• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

🤣🤣 bene tek ayak cezası verdiler bacım 🤣 profilimin yanına yazmış sistem 🤣üyelik pasiftir (tek ayak cezası ) 🤣🤣🤣🤣

Oyy maşallah çok sevındım senin adına :) ben napayım bütün galesizliğimle geç saate randevu aldım 🤣ev halkı uyansa da kahvaltı yapsak diye bekliyorum 🤣 kese görcez Allah nasip ederse
Ay hadi inşallah sağ salim göresin keseni 🥰❤️❤️
Aman dikkat et kız bulaşma kimseye, çok değişik insanlar var 😂😂😂
Bak ben evdekileri bekleyemiyorum artık çünkü mide yanması başladı. Aç durunca midem bulanıyor. Maksimum 3 saat bir şey yemeden durabiliyorum.

Ay hadi inşallah sağ salim göresin keseni 🥰❤️❤️
Aman dikkat et kız bulaşma kimseye, çok değişik insanlar var 😂😂😂
Bak ben evdekileri bekleyemiyorum artık çünkü mide yanması başladı. Aç durunca midem bulanıyor. Maksimum 3 saat bir şey yemeden durabiliyorum.
Aman şikayet etsin dursunlar 3 gun ceza bana işlemez 🤣

Ya biz gececi tayfayız 🤣3-4 de bişeyler atıştırıp yatıyoruz bide erken yemek dayak yemek gibi geliyor bana 🤣🤣sende evdekiler dedin kimle yaşıyorsun kalabalık mısınız :)

Aman şikayet etsin dursunlar 3 gun ceza bana işlemez 🤣

Ya biz gececi tayfayız 🤣3-4 de bişeyler atıştırıp yatıyoruz bide erken yemek dayak yemek gibi geliyor bana 🤣🤣sende evdekiler dedin kimle yaşıyorsun kalabalık mısınız :)
Ay ailem geldi kuzum yanıma baktım yalnız olmayacak, bari gelsinler dedim. Artık zorlanıyorum çünkü 🫠 hiç olmazsa yemek temizlik derdim yok😂😂😂 iyi oldu böyle rahat ettim.

Ay ailem geldi kuzum yanıma baktım yalnız olmayacak, bari gelsinler dedim. Artık zorlanıyorum çünkü 🫠 hiç olmazsa yemek temizlik derdim yok😂😂😂 iyi oldu böyle rahat ettim.
🤣vallahi benım annem benimle yaşıyor bi bardak suyu nasip olmadı 🤣köşesinden kalkmaz kendı yemegını yediğine duşunu aldığına şükrediyorum hıc bı hastalığı yok keyfi kıpırdamak istemıyor hatta bazen korkuyorum bak çok hareketsizsin iyi değil die tınlamaz 🤣🤣🤣 Allah razı olsun ona da eşimle ailesi hürmet ediyor Rabbim ahirette önüne versin eşiminde kayınvalideminde 🥰 hahahahaha kaynana sever bi gelinim ben hatta toz kondurtmam 🤣🤣

🤣vallahi benım annem benimle yaşıyor bi bardak suyu nasip olmadı 🤣köşesinden kalkmaz kendı yemegını yediğine duşunu aldığına şükrediyorum hıc bı hastalığı yok keyfi kıpırdamak istemıyor hatta bazen korkuyorum bak çok hareketsizsin iyi değil die tınlamaz 🤣🤣🤣 Allah razı olsun ona da eşimle ailesi hürmet ediyor Rabbim ahirette önüne versin eşiminde kayınvalideminde 🥰 hahahahaha kaynana sever bi gelinim ben hatta toz kondurtmam 🤣🤣
Ay ne güzel şanslısın bacım 😂 benim de kaynanam çok iyidir ama uzakta yaşıyor öyle olunca çağırma hakkımı sonraya saklayayım dedim 😂😂😂 daha bunun doğumu var, çocuğa bakması var 😂😂😂

Ay ne güzel şanslısın bacım 😂 benim de kaynanam çok iyidir ama uzakta yaşıyor öyle olunca çağırma hakkımı sonraya saklayayım dedim 😂😂😂 daha bunun doğumu var, çocuğa bakması var 😂😂😂
🤣ilk çocukta çocuksuz gibiydim hala derler sanki çocuk koca anne yok başından Bune rahatlık die 🤣insallah bununda anlaşmasını yaptım 🤣iki anne bakıcanız biz gezcez dedim 😆Gülerler bize mi guvenırsınız die tabi işin şakası sorumluluklarımı bilirim ama yardım fazla olunca saldım çayıra mevlam hayıra 😆oğlan benle yattı benle kalktı aşıda dişinde bile ağlamadı inşallah buda öyle olur 🤣 şimdiden eşim diyor zaten doğur gerisini düşünme die 😆bende 4 tane de görümce var yeğen delisiler çocuk bana gelemiyor istese de 🤣🤣🤣🤣

🤣ilk çocukta çocuksuz gibiydim hala derler sanki çocuk koca anne yok başından Bune rahatlık die 🤣insallah bununda anlaşmasını yaptım 🤣iki anne bakıcanız biz gezcez dedim 😆Gülerler bize mi guvenırsınız die tabi işin şakası sorumluluklarımı bilirim ama yardım fazla olunca saldım çayıra mevlam hayıra 😆oğlan benle yattı benle kalktı aşıda dişinde bile ağlamadı inşallah buda öyle olur 🤣 şimdiden eşim diyor zaten doğur gerisini düşünme die 😆bende 4 tane de görümce var yeğen delisiler çocuk bana gelemiyor istese de 🤣🤣🤣🤣
Kızlar valla benim aklımda yeni tedaviden önce full buzluk stoğu yapacağım yemek yaptım temizlikçi yaptım hiç rahat durmadım bundan hazır olsun herşey. Hergun dışardan da yenmiyor

Siyah Palto Siyah Palto nerdeydin kız 😂😂😂

Ben iyiyim canım valla kanama durdu çok şükür, ama hep yattım hiç kalkmadım. İğneyi günde ikiye çıkarmıştı doktorum, bugünden itibaren yine bire düşürdü. İeçede kalan kan kalıntıları nokta nokta çıkıyor yine ama korkulacak bir şey yok. Şükürler olsun kese yerinde duruyor 🫠 sen nasılsın?
Elhamdülillah canım çok sevindim adına 🥰🥰

amin rabbim hepimize kolaylıkla hayırlısını nasip etsin inşallah
30 yaşındayım rahim şekil bozukluğu vardı geçen sene histeroskopi denilen ufak çaplı bir operasyon geçirdim sonrasında 6 ay içerisinde kendiliğinden normal gebeliğin olabileceğini söyledi doktorum fakat olmadı 2 aşılama denedim onlarda tutmadı tüp bebek yapmaya karar verdik eşimle ilk denemem ve ilk yapılan testte önce pozitifi görüp tekrar değerlerin düşmesi ile dış gebelik olabilme ihtimali söylenince çok kötü oldum bugün vereceğim tahlil ile kesinleşicek galiba
Canım 12 gün olmuş kan versen çıkar aslında test günü ne zaman

Ay ne şanslısın kız maşallah diyim nazar değmesin 😂😂 bizim her iki tarafın da ilk torunu olacak aslında benimki de şanslı ama ben bi tırsmıyor değilim, herkes karışacak diye 😂😂😂

Son düzenleme:
Selam kızlar, benim yumurtalar büyümüşler, tahminen çarşamba günü yumurta toplamı işlemi yapılacak. Bugün sizinle kullandığım ilaçlar hakkında küçük bir bilgi vermek için konuşmak istedim. Bir kısmınızın çok tepki vereceğinden de eminim ama deneyip tecrübe etmiş biri olarak net konuşabiliyorum. Tüp bebek planladığımız için ilaçlarımı topluca Temmuz 2024 te aldım ben, 6 adet Gonal 300 üi (07.2025) 2 adet Gonal 450 (05.2024) ve 6 adet Oxotide (12.2024) şeklinde. Mayıs skt li gonal 450 ler hiç açılmamış ve soğuk zinciri bozulmamış olarak bir arkadaşımdan gelmişti. Temmuzda “üstünden 2 ay geçmiş kullanırım sorun değil” diye düşünmüştüm ama Ağustosta spontan bir gebelik oluşunca ve düşükle sonuçlanınca tedavi 21 Aralık SAT ile bu aya kaldı. İlk olarak Mayıs skt li gonal 450 lerden başladım, yumurtalarım olması gerektiği gibi hatta beklendiğinden daha hızlı büyüdüğü için doz azaltımına bile gittiler. Oxotide lara başladım, onlar da beklendiği etkiyi gösterdiler. Bu şekilde anladım ki SKT 6-8 ay kadar da esnetebiliyormuş. Zaten klinikte bir hemşire ilaçların skt sini bilerek olması gerekenden daha erken yazdıklarını söylemişti. Malum ilaçları alırken yaşa takılıp rapor çıkarttıramayan arkadaşlar için bir dip not olsun dedim. Uyguna alabiliyorsanız yakın tarihli diye ilaç almamazlık yapmayın ancak soğuk zincirinin kırılmadan saklandığına emin olun. Bu arada elimdeki 07.2025 skt li ilaçları da aldığım fiyattan vereceğim, ihtiyacı olan varsa İstanbul Anadolu yakası için bilginiz olsun

Back
X