Öyle yapayım cnm kanadı da şaşırdım daha önce bu iğneyi hiç kullanmamıştım proluton Depot vardı kas içine yapılan onu kullanmıştım bunu ilk oldum. Çok teşekkür ederim cnm bnm Rabbim sana da hayırla sağlıkla göz aydınlığı olacak evlatlar nasip ve buradaki bütün kardeslerimize tabii ki hepimiz birbirimize dua edelim inşallah espressoc aklımdasın siyah palto ve akrep hanım özellikle aklımda kalanlarŞırınganın havasını tamamen almadan ve iğnenin ucundan küçük bir top ilacı dışarı çıkarmadan iğneyi vurma. Her gün farklı yerden vur. İki aydır her gün vuruluyorum, hiçbir şey olmadı morluk vs yok. Vururken iğneyi dik tut, yani göbeğine 90 derece. Ayrıca ne çok yavaş ne de çok hızlı olmalı. Vurduktan sonra 10 sn bekleyip iğneyi öyle çek ve kolonyalı pamukla üstüne birkaç saniye bastır.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶
- Konu Sahibi espressoc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ağustos 2024
- 989
- 988
- 18
- 33
Amin kuzum Allah dualarımızı kabul etsin birkaç kez vurunca alışırsın rahatlayamaya başlar göbek etrafın hiç endişe etmeÖyle yapayım cnm kanadı da şaşırdım daha önce bu iğneyi hiç kullanmamıştım proluton Depot vardı kas içine yapılan onu kullanmıştım bunu ilk oldum. Çok teşekkür ederim cnm bnm Rabbim sana da hayırla sağlıkla göz aydınlığı olacak evlatlar nasip ve buradaki bütün kardeslerimize tabii ki hepimiz birbirimize dua edelim inşallah espressoc aklımdasın siyah palto ve akrep hanım özellikle aklımda kalanlar
- 2 Ocak 2025
- 16
- 4
- 1
- 35
Eevt ben bahceci altunizadeKızlar bahçeci de tedavi gören var mı ?
Ben ilk tedavimi gördüm canım Diyarbakır da zeki akkumdaKızlar bahçeci de tedavi gören var mı ?
- 27 Ekim 2024
- 208
- 227
- 18
- 34
Normal canım oğluma hamileyken ben hep öyleydimEn son göğüslerim oğlumu sütten kestiğimde böyle patlıcak gibi şişmişti koltukaltlarım havada kalmıştım.. şimdi de aynı durumdayım sanki süt fışkıracak gibi uçlarına doğru damarlarım sızım sızım sızlıyor bu normal mı
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.024
- 48
Bu sefer herseyı iki katı yasıcaksınız diyor doktor çok korkuyorum şu mide bulantısındanNormal canım oğluma hamileyken ben hep öyleydim
- 27 Ekim 2024
- 208
- 227
- 18
- 34
Bence olmuş canım hayırlısı olsun bebeğin seninleKızlar dün site çalışmıyordu girememiştim. 5. Gün normal kaset test ile yaptım ve çok silik 2. Çizgi 1-2 dk içinde çıktı. Sizce olmuş mudur? İnsan inanamıyor…
- 27 Ekim 2024
- 208
- 227
- 18
- 34
Canım bugüne kadar herşeyin rast gitti çok şükür ikiz taşıyorsun kolay değil Rabbim yardımcın olsun, yaramaz prensesler yoruyor mu benim arkadaşımıBu sefer herseyı iki katı yasıcaksınız diyor doktor çok korkuyorum şu mide bulantısından
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.024
- 48
Benım oğlan çok usluydu azcık yaramaz olsalar iyi olur aslındaCanım bugüne kadar herşeyin rast gitti çok şükür ikiz taşıyorsun kolay değil Rabbim yardımcın olsun, yaramaz prensesler yoruyor mu benim arkadaşımı
- 2 Temmuz 2024
- 2.553
- 4.427
- 48
- 26
Canım tedavin ne kadar tuttu toplam bilgi verir misinEevt ben bahceci altunizade
- 2 Temmuz 2024
- 2.553
- 4.427
- 48
- 26
Fiyat bilgisi almak için yazmıştım canım ne kadar tuttu ve memnun musun ? Bende Diyarbakır a yakınım olabilirBen ilk tedavimi gördüm canım Diyarbakır da zeki akkumda
Hiç korkma cnm bn de ikiz gebelik yaşadım çok şükür hiç öyle korkulacak bişey değil ikiz gebelik 2 katı yaşanan tek şey karın büyüklüğü oluyor benceBu sefer herseyı iki katı yasıcaksınız diyor doktor çok korkuyorum şu mide bulantısından
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.024
- 48
Normal doğum muHiç korkma cnm bn de ikiz gebelik yaşadım çok şükür hiç öyle korkulacak bişey değil ikiz gebelik 2 katı yaşanan tek şey karın büyüklüğü oluyor bence
- 2 Ocak 2025
- 16
- 4
- 1
- 35
Benim dondurulmus embriyom vardi. O nedenle soyle ilk muayne 5000 tl odedim. Rahim filmi istedi dis lab. 6000 tl ona odedik. Transfer surec 39.000 tl idi ilaclar haric. Ilaclari ayri ayri yazdiklarond aladimmeczanaden ilaclarda 15 20 bini bulmusturCanım tedavin ne kadar tuttu toplam bilgi verir misin
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.024
- 48
- 2 Temmuz 2024
- 2.553
- 4.427
- 48
- 26
Bizim üniversitede 80 bini geçti canım Bahçeci başarılı bir merkez sanırım 200 u bulması normal öyleyse. Merkezin çok önemi var mı bilmiyorum ama üniversitede profa gidiyordumespressoc 200 ü bulur canım yeni yıl zamları
- 2 Ocak 2025
- 16
- 4
- 1
- 35
Telefon ile ararsaniz fiyat veriyorlar ortalamaBizim üniversitede 80 bini geçti canım Bahçeci başarılı bir merkez sanırım 200 u bulması normal öyleyse. Merkezin çok önemi var mı bilmiyorum ama üniversitede profa gidiyordum
- 2 Temmuz 2024
- 2.553
- 4.427
- 48
- 26
Aa öylemi çok teşekkür ederim bir ara arayayım öyleyseTelefon ile ararsaniz fiyat veriyorlar ortalama
- 6 Mart 2024
- 2.158
- 2.024
- 48
Labaratuvar önemli bence ya bu tedavilerde ben öyle düşünüyorumBizim üniversitede 80 bini geçti canım Bahçeci başarılı bir merkez sanırım 200 u bulması normal öyleyse. Merkezin çok önemi var mı bilmiyorum ama üniversitede profa gidiyordum