• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

2. Denemede benimde öyle olmuştu baya ağrım vardı şuan 3. Kez denedim ikisinde de çatladı yumurta ama bu defa ağrım olsa da o kadar ağrım yok anlamadım bende
geçen ay benimde geç çatladı iğne bulamadım işlevini kaybettikten sonra çatlamıştı bu ay iğne oldum böyle ağrıyo anlamadım karnımmı ağrıyo kasıklarıma vuruyo bilmiyorum afedersin çok gazom ve şişkinliğimde var 🫣
Gecmesse we siddetlenirse druna gorun bence
yani öyle sürekli olan bi ağrı değil ama daha çok gaz sancısı gibi ama solda olunca acaba kistmi oldu yumurtanın biri yada ikiside diyorum 🫣 geçmezse konuşucam dr umla 🙏

geçen ay benimde geç çatladı iğne bulamadım işlevini kaybettikten sonra çatlamıştı bu ay iğne oldum böyle ağrıyo anlamadım karnımmı ağrıyo kasıklarıma vuruyo bilmiyorum afedersin çok gazom ve şişkinliğimde var 🫣

yani öyle sürekli olan bi ağrı değil ama daha çok gaz sancısı gibi ama solda olunca acaba kistmi oldu yumurtanın biri yada ikiside diyorum 🫣 geçmezse konuşucam dr umla 🙏
İğnenin yan etkilerinde şişkinlik ağrı vs yazıyor bencede doktora danış çok ağrın varsa bir sorun olmasın. Benimde bugün iğne dışında 11. Günüm kasık ağrılarım arttı regl belirtisi mi acaba

Fotoda cikmiyosa zaten yoktur bnmkide oyle goruyorum baya war ama cekiyorum fotoda yok. Bu testin cizgisi demektir zaten.
Canım Testin çizgisi diye bir şey yok yalancı pozitif desen neysede ben yıllarımı verdim bu testlere 😂 neyse bir iki güne netleşir bakalım hayırlısı

İğnenin yan etkilerinde şişkinlik ağrı vs yazıyor bencede doktora danış çok ağrın varsa bir sorun olmasın. Benimde bugün iğne dışında 11. Günüm kasık ağrılarım arttı regl belirtisi mi acaba
canım dayanılmıcak şiddette bi ağrı değil ama var yani sürekli bi ağrıda değil gelip gidiyo yazdım dr uma bakalım ne diyecek

Canım Testin çizgisi diye bir şey yok yalancı pozitif desen neysede ben yıllarımı verdim bu testlere 😂 neyse bir iki güne netleşir bakalım hayırlısı
Benim 11. Günüm erkn gebelik testi yaptım ilk başta hiç çizgi göremedim bir saat sonra çok detaylı bakınca zar zor gözüken bir çizgi gördüm yarın tekrar yapıcam acaba pozitife döner mi

Benim 11. Günüm erkn gebelik testi yaptım ilk başta hiç çizgi göremedim bir saat sonra çok detaylı bakınca zar zor gözüken bir çizgi gördüm yarın tekrar yapıcam acaba pozitife döner mi
Hiç belli olmaz canım neden dönmesin bir günde bile her şey değişebilir 😊

Benim 16 yada 17.gunum 3 gündür belden kasıklarıma doğru bir ağrı var ha şimdi oldum ha olacam diyorum ama ağrı var sadece şimdi mide ağrısı başladı adet sancısı bildiğiniz ara ara geliyor
Yaaa benimde dün çok kötüydü midem bu şekilde bir ağrı görmedim birkaç saat sürdü

Benim 16 yada 17.gunum 3 gündür belden kasıklarıma doğru bir ağrı var ha şimdi oldum ha olacam diyorum ama ağrı var sadece şimdi mide ağrısı başladı adet sancısı bildiğiniz ara ara geliyor
Benimde 11. gün kasık ağrılarım başladı. Daha önce iki defa iğne yaptırdım 2. De 18. gün regl olmuştum siz test yaptınız mi

Bnmdr ayni sekilde karin bel gogus agrisi war 8 9 ocak adet tarihi

Ewet arkadas
Bu test zaten başlı başına hep çizgi çıkarıyor ama bunu her test için söyleyemeyiz..
Aynen arkadasta arti med yapmis galiba ayni testti gorunuse gore bnde ona testin cizgisi oldugunu soyledim poziti
Benim 11 Ocak gözüküyor. Adet tarihini mi hesapliyorsunuz , iğneye göre bakmak gerekmiyor mu
hesaplamadim ben hep 8 yada 9zunda olurum bi hesabi warmi bilmiyorum herkes igneden farkli zamanlarda adet olmus. Bnm yumurtamda gec olusmustu adet zamanim igne zamanima yakim oyuzden

Back