• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık ayı çatlatma iğnesi olanlar gelin birlikte bekleyelim 😊

Evet ben tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektiler ve eşiminde testlerini yaptılar çünkü bu ikisinde problem varsa tedaviler olumlu sonuçlanmaz dediler
Bende rahim filmi çekmedi doktorum ama sperm testini hormon testlerini istedi belki bu ay yapar rahim filmini

Aynısını birkaç gün önce bende yaşadım malesef iki testimde pozitif olmasına rağmen kan sonucum negatif geldi sizi çok iyi anlıyorum çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadınız. Biz bu testlere de güvenmeyelim en iyisi bu
Adet olmadıysan umut vardır 2 gün sonra tekrar kan ver dedi arkadaşım ile gitmiştik normal kontrol amaçlı gitti beta 600 geldi şok olduk benim var sanarken onun varmış kıskanmak değil ama çok çok üzüldüm

Adet olmadıysan umut vardır 2 gün sonra tekrar kan ver dedi arkadaşım ile gitmiştik normal kontrol amaçlı gitti beta 600 geldi şok olduk benim var sanarken onun varmış kıskanmak değil ama çok çok üzüldüm
Zannetmiyorum ya olsa çıkardı çünkü 20 aralıkta iğne vuruldu. İnsan ister istemez özeniyor tabiki bu çok normal inşallah bizimde olur en yakın zamanda

Aynısını birkaç gün önce bende yaşadım malesef iki testimde pozitif olmasına rağmen kan sonucum negatif geldi sizi çok iyi anlıyorum çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadınız. Biz bu testlere de güvenmeyelim en iyisi bu
Testler degil bence igneden dolayi cikiyo bu silik test olayi nekadar atildi desekte bence adet olana kadar atilmiyo baska aciklamasi olamaz

Adet olmadıysan umut vardır 2 gün sonra tekrar kan ver dedi arkadaşım ile gitmiştik normal kontrol amaçlı gitti beta 600 geldi şok olduk benim var sanarken onun varmış kıskanm

Odami adet gecikmesi yasadi bi belirtisi warmiydi.

İnsaniz sonuçta hevesleniyoruz İki gün gecikmeye 600 beta geldiyse ikizmi acaba

Back