- 28 Eylül 2024
- 550
- 139
- 18
- 25
- Konu Sahibi Sosyallanne
-
Ay valla anlıyorum seni çok zor bir süreç birde testlerde yanılttı sadece seni değil hepimizi yanılttı bende bugün baya ağladımAğlayamıyorum bile eşimin gözündeki hüzün beni yerle bir etti
Evet ben tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektiler ve eşiminde testlerini yaptılar çünkü bu ikisinde problem varsa tedaviler olumlu sonuçlanmaz dedilerAa bunu hiç bilmiyordum bunu doktorunuzmu dedi bende rahim filmi cekilmedim
Var görünüyor canım en iyisi kan vermek burda pozitif olup kan testi negatif olan oldu ya inşallah vardırBu daha netletmis belirginlesmis war gibi 2ci haberide senden aliriz ins
Nasıl negatif olur ya testin markası neydiSonucum negatif
Bende rahim filmi çekmedi doktorum ama sperm testini hormon testlerini istedi belki bu ay yapar rahim filminiEvet ben tedaviye başlamadan önce rahim filmi çektiler ve eşiminde testlerini yaptılar çünkü bu ikisinde problem varsa tedaviler olumlu sonuçlanmaz dediler
Bence rahim filmi mutlaka tedaviye başlanmadan yapılmalı tıkanıklık olmasa bile gebelik şansını arttırdığı söyleniyorBende rahim filmi çekmedi doktorum ama sperm testini hormon testlerini istedi belki bu ay yapar rahim filmini
Aynısını birkaç gün önce bende yaşadım malesef iki testimde pozitif olmasına rağmen kan sonucum negatif geldi sizi çok iyi anlıyorum çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadınız. Biz bu testlere de güvenmeyelim en iyisi buSonucum negatif
Adet olmadıysan umut vardır 2 gün sonra tekrar kan ver dedi arkadaşım ile gitmiştik normal kontrol amaçlı gitti beta 600 geldi şok olduk benim var sanarken onun varmış kıskanmak değil ama çok çok üzüldümAynısını birkaç gün önce bende yaşadım malesef iki testimde pozitif olmasına rağmen kan sonucum negatif geldi sizi çok iyi anlıyorum çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadınız. Biz bu testlere de güvenmeyelim en iyisi bu
Nasıl olur yaSonucum negatif
Zannetmiyorum ya olsa çıkardı çünkü 20 aralıkta iğne vuruldu. İnsan ister istemez özeniyor tabiki bu çok normal inşallah bizimde olur en yakın zamandaAdet olmadıysan umut vardır 2 gün sonra tekrar kan ver dedi arkadaşım ile gitmiştik normal kontrol amaçlı gitti beta 600 geldi şok olduk benim var sanarken onun varmış kıskanmak değil ama çok çok üzüldüm
Testler degil bence igneden dolayi cikiyo bu silik test olayi nekadar atildi desekte bence adet olana kadar atilmiyo baska aciklamasi olamazAynısını birkaç gün önce bende yaşadım malesef iki testimde pozitif olmasına rağmen kan sonucum negatif geldi sizi çok iyi anlıyorum çok büyük bir hayal kırıklığı yaşadınız. Biz bu testlere de güvenmeyelim en iyisi bu
Kac geldi degerinAdet olmadıysan umut vardır 2 gün sonra tekrar kan ver dedi arkadaşım ile gitmiştik normal kontrol amaçlı gitti beta 600 geldi şok olduk benim var sanarken onun varmış kıskanmak değil ama çok çok üzüldüm
Adet olmadıysan umut vardır 2 gün sonra tekrar kan ver dedi arkadaşım ile gitmiştik normal kontrol amaçlı gitti beta 600 geldi şok olduk benim var sanarken onun varmış kıskanm
Odami adet gecikmesi yasadi bi belirtisi warmiydi.Adet olmadıysan umut vardır 2 gün sonra tekrar kan ver dedi arkadaşım ile gitmiştik normal kontrol amaçlı gitti beta 600 geldi şok olduk benim var sanarken onun varmış kıskanmak değil ama çok çok üzüldüm
O normal yolla gebe kaldı 3 gün gecikti kaşıkları ağrıyordu kan verdi normal muayene için pozitif şimdi test yaptı silik çizgi çıktı onda da benden belli amaOdami adet gecikmesi yasadi bi belirtisi warmiydi.
Evet haklısınızBence rahim filmi mutlaka tedaviye başlanmadan yapılmalı tıkanıklık olmasa bile gebelik şansını arttırdığı söyleniyor
BencedeTestler degil bence igneden dolayi cikiyo bu silik test olayi nekadar atildi desekte bence adet olana kadar atilmiyo baska aciklamasi olamaz
Yaaa ama testlerde bariz belli yaaa çok şaşırdımSonucum negatif
İnsaniz sonuçta hevesleniyoruz İki gün gecikmeye 600 beta geldiyse ikizmi acabaAdet olmadıysan umut vardır 2 gün sonra tekrar kan ver dedi arkadaşım ile gitmiştik normal kontrol amaçlı gitti beta 600 geldi şok olduk benim var sanarken onun varmış kıskanmak değil ama çok çok üzüldüm
Evet iğneden dolayı olabilirTestler degil bence igneden dolayi cikiyo bu silik test olayi nekadar atildi desekte bence adet olana kadar atilmiyo baska aciklamasi olamaz
Anladim hayirlisi olsun ins bidakine olur senindeO normal yolla gebe kaldı 3 gün gecikti kaşıkları ağrıyordu kan verdi normal muayene için pozitif şimdi test yaptı silik çizgi çıktı onda da benden belli ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?