bebik isteyen arkadaşlar bi bakın :))

evet canım dün apar topar aşılama oldum yumurtalarım kendiliğinden çatlamış:)) inş bebeişmde yumutalar gibi sürpriz yapar senn bebş nasıl nasıl gidiyo hamileleik

canım hayırlısı olsun çoksevindim dahada sevincez inşallah güzel vericen haberlerle ne güzel iğneye gerek kalmamış maşşallah bebişde gelsin inşallah kendine dikkat et bu aralar ayaklarını sıcak tut bol bol dinlen ve bol bol dua et canım allah emeklernizi boşa çıkarmasın inşallah
bizimde iyi gidiyo canım çok şükür bir terslik yok şuan cumartesi kontrolum var merak ediyorum çok ne alemde bebişim ben arada dürterim seni yine merak ederim ünşallah güzel şeyler duyarız senden tatlım dikkat et kendine

nasıl yapılıyo bu kür bişeyler okudum ama net değil net açık açık tane tane yazarmısınz kaçıncı gün balanıyo nasıl kullanılıyo vs falan

merhaba canım haberler nasıl bakalım varmı bir gelişme aklımdasın valla

Bunu ben de denemek istiyorum ama aklımda soru işaretleri var...
Eğer bebek hormonal bozukluklar yüzünden olmuyorsa da işe yarar mı bu?
Şuan hayıt tohumu kullanıyorum hormonlar için. Bunu da denemek istiyorum yardımcı olur musunuz?

yok CANIM AŞILAMAM tutmadı olmadı can sıkıntısı nette dolaşıyorum...

sıkma canını herşeyde bir hayır vardır unutma canım senin hakkında hayırlı olan buymuş demekki vakti zamanı var hiç beklemediğin bir anda çıkıp gelecek meleğin bu kürü dene adetten sonra 7 gün yap ve 20.güne kadar kuru incir ye allahın izni ile olur inşallah

Bunu ben de denemek istiyorum ama aklımda soru işaretleri var...
Eğer bebek hormonal bozukluklar yüzünden olmuyorsa da işe yarar mı bu?
Şuan hayıt tohumu kullanıyorum hormonlar için. Bunu da denemek istiyorum yardımcı olur musunuz?

yok canım dediğim gibi yumurta oluşmasına falan destek veren bişey değil bu kür sadece rahim içindeki iltihabı temizleyip spermlerin daha rahat yumurtaya ulaşmasını sağlıyor bu kür canım

sıkma canını herşeyde bir hayır vardır unutma canım senin hakkında hayırlı olan buymuş demekki vakti zamanı var hiç beklemediğin bir anda çıkıp gelecek meleğin bu kürü dene adetten sonra 7 gün yap ve 20.güne kadar kuru incir ye allahın izni ile olur inşallah
canım şimdi ben adet oldum adetin bitincem yaplıyo sayfalaı baştan okumam lazm şimdi nasıl yapıldığını anlamak için unutmuşum

teşk gerek kalmaz inş ama eğerki kalırsa deneyecem ben iş dolayısyla bi köyde yaşıyorum burada bi teyzenn kızına çocuğun olmaz demişler okızında kayın validesinn komşusu karslı imiş karslı kadın demişki hergece rahmine kayseri şeker koysun azcık bi parça yatsın biraz devam etmş ve bebeği olmuş şimdi iki çocuğu varmış doktorun bi tanesi senn bebeğin olursa ben elimi keserim demiş hatta ama bu kayseri şekeri ne ben bilmiyorum soramadımda
Canım meraba açtığım konuları inceliyordum 3 yıl önce seninle sohbet etmişiz oldumu bebeğin durumun nedir

X