Çocuğum yok hiç ama 4.gebeligim evet üçü de erken doğdu. İlki 23 hafta ikincisi 15 biri de 30 hafta. Üçünü de kaybettim malesef ucuse toprak oldu ilki dogdudu gün öldü 2.si ölü doğdu plesantasindan ayrıldı karnimda . Sondaki de erken doğum yaşadı 3 hafta kadar kuvezde kaldı melek oldu . Sormadan diyeyim ne erken dogumlaromin ne de bebeklerinin ölmesinin hiic bir sebebi çıkmadı . Ne araştırmalar ne ameliyatlar ne filmler ne genetik taramalar yapıldı tahmin bile edemezsiniz hepsi temiz.. tamamen sebesiz ve nasip . Ne acılar çektim bu uğurda Allah biliyor . Gebe kalmaya bile engel durumum yok tamamen daha saglikli olur düşüncesi ile
tüp bebek yaptk ona bile gerek yoktu aslında ama biz sağlama almak istedik . Dilerim Rabbimden bir daha aynı acıyı yaşatmasın bana sağ salim sonunu görüp evladımı alırım kucağıma. Bu kez eğer olmuşsa ilerleyen dönemlerde belki serklaj yapılır önlem amaçlı . Dua edin bol bol .senelerdir bu uğurda perperisan oldum dilekplah 11 yıldir . Umarım bekledim ama değdi diyeblirim bende herkes gibi