- 6 Mart 2024
- 2.064
- 1.906
- 48
Heyecanlandım hadi inşallah yaYaptım ama daha 4. Gün ışığa vurunca zor görünen bişey var hayalet çizgi sanırım yarın kanda belli olur belki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Heyecanlandım hadi inşallah yaYaptım ama daha 4. Gün ışığa vurunca zor görünen bişey var hayalet çizgi sanırım yarın kanda belli olur belki
Ahahaha deseydin ikiz gelince görürüm seni tek çocuk gibi kolay değil çoğalmaya meraklı senin kocaYa sen öyle dionda benımki daha bunların kalbi dinlemeye gitti doktora öbürlerini doğumdan kaç ay sonra transfer ederiz diye soruyordu taktı kafaya orda bırakamam imha da ettirmem die
Valla ben kaç gündür zor bela dayanıyorum resmen çatladım bende arada kalmayı hiç bir konu da sevmem ya hamileyim ya değilim hemen belli olsun istiyorumHeyecanlandım hadi inşallah ya
Bende bunu anlamıyorum arkadaş ben 7 sene çocuk istedim bu adam dur borç bıtsın dur işimi kurayım dur şu makinayıda alayım die die söylendi durdu . Kendım 2 sene önce yapıştım geri cekılmesine izin vermedim o çocukta düştü . benım tüplerim tıkanıncaya kadar çocuk istemedi . Bunu duyunca adam soluğu doktorlar da aldı korktu herhalde dıyor zaten istemem istemem dedim Allah beni imtihan etti dieAhahaha deseydin ikiz gelince görürüm seni tek çocuk gibi kolay değil çoğalmaya meraklı senin koca
Sen çok pozitifsin inşallah olacakValla ben kaç gündür zor bela dayanıyorum resmen çatladım bende arada kalmayı hiç bir konu da sevmem ya hamileyim ya değilim hemen belli olsun istiyorum
Ahahaha biz insanlar zora gelince hemen istiyoruz ama bak zamanında geliyor bebekler Allahın yaşatacağı şimdiymiş hemde bir değil iki tane maşallahBende bunu anlamıyorum arkadaş ben 7 sene çocuk istedim bu adam dur borç bıtsın dur işimi kurayım dur şu makinayıda alayım die die söylendi durdu . Kendım 2 sene önce yapıştım geri cekılmesine izin vermedim o çocukta düştü . benım tüplerim tıkanıncaya kadar çocuk istemedi . Bunu duyunca adam soluğu doktorlar da aldı korktu herhalde dıyor zaten istemem istemem dedim Allah beni imtihan etti die
Pozitif olmayı seviyorum çok üzersem kendimi eşim üzülür ailem üzülür genel de üzüntümü tek başıma yaşıyorum. Bebek en çok istediğim şey ama biliyorum ki rabbim ne verirse hayırlısını verir o kadar çok güvenim var ki verirse de vermezse de imtihan olduğunu biliyorum o yüzden iyi düşünmek lazımSen çok pozitifsin inşallah olacak
Şimdi de beni zora sokuyor 5 embrıyo daha var bide dua ediyor ikiz ikiz olsunlar die ben çok korkuyorumAhahaha biz insanlar zora gelince hemen istiyoruz ama bak zamanında geliyor bebekler Allahın yaşatacağı şimdiymiş hemde bir değil iki tane maşallah
Ay çok güzel . Ama kendınızı de üzmeyin Allah gönlünüze göre versin inşallah . Ben unutkanım belki söylemişsinizdir yaşınız kaçtı ne kadarlık evlıydınızPozitif olmayı seviyorum çok üzersem kendimi eşim üzülür ailem üzülür genel de üzüntümü tek başıma yaşıyorum. Bebek en çok istediğim şey ama biliyorum ki rabbim ne verirse hayırlısını verir o kadar çok güvenim var ki verirse de vermezse de imtihan olduğunu biliyorum o yüzden iyi düşünmek lazım
Amin inşallah. Ben 2 yıldır evliyim 3. Ayda öğrendik sorunumuzu. 26 yaşındayımAy çok güzel . Ama kendınızı de üzmeyin Allah gönlünüze göre versin inşallah . Ben unutkanım belki söylemişsinizdir yaşınız kaçtı ne kadarlık evlıydınız
Doğsun görürüm de eşine bakalım isteyecek mi bi dahaŞimdi de beni zora sokuyor 5 embrıyo daha var bide dua ediyor ikiz ikiz olsunlar die ben çok korkuyorum
Erken ögrenmiissiniz Rabbım inşallah erkenden de nasip ederAmin inşallah. Ben 2 yıldır evliyim 3. Ayda öğrendik sorunumuzu. 26 yaşındayım
ister o galesiz ev yansa benimki saçını tarar öyle vurdum duymaz sene de bir sinirlenir falan üşenir kızmaya bagırmayaDoğsun görürüm de eşine bakalım isteyecek mi bi daha
Mesajınızı görünce çok mutlu oldum.bilmedigi bir yere gidince insan okadar çok zorlanıyor ki bunu duymak bile çok iyi geldi.cok teşekkür ederim.insallah gelebilirim,çok istiyorum inşallah nasip olur,sizede danışmak isterim geldiğimde haber veririmRica ederim canım. Gelirsen haber ver mutlaka yardım ederim sana
Kesinlikle öyle Allah bazen bekletiyor ama sonunda en güzelini veriyor zamanı var sadece. İnşallah bizlerin de kucağı dolar
Sakin erkek iyidirErken ögrenmiissiniz Rabbım inşallah erkenden de nasip eder
ister o galesiz ev yansa benimki saçını tarar öyle vurdum duymaz sene de bir sinirlenir falan üşenir kızmaya bagırmaya
Tabiki de haber verin yardımcı olurum bizi bizden başka kimse anlamaz aslaMesajınızı görünce çok mutlu oldum.bilmedigi bir yere gidince insan okadar çok zorlanıyor ki bunu duymak bile çok iyi geldi.cok teşekkür ederim.insallah gelebilirim,çok istiyorum inşallah nasip olur,sizede danışmak isterim geldiğimde haber veririm
Insallah güzel olcakSakin erkek iyidir
Evet erken öğrendik ben vitamin takviyesi yapayım dedim 3 ay olmadı sonra doktora ben ısrar ettim önce tabi kendime baktırdım sonra eşime eşimde sıkıntı çıktı. Sonra bebeğimi kaybettim meğer bende de babamdan bana geçen tasıyıcılık var öyle öyle derken bakalım ne olacak
Amiiin inşallahInsallah güzel olcak
Siz kıbrısta yaşıyorsunuz sanırım.transfer sonrası bekleme surecindesiniz heralde öyle anladım.Tabiki de haber verin yardımcı olurum bizi bizden başka kimse anlamaz asla
Evet transfer hariç 4. Günüm bekliyorum :)Siz kıbrısta yaşıyorsunuz sanırım.transfer sonrası bekleme surecindesiniz heralde öyle anladım.
Inşallah pozitif haberlerinizi bekliyoruz,kendiniz gibi testiniz de pozitif olsun.kalbinizin iyiliği güzelliği pozitifliginiz muhabbetlerinizden insanlarla yazişmalarinizdan anlaşılıyor,mutlulukla taçlanın kalben diliyorumEvet transfer hariç 4. Günüm bekliyorum :)