- Konu Sahibi Sosyallanne
0 kusurmu direk 0 olma ihtimali yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
0 kusurmu direk 0 olma ihtimali yok
İkisinide yaptımErken gebelik mi yoksa kaset testmi yaptınız
Negatif mi kacinci gunİkisinide yaptım
Bencede dilimiz yandi bende bekledim bekledim bugün yaptım olumsuz görünce moral 0Valla haklısınız testlerde doğru çıkarmıyor en iyisi adet gecikmesi ve kan testi
İnşallah öyledir canım inşallahOlmadım adet doktorum adet olmadysan umut var dedi 15. Gün iğne hariç bugün 16 gün pozitif olan cok olmuş bi umut bekliyorum
1,20 en düşük diye biliyorum0 kusurmu direk 0 olma ihtimali yok
Belki daha sonra pozitiflesir sonuçta hala regl olmadınızİkisinide yaptım
Vallaha bende şok oldum kan kee verdim gel 1.5 2 gibi çıkardı düz 00 kusurmu direk 0 olma ihtimali yok
Ewet 0 yazmista ona dedim 6nin altindaki degerler negatif1,20 en düşük diye biliyorum
Hastanenin deger araligi dusuk yada kusur gostermiyo olabilirmi.Vallaha bende şok oldum kan kee verdim gel 1.5 2 gibi çıkardı düz 0
Vallaha kafam karışık adette olmadım testler böyle 2 gün sonra kendi doktoruma gideceğim muayene eder birde kan testi isterim anlaşılır o günHastanenin deger araligi dusuk yada kusur gostermiyo olabilirmi.
Ewet bende korkuyorum yapmaya test daha hem yeni hemde olmamistir gibi geliyo. Bide gec olustu yumurtam adetim yaklasti belki adetim bile gecikebilir gec yumurta yuzunden o bile hweslendirir diye korkuyorum walla stresten kafamiz bi milyon oluyoBencede dilimiz yandi bende bekledim bekledim bugün yaptım olumsuz görünce moral 0
Ewet en sagliklisi oyle olacak galibaVallaha kafam karışık adette olmadım testler böyle 2 gün sonra kendi doktoruma gideceğim muayene eder birde kan testi isterim anlaşılır o gün
Yarın öğlen molasında vericem 2-3 gibi sonuç çıkar…bilgi veririm tabiiiKan werip bilgi werirmisin seninde yoksa demekki test yapmamak.lazim
Gerçekten bünye alt üst olduEwet bende korkuyorum yapmaya test daha hem yeni hemde olmamistir gibi geliyo. Bide gec olustu yumurtam adetim yaklasti belki adetim bile gecikebilir gec yumurta yuzunden o bile hweslendirir diye korkuyorum walla stresten kafamiz bi milyon oluyo
Umarım inşallahBelki daha sonra pozitiflesir sonuçta hala regl olmadınız
İns guzel haberle gelirsinYarın öğlen molasında vericem 2-3 gibi sonuç çıkar…bilgi veririm tabiii
Nabiza dusmesse direk hastanenin sonuclarindan bakin beta 1 1 bucuk saatte cikiyoYarın öğlen molasında vericem 2-3 gibi sonuç çıkar…bilgi veririm tabiii
Valla hepimizi mahvetti tüm belirtileri yaşadım 12.gunde regl oldum sizin kaçıncı gününüz
Amin rabbim hepimizin duasını kabul etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın…İns guzel haberle gelirsin