- 6 Mart 2024
- 2.152
- 1.991
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım hiç bir testte zorunluluk yok ama bence hiç birine de gerek yok en iyisi fetal dna gersi boş mis gibi ne stres oluyorsun ne bişey@akrephanım 12. Haftada yapılan test zorunlu mu
Aaa sen embriyolara yaptırdın tamam anladım canım onu kaçırmışım. Ben 10. Haftada bebişe yapılan genetik testlerden yaptırdın sandımIstanbul Genart firmasına yaptırdım canım. Bana pgt a ve ngs den bahsettiler ngs daha kapsamlı dediler onu yaptilar direkt. 1bucuk sene oldu yaptirali. 10 embriyodan elene elene 4 sağlıklı geldi . Sende mi genetikli yaptirdij canım.
Gebelik nasıl gidiyor canımAaa sen embriyolara yaptırdın tamam anladım canım onu kaçırmışım. Ben 10. Haftada bebişe yapılan genetik testlerden yaptırdın sandım
Yok kuzum değil isteğe göre doktor yönlendirebilir, eğer genetik hastalık vs varsa sanırım öneriyorlar. İkili tarama testi yaptıran da çok.@akrephanım 12. Haftada yapılan test zorunlu mu
Fena gidiyor canım mide bulantısı bir de idrar yolu enfeksiyonu ile savaşıyorum şu anGebelik nasıl gidiyor canım
Ama şöyle bir şey var ikili tarama testinde bir sorun görülürse 3lü, 4lü tarama testi yaptırıyorsun. Uğraşmak yerine ben fetal dna yaptırmak istiyorum. Biraz daha tuzlu fiyatı ama sonucu garanti denebilir.@akrephanım 12. Haftada yapılan test zorunlu mu
Geçmiş olsun dikkat etFena gidiyor canım mide bulantısı bir de idrar yolu enfeksiyonu ile savaşıyorum şu an
Embriyo kaliteleri neydi sizin bende çift embriyo transferi istiyorum ama merkez kabul etmeme durumu olur mu sanki bu bana değilde onlara kalmış gibiİnşallah canım ya aynı şeyleri yaşamışız ben de o sebepten yaptım. Bugün de koyuluk var mi diye bakmak istedim Bugün baya belirgindi. Artik kan sonucunu bekliycem tabii ki kaset testlere güven olmaz ama ben hep ayni testleri kullandım önceki transferlerde de yoksa çıkmadı hiç yanıltmadı beni. 2. transfer de degerim düşüktü mesela testlerde 9. Gün cok silik çıkmıştı. Ilk transferde direkt negatif gösterdi. Net sonucu yine kan tahlili belirliyor doktoruma söylemedim bile
Birisi iyi kalite digeri orta kaliteydi. Merkezden merkeze değişiyor sanırım. Bana doktorum önceki transferlerde teklif etmişti kabul etmemiştim bu transferde 2 olsun dedim. Doktorunuza sorun mutlakaEmbriyo kaliteleri neydi sizin bende çift embriyo transferi istiyorum ama merkez kabul etmeme durumu olur mu sanki bu bana değilde onlara kalmış gibi
Benim doktorum tek olmasından yana çünkü çoğul gebeliğin riskleri var erken doğum vs gibi diyor ama bende biri tutmazsa biri tutar belki dusuncesindeyim bilmiyorum nasil olacak hakkımızda hayırlısı olsun sizde sağlıcakla kavuşun bebislerinizeBirisi iyi kalite digeri orta kaliteydi. Merkezden merkeze değişiyor sanırım. Bana doktorum önceki transferlerde teklif etmişti kabul etmemiştim bu transferde 2 olsun dedim. Doktorunuza sorun mutlaka
Cok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım Evet benim doktorumda risklerinden bahsetti bende istemiyordum önceden, ama benim 2 transferde tutmadı son 2 embriyom kalmıştı bitanesinin kalitesi ortaydi aynı kalitedeki tutmayinca yine tutmazsa diye iyi kaliteyle birlikte onuda istedim ikiside iyi kalite olsaydı istemezdim büyük ihtimal. Nasip bakalim sali günü test günüm. Hepimiz iyi haberler alalim inşallah Bu arada doktorunuzda kalitesine göre seçenek sunacaktır mutlaka.Benim doktorum tek olmasından yana çünkü çoğul gebeliğin riskleri var erken doğum vs gibi diyor ama bende biri tutmazsa biri tutar belki dusuncesindeyim bilmiyorum nasil olacak hakkımızda hayırlısı olsun sizde sağlıcakla kavuşun bebislerinize
Hayırlı haberlerinizi bekliyorum benide merkezden aradılar görmedim sonra dönüş yaptım o anda da müsait değildi ariyacam dedi 2 saat oldu hala bekliyorum telaşla genetige gideli bir hafta oldu sonuç hemen gelir mi neden aradılar bilmiyorum inşallah kötü bişey yokturCok teşekkür ederim hepimizin hakkında hayırlısı olsun canım Evet benim doktorumda risklerinden bahsetti bende istemiyordum önceden, ama benim 2 transferde tutmadı son 2 embriyom kalmıştı bitanesinin kalitesi ortaydi aynı kalitedeki tutmayinca yine tutmazsa diye iyi kaliteyle birlikte onuda istedim ikiside iyi kalite olsaydı istemezdim büyük ihtimal. Nasip bakalim sali günü test günüm. Hepimiz iyi haberler alalim inşallah Bu arada doktorunuzda kalitesine göre seçenek sunacaktır mutlaka.
Şırınganın havasını tamamen almadan ve iğnenin ucundan küçük bir top ilacı dışarı çıkarmadan iğneyi vurma. Her gün farklı yerden vur. İki aydır her gün vuruluyorum, hiçbir şey olmadı morluk vs yok. Vururken iğneyi dik tut, yani göbeğine 90 derece. Ayrıca ne çok yavaş ne de çok hızlı olmalı. Vurduktan sonra 10 sn bekleyip iğneyi öyle çek ve kolonyalı pamukla üstüne birkaç saniye bastır.Progestan dex yazdı Dr um ama çok ağrıyor yeri misket gibi olmuş var mı kullanan sizde durumlar nasıl ?
Insallah canım mutlaka haber veririm Ah yaa hep öyle olur zaten benide ararlardi duymazdım aradığımda da onların geri dönmesini beklerdim inşallah aradıklarında güzel haber verirlerHayırlı haberlerinizi bekliyorum benide merkezden aradılar görmedim sonra dönüş yaptım o anda da müsait değildi ariyacam dedi 2 saat oldu hala bekliyorum telaşla genetige gideli bir hafta oldu sonuç hemen gelir mi neden aradılar bilmiyorum inşallah kötü bişey yoktur
Aradılar genetikten iyi sonuç gelmiş sagliklilarmis çok şükür bizlere de dua et pozitif sonuçlar görürüz inşallah canımInsallah canım mutlaka haber veririm Ah yaa hep öyle olur zaten benide ararlardi duymazdım aradığımda da onların geri dönmesini beklerdim inşallah aradıklarında güzel haber verirler
Ohh harika haber hadi hayırlı olsun canım dualarimdasiniz Allah emeklerimizi görüyor inşallah hepimiz pozitifi görelim sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimiziAradılar genetikten iyi sonuç gelmiş sagliklilarmis çok şükür bizlere de dua et pozitif sonuçlar görürüz inşallah canım