- Konu Sahibi Sosyallanne
-
İgne beni mahwetti butun belirtileri yasiyorum resmenEvet iğneden dolayı olabilir
Valla hepimizi mahvetti tüm belirtileri yaşadım 12.gunde regl oldum sizin kaçıncı gününüzİgne beni mahwetti butun belirtileri yasiyorum resmen
İgne gunuyle 12 bugun carsamba adet gunumValla hepimizi mahvetti tüm belirtileri yaşadım 12.gunde regl oldum sizin kaçıncı gününüz
Adet gelmediği sürece umut hep var.. Bende umutluydum ama şimdi bi buruklaştım.. hepimizi yanılttı testler… rabbim herşeyin en hayırlısını bilir bizim için bi vakit belirledi elbetAdet olmadıysan umut vardır 2 gün sonra tekrar kan ver dedi arkadaşım ile gitmiştik normal kontrol amaçlı gitti beta 600 geldi şok olduk benim var sanarken onun varmış kıskanmak değil ama çok çok üzüldüm
Test yaptınız mı daha önce valla kusura bakmayın belki daha önce yazmışsınızdir ama aklımda kalmamışY
İgne gunuyle 12 bugun carsamba adet gunum
Ewet gercekten oyle. İns kisa zamanda herkesin bebisi olur.Adet gelmediği sürece umut hep var.. Bende umutluydum ama şimdi bi buruklaştım.. hepimizi yanılttı testler… rabbim herşeyin en hayırlısını bilir bizim için bi vakit belirledi elbet
Yok hic yapmadim ne igneyi takip ettim ne de erken testi yaptim bekliyorum daha igne olali 12 gun degerlendirme olali 10 gun desek daha yeni geciyodur igne etkisi diye yapmadimTest yaptınız mı daha önce valla kusura bakmayın belki daha önce yazmışsınızdir ama aklımda kalmamış
Bence iğne etkisine bakmak için test yapın negatifse geçmiş demektir 2 3 gün sonra tekrar yapın pozitifse gebelik vardır ama aynı test olsun yoksa yanıltırYok hic yapmadim ne igneyi takip ettim ne de erken testi yaptim bekliyorum daha igne olali 12 gun degerlendirme olali 10 gun desek daha yeni geciyodur igne etkisi diye yapmadim
Yok yapmiycam adet sonrasina kadar. Adet olmassam kan weririm heweslenmek istemiyorumBence iğne etkisine bakmak için test yapın negatifse geçmiş demektir 2 3 gün sonra tekrar yapın pozitifse gebelik vardır ama aynı test olsun yoksa yanıltır
Evet ben tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektiler ve eşiminde testlerini yaptılar çünkü bu ikisinde problem varsa tedaviler olumlu sonuçlanmaz dediler
Nasıl yaSonucum negatif
Adet oldun mu belki bir umut yükselir inşallahAğlayamıyorum bile eşimin gözündeki hüzün beni yerle bir etti
Benim testim negatif çıktı ama adet olmadım henüz iğnenin vurulduğu gün ile 16.gun bekliyorum artık ne yapalımBencede
Valla haklısınız testlerde doğru çıkarmıyor en iyisi adet gecikmesi ve kan testiYok yapmiycam adet sonrasina kadar. Adet olmassam kan weririm heweslenmek istemiyorum
Erken gebelik mi yoksa kaset testmi yaptınızBenim testim negatif çıktı ama adet olmadım henüz iğnenin vurulduğu gün ile 16.gun bekliyorum artık ne yapalım
Net cizgi gormeden pozitif dememek lazim silik yok demek diye dusunmek lazim cunku adet gecince silik cikmasi zaten bna gorede yok demek bn oyle olsa war demezdim galiba. Yada direk kan wermek test le oyalanmamak lazimNasıl yaama test pozitif neden böyle oluyor ne diyecegimi bilmiyorum
Olmadım adet doktorum adet olmadysan umut var dedi 15. Gün iğne hariç bugün 16 gün pozitif olan cok olmuş bi umut bekliyorumAdet oldun mu belki bir umut yükselir inşallah
Kan werip bilgi werirmisin seninde yoksa demekki test yapmamak.lazimBenim de kasette çıkmadı erken gebelikte baya baya çizgi var… ama güvenemiyorum eşime de söylemedim o yüzden yarın kandan sonra
Degerin kac cikmis sordunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?