- 6 Mart 2024
- 2.336
- 2.182
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn inşallah çok teşekkür ederimCanım içini ferah tut, Rabbim yardımcın olsun
Canım kalbini ferah tut, Rabbim yardımcın olsun
Sağol canım sağlık olsun hayırlısı buymuş önüme bakcam ngsden güzel haber gelmesini bekliyorum :) sen nasılsın bebişler nasıl
Amin inşallah güzel haberler alırsın .Sağol canım sağlık olsun hayırlısı buymuş önüme bakcam ngsden güzel haber gelmesini bekliyorum :) sen nasılsın bebişler nasıl
Hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsünKızlar nihayet ben de dün transfer oldum 16’sında kan vereceğim güzel haberleri de paylaşmak nasip olsun duacıyım
Hayırlısı olsun canım,Kızlar nihayet ben de dün transfer oldum 16’sında kan vereceğim güzel haberleri de paylaşmak nasip olsun duacıyım
Canım senin bugün kan verme günün değil mi,Hayırlı olsun inşallah pozitifi görürsün
Merak doğana kadar geçmiyor dimi :) iyiyim çok şükür sadece namazda durup dururken ağladım orda bi rahatladım sonra kaldığım yerden devam umudum yüksek doğru zamanda bebişimi kucağıma alıcam Allah’ın izniyleAmin inşallah güzel haberler alırsın .
Valla öyle kaldık işte son gitmeyle dün eşime merak ediyorum acaba bi gidip görsek mi dedimde
- ama doktor cihaz rahatsız eder ellemeyın dedi die gitmeyelim sabret dedi.
Onun dışında iyiyim bi sorun yok
Sen nasılsın piskolojik olarak sağlam tut kendını salma sakın
Evet öğlen 12:30 gibi gidip kan vereceğim, heyecan tavan inşallah güzel bir değer çıkar zaman salise şeklinde geçiyor sankiCanım senin bugün kan verme günün değil mi,
Güzel haberlerini bekliyoruzbence değerin 100 ve üstü başlayacak gibi
Sabır acıdır meyvesi tatlıdır demişler canım, az kaldı güzel haberi almana darısı başımaEvet öğlen 12:30 gibi gidip kan vereceğim, heyecan tavan inşallah güzel bir değer çıkar zaman salise şeklinde geçiyor sanki
Hayırlısıyla senin de haberini alacağız inşallahSabır acıdır meyvesi tatlıdır demişler canım, az kaldı güzel haberi almana darısı başıma
Laboratuvar çok önemli bu tüp bebek işlerinde maddi imkanınız varsa bahçeci derim daha önce bahçeci de tedavi gördüm iki kez hamile kaldım devamı gelmedi başka bir sebeple bıraktım orayı..Dün akşam üzeri kanamam başladı. Zeynep Kamil’de tedavi görüyordum kanama olursa mutlaka bizim doğum acile gelin demişlerdi. Kalktık gittik önce vajinal ultrasonla bakıldı aktif kanama yok dendi sonra beta hcg bakalım kan ver dediler sonuç negatif geldi. Zeynep Kamil ilk deneme başarısız şuan reglim hala kanama devam ediyor. İkinci raporlu deneme için başvuruya gittim tekrar bugün. Kurula bıraktım dosyayı 15 ocakta rapor çıkacak. Artık Zeynep Kamil rapor çıkarttıktan sonra dış merkezde tedaviye devam edilmesine izin vermiyormuş. Zeynep Kamil’den çıktıktan sonra Altunizade Bahçeci Umut Tüp Bebek Merkezi ile görüşüp fiyat aldım. Rapor sadece Ankara ve Bursa şubelerinde geçerliymiş. 2. Denemeyi Zeynep Kamil’de yapıp yapmamak konusunda çok kararsızım. Dış merkez mi Zeynep Kamil mi sizce tecrübe eden varsa konuşalım mı lütfen?
İyi olmuş içini döküp rahatlamışsın dualarında benıde unutma .Rabbım isteyen herkese nasip etsinMerak doğana kadar geçmiyor dimi :) iyiyim çok şükür sadece namazda durup dururken ağladım orda bi rahatladım sonra kaldığım yerden devam umudum yüksek doğru zamanda bebişimi kucağıma alıcam Allah’ın izniyle
İnşallah canımHayırlısıyla senin de haberini alacağız inşallah
Hayırlı olsunBugün transfer sonrası 12. Günün beta değerim yükselmiş 1516 çıktı
Ben olsaydım 1 tane 8 1 tane 10 olanın dondurulmasını talep eder riske atmazdımHerkese merhaba, 7 yumurta toplanmıştı 5 tanesi döllenmişti. Bugün 3. gün embriyolog aradı 3 tanesi 8 hücreli ve iyi kalitede, 1 tanesi 10 hücreli ve iyi kalitede, 1 tanesi 5 hücreli 2. Kalitede. Dondurmak yerine 5. Güne kadar gidilmesi uygun görüldü. Sizce durum nasıl, benzer tecrübeleri yaşayanlar var mı? 2025’te isteyen herkesin yavrusunu kucağına alması dileklerimle
Korkma çünkü ikizler hem anne karnında hemde doğdukların da biri daha zayıf ve küçük olur diğeri de biraz daha kilo bakımından iyi olur aynı rahimdeler biri önde biri arkada bu durumda çok insanla konuşmuşluğum var merak etmeİyi olmuş içini döküp rahatlamışsın dualarında benıde unutma .Rabbım isteyen herkese nasip etsin
Merakım biri küçük denildi die var hani bisey olurmu acaba korkusu