• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Adet olmadıysan umut vardır 2 gün sonra tekrar kan ver dedi arkadaşım ile gitmiştik normal kontrol amaçlı gitti beta 600 geldi şok olduk benim var sanarken onun varmış kıskanmak değil ama çok çok üzüldüm
Adet gelmediği sürece umut hep var.. Bende umutluydum ama şimdi bi buruklaştım.. hepimizi yanılttı testler… rabbim herşeyin en hayırlısını bilir bizim için bi vakit belirledi elbet

Test yaptınız mı daha önce valla kusura bakmayın belki daha önce yazmışsınızdir ama aklımda kalmamış
Yok hic yapmadim ne igneyi takip ettim ne de erken testi yaptim bekliyorum daha igne olali 12 gun degerlendirme olali 10 gun desek daha yeni geciyodur igne etkisi diye yapmadim

Benim de kasette çıkmadı erken gebelikte baya baya çizgi var… ama güvenemiyorum eşime de söylemedim o yüzden yarın kandan sonra

Yok hic yapmadim ne igneyi takip ettim ne de erken testi yaptim bekliyorum daha igne olali 12 gun degerlendirme olali 10 gun desek daha yeni geciyodur igne etkisi diye yapmadim
Bence iğne etkisine bakmak için test yapın negatifse geçmiş demektir 2 3 gün sonra tekrar yapın pozitifse gebelik vardır ama aynı test olsun yoksa yanıltır

Nasıl ya 🥺 ama test pozitif neden böyle oluyor ne diyecegimi bilmiyorum 🥺
Net cizgi gormeden pozitif dememek lazim silik yok demek diye dusunmek lazim cunku adet gecince silik cikmasi zaten bna gorede yok demek bn oyle olsa war demezdim galiba. Yada direk kan wermek test le oyalanmamak lazim

Back