Bursa medicabil dr.oktay altun gebelik ve doğum

Medicabilde nöbetçi kadın dogumcu yok zuhal hanımın çalışma prensibini bilmiyorum ama oktay bey normal doğuma geliyor 7/24 o konuda merak etmeyin. Yoğun evet çok yoğun. Haliyle acil bi doğum olduğunda muayene kapısında 2 saat bekledigimi biliyorum kızlar ama bu normal bi durum. Muayene esnasinda da söylüyor zaten yüzünden de anlaşılıyor yorgun halinden. Asistani da acil durum bilgisi veriyor.O doğum yapan bayan biz de olabiliriz. Eeee ne diyecek dur ben muayene ediyorum mesai saatinden sonra doğur demeyecek herhalde. Zübeyde de normal doğumu ebeler yaptığı için doktor kapısında beklememeniz de normal. Daha dün bi arkadaşıma acıbadem e ziyarete gittim. Aylin hanim doktoru. Sezaryan oldu ve kesilme anı hissettim çok canım acıdi bagirdim diye anlattı tüyleri diken diken oldu. Iyiki 2. Dogumum ve 3. Asla düşünmüyorum artık diye anlattı. Ve 2. Doğumu Aylin hanim. Oktay beyin titiz davranması karşısında ona bir daha dua ettim ve IYIKI dedim.
Ahh Oktay bey kurtarıcım olacak inşallah :KK36: Darısı benim başıma.:KK5:

O zaman zuhal hanımı tercih etme canım. Birde Özlem hanım var sanırım medicabilde onu araştır bir de istersen
Medicabili Eledim canım şuan için Osmangazi tip merkezi güler hanim var şuan çok methini duydum ilk gebelikte Nagihan hanima gitmiştim bir daha asla gitmem ona aksama kadar yogunmuş 5 dk gelip beni taburcu etmemişti eşim uykusuz uykusuz ise gitti

Kızlar merhaba ben jimerde cenk beyin hastasıydım. Cenk bey muayenehane açmaya karar vermiş. Ben hastanede takip istiyorum erken doğum riskim var. Oktay beyden de çok memnun herkes. O yüZden oktay beyle devam etmek istiyorum. Aklıma takılan tek şey riskli doğumlarda hrmen devlete yolluyor mu ve bir de bebekte sorun olursa onu sevk mi ediyorlar? Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. :KK43:

Kızlar merhaba ben jimerde cenk beyin hastasıydım. Cenk bey muayenehane açmaya karar vermiş. Ben hastanede takip istiyorum erken doğum riskim var. Oktay beyden de çok memnun herkes. O yüZden oktay beyle devam etmek istiyorum. Aklıma takılan tek şey riskli doğumlarda hrmen devlete yolluyor mu ve bir de bebekte sorun olursa onu sevk mi ediyorlar? Bilginiz varsa yardımcı olursanız çok sevinirim. :KK43:
Daha önceki paylaşımları okuyun bir bayan yazmıştı sevk ile ilgili bişeyler devletten neden bu kadar korktuğunuzu anlayamadım bir sebebi var mı

Daha önceki paylaşımları okuyun bir bayan yazmıştı sevk ile ilgili bişeyler devletten neden bu kadar korktuğunuzu anlayamadım bir sebebi var mı
Aslında devletten korkmak değil tam olarak. Son anda bilmediğim bir hastane ve doktorla doğum yapmak beni tedirgin ediyor. İlk hamileliğim ve risklerden dolayı zaten tedirgin geçiriyorum. Son dakika süprizlerinin herşeyi zorlaştırma ihtimali daha da tedirgin ediyor beni. Teşekkür ederim yorumunuz için.

merhaba gri penguen bende cenk beyin hastasıydım ama cenk beyden memnun olduğum halde oktay beye geçtim oktay beyden de memnunum 34 haftadan önce doğarda erken doğum küvezi olmadığı için başka hastaneye yönlendiriyormuş ama doğumu yine hastane yaptırıyormuş sadece uygun küvez yok burada oda devlet hastanesi olacak diye birşey yok özel de olabilir dedi net şekilde doktorla konuş aydınlatacaktır seni ona göre karar verirsin

merhaba gri penguen bende cenk beyin hastasıydım ama cenk beyden memnun olduğum halde oktay beye geçtim oktay beyden de memnunum 34 haftadan önce doğarda erken doğum küvezi olmadığı için başka hastaneye yönlendiriyormuş ama doğumu yine hastane yaptırıyormuş sadece uygun küvez yok burada oda devlet hastanesi olacak diye birşey yok özel de olabilir dedi net şekilde doktorla konuş aydınlatacaktır seni ona göre karar verirsin
Normal yeni doğan yoğun bakım ünitesi var ama di mi ben yanlış bilmiyorum? Prematüre için yok

bende doktor arayışındayım muayene vs ne kadar acaba doktor beyin?haftasonu çalışma saati nasıl
Canım ben 15 tl sgk katkı payıyla 80 küsür lira ödüyorum indirimli ama sendika indirimi. Normalde sgk anlaşmalı 100 tl sanırım. Cumartesi gününe hiç bir zaman randevu bulamadım, hep hafta içi gidiyorum, onda bile istediğim gün saat olamayabiliyor... Doktor çok yoğun...:KK73: (Medicabil- Dr Oktay Altun tan bahsediyorum karışıklık olmasın)

bende doktor arayışındayım muayene vs ne kadar acaba doktor beyin?haftasonu çalışma saati nasıl
Canım ben geçiş yap ayı düşünüyorum. Randevu alırken sgk anlaşmadı yok 130 tl ücreti dedi sekereter. Ama henüz gidemedim bilmiyorum. Muayene saatleri çok tercihe kalmıyor anladığım kadarıyla. Çünküçok yoğun. Geçen hafta aradım brn 21 marten yakın randevuydu :KK43:

Sağol canım kafam rahatladı biraz en iyisi dediğin gibi gidip doktorla da görüşeyim. Hastanede ya da başka bir konuda memnun olmadığın bir durum oldu mu senin canım? Ben de büyük ihtimal geçicem artık. Bir tek randevu almak zormuş sanırım o da bir şekilde halledilir diye düşünüyorum.

Sağol canım kafam rahatladı biraz en iyisi dediğin gibi gidip doktorla da görüşeyim. Hastanede ya da başka bir konuda memnun olmadığın bir durum oldu mu senin canım? Ben de büyük ihtimal geçicem artık. Bir tek randevu almak zormuş sanırım o da bir şekilde halledilir diye düşünüyorum.
benim şuanda memnun olmadığım durum yok canım sen cenk bey muayneye geçecek diye mi ayrılacaksın

benim şuanda memnun olmadığım durum yok canım sen cenk bey muayneye geçecek diye mi ayrılacaksın
Evet canım öyle düşünmüştüm ama kafam da karışık. Bi yandan da ayrılmak istemiyorum. Riskli durumlarımı biliyor ve takip ediyor. Kendisiyle konuşunca endişelerimi biraz daha rahatladı kafam. Ama yine de kararsızım henüz.

Kızlar güncel bilgi.
Özel Medicabil Hastanesi
: sgk anlaşması olan doktorlar 100 tl muayene ücreti alıyor.
Sgk anlaşmasını yeni sonlandıran Zühal hanım ve Oktay bey 130 tl ücret alıyor.

Ayrıca ben Oktay beyin hastasıydım, sendika indiriminden (%20) faydalanarak 83 tl ödüyordum, şuan indirimde söz konusu değil.

Ayrıca doğum ücretleri: Sgk anlaşması olan doktorlarda: Normal 2250 sezeryan 2500 tl
Sgk anlaşması olmayan Zühal hanım ve Oktay beyde normal 2650 sezeryan 2900 tl olmuş.

Bu durumda Oktay beyden çok memnun kalmama rağmen ücretlerden ötürü doktorumu değiştireceğim.

Özel Esentepe Hastanesi
nde Dr. Neşe Solak Korkmazer den randevu aldım.
Doktorun muayene ücreti normalde 75 tl sendika indirimimle 63 tl oluyor.
Doğum ücreti de yine %20 indirimle normal 1400 sezeryan 1600 tlye geliyor.

Aradaki neredeyse bir asgari ücret tutarındaki fark nedeniyle, hastaneye ve doktora veda etmiş bulunmaktayım.

Hayırlısı olsun...

Kızlar güncel bilgi.
Özel Medicabil Hastanesi
: sgk anlaşması olan doktorlar 100 tl muayene ücreti alıyor.
Sgk anlaşmasını yeni sonlandıran Zühal hanım ve Oktay bey 130 tl ücret alıyor.

Ayrıca ben Oktay beyin hastasıydım, sendika indiriminden (%20) faydalanarak 83 tl ödüyordum, şuan indirimde söz konusu değil.

Ayrıca doğum ücretleri: Sgk anlaşması olan doktorlarda: Normal 2250 sezeryan 2500 tl
Sgk anlaşması olmayan Zühal hanım ve Oktay beyde normal 2650 sezeryan 2900 tl olmuş.

Bu durumda Oktay beyden çok memnun kalmama rağmen ücretlerden ötürü doktorumu değiştireceğim.

Özel Esentepe Hastanesi
nde Dr. Neşe Solak Korkmazer den randevu aldım.
Doktorun muayene ücreti normalde 75 tl sendika indirimimle 63 tl oluyor.
Doğum ücreti de yine %20 indirimle normal 1400 sezeryan 1600 tlye geliyor.

Aradaki neredeyse bir asgari ücret tutarındaki fark nedeniyle, hastaneye ve doktora veda etmiş bulunmaktayım.

Hayırlısı olsun...
Hayırlısı olsun canım hakkında. Allah sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebeğine

X