2. Denemede benimde öyle olmuştu baya ağrım vardı şuan 3. Kez denedim ikisinde de çatladı yumurta ama bu defa ağrım olsa da o kadar ağrım yok anlamadım bende
yani öyle sürekli olan bi ağrı değil ama daha çok gaz sancısı gibi ama solda olunca acaba kistmi oldu yumurtanın biri yada ikiside diyorum geçmezse konuşucam dr umlaGecmesse we siddetlenirse druna gorun bence
İğnenin yan etkilerinde şişkinlik ağrı vs yazıyor bencede doktora danış çok ağrın varsa bir sorun olmasın. Benimde bugün iğne dışında 11. Günüm kasık ağrılarım arttı regl belirtisi mi acabageçen ay benimde geç çatladı iğne bulamadım işlevini kaybettikten sonra çatlamıştı bu ay iğne oldum böyle ağrıyo anlamadım karnımmı ağrıyo kasıklarıma vuruyo bilmiyorum afedersin çok gazom ve şişkinliğimde var
yani öyle sürekli olan bi ağrı değil ama daha çok gaz sancısı gibi ama solda olunca acaba kistmi oldu yumurtanın biri yada ikiside diyorum geçmezse konuşucam dr umla
Canım Testin çizgisi diye bir şey yok yalancı pozitif desen neysede ben yıllarımı verdim bu testlere neyse bir iki güne netleşir bakalım hayırlısıFotoda cikmiyosa zaten yoktur bnmkide oyle goruyorum baya war ama cekiyorum fotoda yok. Bu testin cizgisi demektir zaten.
canım dayanılmıcak şiddette bi ağrı değil ama var yani sürekli bi ağrıda değil gelip gidiyo yazdım dr uma bakalım ne diyecekİğnenin yan etkilerinde şişkinlik ağrı vs yazıyor bencede doktora danış çok ağrın varsa bir sorun olmasın. Benimde bugün iğne dışında 11. Günüm kasık ağrılarım arttı regl belirtisi mi acaba
Bu test zaten başlı başına hep çizgi çıkarıyor ama bunu her test için söyleyemeyiz..Benim testimde bu dun aksam yaptim adet gunum yarin yada persembe bndemi war sayaym
Benim 11. Günüm erkn gebelik testi yaptım ilk başta hiç çizgi göremedim bir saat sonra çok detaylı bakınca zar zor gözüken bir çizgi gördüm yarın tekrar yapıcam acaba pozitife döner miCanım Testin çizgisi diye bir şey yok yalancı pozitif desen neysede ben yıllarımı verdim bu testlere neyse bir iki güne netleşir bakalım hayırlısı
Hiç belli olmaz canım neden dönmesin bir günde bile her şey değişebilirBenim 11. Günüm erkn gebelik testi yaptım ilk başta hiç çizgi göremedim bir saat sonra çok detaylı bakınca zar zor gözüken bir çizgi gördüm yarın tekrar yapıcam acaba pozitife döner mi
İnşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder hepimizeHiç belli olmaz canım neden dönmesin bir günde bile her şey değişebilir
Aminnn inşallah canım konudaki herkes gebe kalır inşallahİnşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder hepimize
Benim 16 yada 17.gunum 3 gündür belden kasıklarıma doğru bir ağrı var ha şimdi oldum ha olacam diyorum ama ağrı var sadece şimdi mide ağrısı başladı adet sancısı bildiğiniz ara ara geliyorİnşallah hayırlısıyla rabbim nasip eder hepimize
Benimde 15 ci gunum adet sancisi oluyo ara sira testimde negatif ((Merhaba bugun aşılama 12. gündeyim. Hiç test yapmadım. Dün ve ondan önceki gün regl sacısı gibi sancılandım kasıklarım ağrıdı ama bugun bir şeyim yok. Bakalım beklemedeyim.
Yaaa benimde dün çok kötüydü midem bu şekilde bir ağrı görmedim birkaç saat sürdüBenim 16 yada 17.gunum 3 gündür belden kasıklarıma doğru bir ağrı var ha şimdi oldum ha olacam diyorum ama ağrı var sadece şimdi mide ağrısı başladı adet sancısı bildiğiniz ara ara geliyor
Benimde 11. gün kasık ağrılarım başladı. Daha önce iki defa iğne yaptırdım 2. De 18. gün regl olmuştum siz test yaptınız miBenim 16 yada 17.gunum 3 gündür belden kasıklarıma doğru bir ağrı var ha şimdi oldum ha olacam diyorum ama ağrı var sadece şimdi mide ağrısı başladı adet sancısı bildiğiniz ara ara geliyor
Bnmdr ayni sekilde karin bel gogus agrisi war 8 9 ocak adet tarihiİğnenin yan etkilerinde şişkinlik ağrı vs yazıyor bencede doktora danış çok ağrın varsa bir sorun olmasın. Benimde bugün iğne dışında 11. Günüm kasık ağrılarım arttı regl belirtisi mi acaba
Benim 11 Ocak gözüküyor. Adet tarihini mi hesapliyorsunuz , iğneye göre bakmak gerekmiyor muBnmdr ayni sekilde karin bel gogus agrisi war 8 9 ocak adet tarihi
Aynen arkadasta arti med yapmis galiba ayni testti gorunuse gore bnde ona testin cizgisi oldugunu soyledim pozitif olmadigini arkadasta yanlis anladi sanirimBu test zaten başlı başına hep çizgi çıkarıyor ama bunu her test için söyleyemeyiz..
Aynen arkadasta arti med yapmis galiba ayni testti gorunuse gore bnde ona testin cizgisi oldugunu soyledim pozitiBu test zaten başlı başına hep çizgi çıkarıyor ama bunu her test için söyleyemeyiz..
hesaplamadim ben hep 8 yada 9zunda olurum bi hesabi warmi bilmiyorum herkes igneden farkli zamanlarda adet olmus. Bnm yumurtamda gec olusmustu adet zamanim igne zamanima yakim oyuzdenBenim 11 Ocak gözüküyor. Adet tarihini mi hesapliyorsunuz , iğneye göre bakmak gerekmiyor mu