- 31 Ağustos 2012
- 22.025
- 35.232
Kalmadi.Geride embrıyo kaldı mı genetik yaptırmış mıydınız
Genetik ilk 2 transfer olumsuz olunca hocam yaptıralım demişti. Donmuş embriyolara yaptırmakta içime sinmedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kalmadi.Geride embrıyo kaldı mı genetik yaptırmış mıydınız
Valla ne diyim bilemedım . Umarım bundan sonrası süreç güzel ilerler sizin içinKalmadi.
Genetik ilk 2 transfer olumsuz olunca hocam yaptıralım demişti. Donmuş embriyolara yaptırmakta içime sinmedi.
Canım universitenin fiyatlandırması nasıl oluyir ?Sürece girişken kesmek istemedim valla ya
Hadi hayırlısı olsun benimde tahminim o zamanlardı ama işte biraz uzadı sanki neyse nasip diyelim güzel sonuçlar alalım inşallahHayırlısı olsun canım bende Cumartesi transfer olucam 28 de
Ben onu kast etmemiştim evet ama o da önemli bir detay hemen regl gelmezse ufaktan lekelenme başladı bileBu süreçte eş ile ilişkide önemli ben çok özledim valla onuda yaşa doya doya
Bizde yasaktı canımİlişki yasak değil aslında :)
Canım 80 bin civarı tuttu ilaçlarla ama daha sonradan bir sürü progestan dex falan aldık onlar dahil değildiCanım universitenin fiyatlandırması nasıl oluyir ?
40 bin hastane gerisi ilaçlar falan canimCanım universitenin fiyatlandırması nasıl oluyir ?
Aydınlanmak istiyoruz kızBu akşam ne kadar aydıntıyoruz birbirimizi yalnız
Sen 548 demiştin demi kacıncı gun embrıyosu çift mi tek mi transfer tarihin neydi canımBu akşam ne kadar aydıntıyoruz birbirimizi yalnız
Evet canısı bugün çıkan sonuç 548.49 du.Sen 548 demiştin demi kacıncı gun embrıyosu çift mi tek mi transfer tarihin neydi canım
Transfer tarihiniz ne zamanEvet canısı bugün çıkan sonuç 548.49 du.
5inci gün embriyosu iki tane verilmişti kan sonucuna göre bi tanesi tutmuş dedi dr
Prosedürlerinde yazıyorsa almıyorlar bize verdikleri kağıtta kalp atışı dahil tüm kontroller diyorduOnlar bahsetmezse ben hiç açmayayım o zaman konuyu çünkü dediğiniz gibi fırsata çevirebilirler
Yani sordum ama net konuşmadı sadece aktif kanaman olunca haber et tahlıllerı ve ilaçlara başlayalım dedılerDoktorunuzla görüştünüz mu
Anladım canim. Özel hastaneye göre baya uygun fiyat olmuş.Canım 80 bin civarı tuttu ilaçlarla ama daha sonradan bir sürü progestan dex falan aldık onlar dahil değildi
Keşke bi kontrol ıcın çağırsaymış umarım sorun yasamazsınızYani sordum ama net konuşmadı sadece aktif kanaman olunca haber et tahlıllerı ve ilaçlara başlayalım dedıler
Eğer çocuğunuz varsa ve normal olduysa aynı özel ücretini istiyorlar die biliyorum çünkü ben ilk sehır hastanesine gittim 57 bın talep etti doktor kendısı ıcınAnladım canim. Özel hastaneye göre baya uygun fiyat olmuş.
Bende çünkü geçen yıl başladım tedaviye kalp atışı dahil herşey içindeydi o zamanın şartlarına göre imzaladık anlaşma yaptık.kalp atışını duyduktan sonra devam etmek isterseniz muayeneler ücretli devam eder dediProsedürlerinde yazıyorsa almıyorlar bize verdikleri kağıtta kalp atışı dahil tüm kontroller diyordu