• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Dualarımdasın Allah ın izniyle bizler bu yolda yoldaşız .
İkizlerinize çok mutlu oldum okuyunca okadar duygulandım anlatamam çok güzel bir duygu olsa gerek inşallah bekleyen herkese verir rabbim ikiz merakı bende de var rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🥰🥰bakmaya gelince zaten size yardım eden çok dogsunlarda hep zor zor derler etraftakiler hatta isyan edenler bir bilseler ne kadar değerli olduğunu

En son göğüslerim oğlumu sütten kestiğimde böyle patlıcak gibi şişmişti koltukaltlarım havada kalmıştım.. şimdi de aynı durumdayım sanki süt fışkıracak gibi uçlarına doğru damarlarım sızım sızım sızlıyor bu normal mı

En son göğüslerim oğlumu sütten kestiğimde böyle patlıcak gibi şişmişti koltukaltlarım havada kalmıştım.. şimdi de aynı durumdayım sanki süt fışkıracak gibi uçlarına doğru damarlarım sızım sızım sızlıyor bu normal mı
Benim de öyle, göğüsler bu aralar şişermiş. Arada soğuk kompres bana iyi geliyo, bi dene istersen.

Benim de öyle, göğüsler bu aralar şişermiş. Arada soğuk kompres bana iyi geliyo, bi dene istersen.
🤣🤣soğuğu mu kaldı anam. Ben soğuğu hiç sevmem ya eşime masaj yaptırdım ama korktu oda Bune böyle taş gibi hastaneye gidelim mi diyip durdu 🤣

K kalbimbebegim
espressoc espressoc
bebekloiding bebekloiding
U Umayis

Evet kandil mübarek gün Rabbım şu mübarek 3 aylarda size anneliği nasip etsin inşallah .

Güzel haberinizi alana kadar hep duamda olacaksınız .
Burdaki herkesin kandilini kutluyorum .Rabbım herkesin zorunu kolaylaştırsın .
gebelere kokusunu almayı nasip etsın .
İsteyenlere ikiz ikiz versin. maddi durumu olmayana gökten yağdırsın yerden toplatsın .
Bedenınde hastalık olan Şafi ismiyle şifa bulsun . Opu olacaklara bol bol yumoşlar transfer olacaklara en sağlıklısından embriyolar nasip olsun .

Nasıl olsa hepınız amin diceksiniz kendım ıcınde amin isteyım :) bebelerime saglık oğluma güzel ahlak kocama iş bereketi kendım için sabır ♥️ ailem için huzur ♥️ istiyorum ..
amin

K kalbimbebegim
espressoc espressoc
bebekloiding bebekloiding
U Umayis

Evet kandil mübarek gün Rabbım şu mübarek 3 aylarda size anneliği nasip etsin inşallah .

Güzel haberinizi alana kadar hep duamda olacaksınız .
Burdaki herkesin kandilini kutluyorum .Rabbım herkesin zorunu kolaylaştırsın .
gebelere kokusunu almayı nasip etsın .
İsteyenlere ikiz ikiz versin. maddi durumu olmayana gökten yağdırsın yerden toplatsın .
Bedenınde hastalık olan Şafi ismiyle şifa bulsun . Opu olacaklara bol bol yumoşlar transfer olacaklara en sağlıklısından embriyolar nasip olsun .

Nasıl olsa hepınız amin diceksiniz kendım ıcınde amin isteyım :) bebelerime saglık oğluma güzel ahlak kocama iş bereketi kendım için sabır ♥️ ailem için huzur ♥️ istiyorum ..
amin
Aminnn aminnnnn amiiiinn inşallah Allah razı olsun duaların için Rabbim herkesi beklediği sevinçler ile hayırla sağlıkla kolaylıklarla sevindirsin inşallah ❤️ Herkese hayırlı kandiller

Atsana buraya testin görüntüsünü, hangi marka ile yaptın? Ben de predictor erken gebelik testi mi alsam bugün acaba naapsam bilemedim 🤷🏻‍♀️ 😂
Kız görünmüyor ki bende predictorla yaptım ama bence yapma vereceksen en iyisi kan. Benim en yakın arkadaşım 16. Gününe kadar idrarda görmedi düşün 😂

Back
X