İkizlerinize çok mutlu oldum okuyunca okadar duygulandım anlatamam çok güzel bir duygu olsa gerek inşallah bekleyen herkese verir rabbim ikiz merakı bende de var rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah bakmaya gelince zaten size yardım eden çok dogsunlarda hep zor zor derler etraftakiler hatta isyan edenler bir bilseler ne kadar değerli olduğunuDualarımdasın Allah ın izniyle bizler bu yolda yoldaşız .
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶
- Konu Sahibi espressoc
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Mart 2024
- 2.091
- 1.929
- 48
Ben transferimin bugün 5. Günündeyim 28 aralıkta transfer oldum. İnşallah öyleyimdirBen pazartesiden beri rahatladım sabah akşam iğnem vardı Ecopirin vardı. Şuan sadece Progestan bide vitamınlerımı kullanıyorum .. siz gebemisiniz
Çok merak ediyorum sonucunu ne çıkacak hemen yaz buraya çıkınca inşallah olumlu olmuşturYok canım yapmaz inşallah güzel sonuç alırsın ben yarın olsun da kan vereyim diye bekliyorum
Atsana buraya testin görüntüsünü, hangi marka ile yaptın? Ben de predictor erken gebelik testi mi alsam bugün acaba naapsam bilemedimYaptım ama daha 4. Gün ışığa vurunca zor görünen bişey var hayalet çizgi sanırım yarın kanda belli olur belki
Benim de 28 aralik da opu günümdü.5 embriyo 3.gunde dondlruldu.2 embriyo 5.gune gitmesi bekleniyor.bugun aricaklar 5.gun icininsallah pozitifi gor amiiinBen transferimin bugün 5. Günündeyim 28 aralıkta transfer oldum. İnşallah öyleyimdir
Benim de öyle, göğüsler bu aralar şişermiş. Arada soğuk kompres bana iyi geliyo, bi dene istersen.En son göğüslerim oğlumu sütten kestiğimde böyle patlıcak gibi şişmişti koltukaltlarım havada kalmıştım.. şimdi de aynı durumdayım sanki süt fışkıracak gibi uçlarına doğru damarlarım sızım sızım sızlıyor bu normal mı
Teşekkürler inşallah sen de görürsün pozitif. Transfer ne zaman yapacaklar?Benim de 28 aralik da opu günümdü.5 embriyo 3.gunde dondlruldu.2 embriyo 5.gune gitmesi bekleniyor.bugun aricaklar 5.gun icininsallah pozitifi gor amiiin
Heralde bir veya iki adet beklicezTeşekkürler inşallah sen de görürsün pozitif. Transfer ne zaman yapacaklar?
İlk denememi olacak? Ben en çok 5. Güne gidene kadar zorlanmıştım. Oldu mu iyi kalite olacak mı derken şimdi transfer daha rahat. Ama şimdi de test yapayım mı yapmayayım mı ikilemi varHeralde bir veya iki adet beklicez
- 6 Mart 2024
- 2.091
- 1.929
- 48
Allah gönlünüze göre versin bu mübarek günde inşallahBen transferimin bugün 5. Günündeyim 28 aralıkta transfer oldum. İnşallah öyleyimdir
- 6 Mart 2024
- 2.091
- 1.929
- 48
soğuğu mu kaldı anam. Ben soğuğu hiç sevmem ya eşime masaj yaptırdım ama korktu oda Bune böyle taş gibi hastaneye gidelim mi diyip durduBenim de öyle, göğüsler bu aralar şişermiş. Arada soğuk kompres bana iyi geliyo, bi dene istersen.
- 6 Mart 2024
- 2.091
- 1.929
- 48
- 6 Mart 2024
- 2.091
- 1.929
- 48
K kalbimbebegim
espressoc
bebekloiding
U Umayis
Evet kandil mübarek gün Rabbım şu mübarek 3 aylarda size anneliği nasip etsin inşallah .
Güzel haberinizi alana kadar hep duamda olacaksınız .
Burdaki herkesin kandilini kutluyorum .Rabbım herkesin zorunu kolaylaştırsın .
gebelere kokusunu almayı nasip etsın .
İsteyenlere ikiz ikiz versin. maddi durumu olmayana gökten yağdırsın yerden toplatsın .
Bedenınde hastalık olan Şafi ismiyle şifa bulsun . Opu olacaklara bol bol yumoşlar transfer olacaklara en sağlıklısından embriyolar nasip olsun .
Nasıl olsa hepınız amin diceksiniz kendım ıcınde amin isteyım :) bebelerime saglık oğluma güzel ahlak kocama iş bereketi kendım için sabır ailem için huzur istiyorum ..
amin
espressoc
bebekloiding
U Umayis
Evet kandil mübarek gün Rabbım şu mübarek 3 aylarda size anneliği nasip etsin inşallah .
İsteyenlere ikiz ikiz versin. maddi durumu olmayana gökten yağdırsın yerden toplatsın .
Bedenınde hastalık olan Şafi ismiyle şifa bulsun . Opu olacaklara bol bol yumoşlar transfer olacaklara en sağlıklısından embriyolar nasip olsun .
Nasıl olsa hepınız amin diceksiniz kendım ıcınde amin isteyım :) bebelerime saglık oğluma güzel ahlak kocama iş bereketi kendım için sabır ailem için huzur istiyorum ..
amin
- 6 Mart 2024
- 2.091
- 1.929
- 48
Ayyy aminnn Allahım isteyene nasip etsinInşallah pozitif haberlerinizi bekliyoruz,kendiniz gibi testiniz de pozitif olsun.kalbinizin iyiliği güzelliği pozitifliginiz muhabbetlerinizden insanlarla yazişmalarinizdan anlaşılıyor,mutlulukla taçlanın kalben diliyorum
- 8 Ekim 2021
- 169
- 119
- 53
- 28
Aminnn aminnnnn amiiiinn inşallah Allah razı olsun duaların için Rabbim herkesi beklediği sevinçler ile hayırla sağlıkla kolaylıklarla sevindirsin inşallah Herkese hayırlı kandillerK kalbimbebegim
espressoc
bebekloiding
U Umayis
amin
Kız görünmüyor ki bende predictorla yaptım ama bence yapma vereceksen en iyisi kan. Benim en yakın arkadaşım 16. Gününe kadar idrarda görmedi düşünAtsana buraya testin görüntüsünü, hangi marka ile yaptın? Ben de predictor erken gebelik testi mi alsam bugün acaba naapsam bilemedim
Hazırlandım kan vermeye gidiyorum
- 6 Mart 2024
- 2.091
- 1.929
- 48
Koş turşihan koşş bebişşş zamanıııHazırlandım kan vermeye gidiyorum