• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

amin rabbim hepimize kolaylıkla hayırlısını nasip etsin inşallah
30 yaşındayım rahim şekil bozukluğu vardı geçen sene histeroskopi denilen ufak çaplı bir operasyon geçirdim sonrasında 6 ay içerisinde kendiliğinden normal gebeliğin olabileceğini söyledi doktorum fakat olmadı 2 aşılama denedim onlarda tutmadı tüp bebek yapmaya karar verdik eşimle ilk denemem ve ilk yapılan testte önce pozitifi görüp tekrar değerlerin düşmesi ile dış gebelik olabilme ihtimali söylenince çok kötü oldum bugün vereceğim tahlil ile kesinleşicek galiba

Hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin . İlk denemeniz miydi
Yasınız kaç
Sorununuz varmıydı
Yenı katılmışsınız tanışalım
30 yaşındayım rahim şekil bozukluğu vardı geçen sene histeroskopi denilen ufak çaplı bir operasyon geçirdim sonrasında 6 ay içerisinde kendiliğinden normal gebeliğin olabileceğini söyledi doktorum fakat olmadı 2 aşılama denedim onlarda tutmadı tüp bebek yapmaya karar verdik eşimle ilk denemem ve ilk yapılan testte önce pozitifi görüp tekrar değerlerin düşmesi ile dış gebelik olabilme ihtimali söylenince çok kötü oldum bugün vereceğim tahlil ile kesinleşicek galiba

Güzel düşünelim güzel olsun inşallah bebegınız sizinledir bi sorun çıkmaz

inşallah çok teşekkür ediyorum
çok zorlu bir süreçmiş rabbim kimsenin emeklerini boşa götürmesin hepimize sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almamızı nasip etsin
Amin inşallah evet zorlu ve stresli bi süreç
Başına gelmeyen birinin ne kadar anlatırsam anlatayım asla anlıcağını düşünmediğim bi süreç … yani zorluğunu anlasa gereksinimlerini anlayamaz yaşamayan .

Bana ceza verdi sayfa 🤣🤣🤣 3 gündür yasağım vardı 🤣napıosunuz nasılsınız hepiniz :)

espressoc espressoc vitaminleri düzenli al dadlım
ben opudan 3 ay önce başladım almaya :) vücuda işleyişi bile 2. Aydan sonra başlıyormuş zaten . her sabah da 2 yumurta yedim hâlâ yemeye devam edıyorum alışkanlık yaptı 🤣
akrephanim akrephanim naber kuzucum Senın lekelenme falan ne durumdasın sorun yok dimi

M muhasebeci35 naber nasılsın sende durumlar ne :)

@Umayis 🌺hayırlı olsun kuzum trasnferın güzel haberlerle gelesin inşallah

@Dugmecigim güzel haberlerle gelesin inşallah

@babybunny nasılsın
Hoşgeldin canım cuma günü kan verdim 16 çıktı, bugün kan verdim 19 çıktı, doktor aramadı daha ama sanırım olumsuz oldu, bilmiyorum artık umudum kalmadı zaten

Siyah Palto Siyah Palto hoş geldin, yokluğun belli oluyor. Güzel haberler gelir inşallah. Benimde dün test günümdü 56 çıktı, az ama bakalım artarsa. Bizi bunları yaşamayan kimse anlamaz. E pozitif işte diyorlar 😂 öyle pozitifle olsaydı benim 4. çocuğu doğurmam gerekirdi şu an 😂😂

Siyah Palto Siyah Palto hoş geldin, yokluğun belli oluyor. Güzel haberler gelir inşallah. Benimde dün test günümdü 56 çıktı, az ama bakalım artarsa. Bizi bunları yaşamayan kimse anlamaz. E pozitif işte diyorlar 😂 öyle pozitifle olsaydı benim 4. çocuğu doğurmam gerekirdi şu an 😂😂
şımardım bak şimdi 🤣🤣

Hayy maşallah ne güzel haber bu 🥰inşAllah bu sefer rabbım kucağına almayı nasip etsın minik savaşçın ilk hengameyi atlatmış sıkı sıkı tutunmuş sana 🥰🥰🥰🥰

Siyah Palto Siyah Palto nerdeydin kız 😂😂😂

Ben iyiyim canım valla kanama durdu çok şükür, ama hep yattım hiç kalkmadım. İğneyi günde ikiye çıkarmıştı doktorum, bugünden itibaren yine bire düşürdü. İeçede kalan kan kalıntıları nokta nokta çıkıyor yine ama korkulacak bir şey yok. Şükürler olsun kese yerinde duruyor 🫠 sen nasılsın?

Siyah Palto Siyah Palto nerdeydin kız 😂😂😂

Ben iyiyim canım valla kanama durdu çok şükür, ama hep yattım hiç kalkmadım. İğneyi günde ikiye çıkarmıştı doktorum, bugünden itibaren yine bire düşürdü. İeçede kalan kan kalıntıları nokta nokta çıkıyor yine ama korkulacak bir şey yok. Şükürler olsun kese yerinde duruyor 🫠 sen nasılsın?
🤣🤣 bene tek ayak cezası verdiler bacım 🤣 profilimin yanına yazmış sistem 🤣üyelik pasiftir (tek ayak cezası ) 🤣🤣🤣🤣

Oyy maşallah çok sevındım senin adına :) ben napayım bütün galesizliğimle geç saate randevu aldım 🤣ev halkı uyansa da kahvaltı yapsak diye bekliyorum 🤣 kese görcez Allah nasip ederse

Back
X