• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Şırınganın havasını tamamen almadan ve iğnenin ucundan küçük bir top ilacı dışarı çıkarmadan iğneyi vurma. Her gün farklı yerden vur. İki aydır her gün vuruluyorum, hiçbir şey olmadı morluk vs yok. Vururken iğneyi dik tut, yani göbeğine 90 derece. Ayrıca ne çok yavaş ne de çok hızlı olmalı. Vurduktan sonra 10 sn bekleyip iğneyi öyle çek ve kolonyalı pamukla üstüne birkaç saniye bastır.
Öyle yapayım cnm kanadı da şaşırdım daha önce bu iğneyi hiç kullanmamıştım proluton Depot vardı kas içine yapılan onu kullanmıştım bunu ilk oldum. Çok teşekkür ederim cnm bnm Rabbim sana da hayırla sağlıkla göz aydınlığı olacak evlatlar nasip ve buradaki bütün kardeslerimize tabii ki hepimiz birbirimize dua edelim inşallah espressoc aklımdasın siyah palto ve akrep hanım özellikle aklımda kalanlar ❤️

Öyle yapayım cnm kanadı da şaşırdım daha önce bu iğneyi hiç kullanmamıştım proluton Depot vardı kas içine yapılan onu kullanmıştım bunu ilk oldum. Çok teşekkür ederim cnm bnm Rabbim sana da hayırla sağlıkla göz aydınlığı olacak evlatlar nasip ve buradaki bütün kardeslerimize tabii ki hepimiz birbirimize dua edelim inşallah espressoc aklımdasın siyah palto ve akrep hanım özellikle aklımda kalanlar ❤️
Amin kuzum Allah dualarımızı kabul etsin ❤️ birkaç kez vurunca alışırsın rahatlayamaya başlar göbek etrafın hiç endişe etme 🙏🏻

Kizlar bende 25 aralik carsamba transferimi oldum. Sonuc gunum 6/01ama dun erken gebelik testi yaptim ve negatif cikti. Umarim kanda sonuç degisir😭🙏

En son göğüslerim oğlumu sütten kestiğimde böyle patlıcak gibi şişmişti koltukaltlarım havada kalmıştım.. şimdi de aynı durumdayım sanki süt fışkıracak gibi uçlarına doğru damarlarım sızım sızım sızlıyor bu normal mı
Normal canım oğluma hamileyken ben hep öyleydim

Canım tedavin ne kadar tuttu toplam bilgi verir misin
Benim dondurulmus embriyom vardi. O nedenle soyle ilk muayne 5000 tl odedim. Rahim filmi istedi dis lab. 6000 tl ona odedik. Transfer surec 39.000 tl idi ilaclar haric. Ilaclari ayri ayri yazdiklarond aladimmeczanaden ilaclarda 15 20 bini bulmustur

Bizim üniversitede 80 bini geçti canım Bahçeci başarılı bir merkez sanırım 200 u bulması normal öyleyse. Merkezin çok önemi var mı bilmiyorum ama üniversitede profa gidiyordum
Labaratuvar önemli bence ya bu tedavilerde ben öyle düşünüyorum

Back
X