- Konu Sahibi Sosyallanne
Dier arkadasinda 16 17gun oldu onunda silikti kanwerdi sende wer yarin kesin sonuc kan sizin bile 17de silikse bn 12 ci gundee yapsam hic cikmaz bosa yapmiyimEvet kaset yapmıştım ama negatifti
17.gün iğneden sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dier arkadasinda 16 17gun oldu onunda silikti kanwerdi sende wer yarin kesin sonuc kan sizin bile 17de silikse bn 12 ci gundee yapsam hic cikmaz bosa yapmiyimEvet kaset yapmıştım ama negatifti
17.gün iğneden sonra
Ya ben kendim için sordum bugün bende kaset test yaptım negatifti arkadaşta bugün kaset test yapmıştı onu hatırladım sordum ayrıca yapabilir üstünden 17 gün gecmisErkende zor cikmis kasette nasil ciksin niye yapsin
Warsa erken test bi tane daha yap oda boyle cikarsa kan wermeye niyetlenEki Görüntüle 3532408 10.dakikada böyle oldu
Yarın kan ver benceEki Görüntüle 3532408 10.dakikada böyle oldu
Yapabilir tabiki ama onda cikmiyo herkes erken test aliyo. Kesin sonuc icin. Gecikmeye ragmen onda bile gorunmuyo nerdeyse.Ya ben kendim için sordum bugün bende kaset test yaptım negatifti arkadaşta bugün kaset test yapmıştı onu hatırladım sordum ayrıca yapabilir üstünden 17 gün gecmis
Ben kaset test yaptım bir saat önce hiç bişey çıkmadı. İçim rahat etmedi gitttim erken gebelik testi aldım çizgi anında belirdi 10. Dakikada tamamen kurudu. Yarın kan vericem inşallah yalancı pozitif değildir yarın adet günüm..Yapabilir tabiki ama onda cikmiyo herkes erken test aliyo. Kesin sonuc icin. Gecikmeye ragmen onda bile gorunmuyo nerdeyse.
Bu daha netletmis belirginlesmis war gibi 2ci haberide senden aliriz insEki Görüntüle 3532408 10.dakikada böyle oldu
Herkese göre değişir bazı kişilerde 12.gunde kaset testte pozitifi gördüm sonuçları paylaşıyorlar bazılarında değer düşük olunca çıkmıyor erken gebelik o konuda tabi daha iyiYapabilir tabiki ama onda cikmiyo herkes erken test aliyo. Kesin sonuc icin. Gecikmeye ragmen onda bile gorunmuyo nerdeyse.
Ben kaset test yaptım bir saat önce hiç bişey çıkmadı. İçim rahat etmedi gitttim erken gebelik testi aldım çizgi anında belirdi 10. Dakikada tamamen kurudu. Yarın kan vericem inşallah yalancı pozitif değildir yarın adet günüm..
Ewet eltiminde adetine 5 yada 6gun warken cikmisti. Ama erken mi yapti kasetmi bilmiyorum konusmuyoruzHerkese göre değişir bazı kişilerde 12.gunde kaset testte pozitifi gördüm sonuçları paylaşıyorlar bazılarında değer düşük olunca çıkmıyor erken gebelik o konuda tabi daha iyi
Kan ver canımEki Görüntüle 3532408 10.dakikada böyle oldu
Yarın vericem inşallahKan ver canım
Bende en başlarda sizin gibi düşünüyordum ama öyle değil işte bazılarında adetten önce gosteriyorEwet eltiminde adetine 5 yada 6gun warken cikmisti. Ama erken mi yapti kasetmi bilmiyorum konusmuyoruz
Ewet bazilarinda erken cikiyo yada bizim elti zaten hamileydi yeni ogrendim dedi bile.iyorum biraz yalancilik warda soyledigi adet tarihine gore daha 4 ayi bilr olmadi dun aksamki ortamda 5 aylik olacak dedi supheliBende en başlarda sizin gibi düşünüyordum ama öyle değil işte bazılarında adetten önce gosteriyor
Eltilerin söylediği şeyler şüpheli oluyor sen yinede inanma ona Benim Allah'tan eltim yokEwet bazilarinda erken cikiyo yada bizim elti zaten hamileydi yeni ogrendim dedi bile.iyorum biraz yalancilik warda soyledigi adet tarihine gore daha 4 ayi bilr olmadi dun aksamki ortamda 5 aylik olacak dedi supheli
Nasıl negatif olabiliyor testlerde gayet nettiSonucum negatif
Ay bu testlere güven olmuyor cidden ya çok sinirlendim şuanSonucum negatif
Ağlayamıyorum bile eşimin gözündeki hüzün beni yerle bir ettiAy bu testlere güven olmuyor cidden ya çok sinirlendim şuan
Çizgi gayet netti ama ya değerin kaç belki yükselme olurAğlayamıyorum bile eşimin gözündeki hüzün beni yerle bir etti
Var canım ben görüyorumEki Görüntüle 3532405 ben dayanamadım gittim erken gebelik testi aldım kızlar ben mi yanlış görüyorum yoksa silik çizgi var mı