- 2 Temmuz 2024
- 2.315
- 4.054
- 26
Evet evet çiçeğim biraz yıkıcı oldu ama toparladım elhamdülillah. Yapamadıklarmi yapacağım bugünNasılsın toparladın mı biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet evet çiçeğim biraz yıkıcı oldu ama toparladım elhamdülillah. Yapamadıklarmi yapacağım bugünNasılsın toparladın mı biraz
Bu süreçte eş ile ilişkide önemli ben çok özledim valla onuda yaşa doya doyaEvet evet çiçeğim biraz yıkıcı oldu ama toparladım elhamdülillah. Yapamadıklarmi yapacağım bugün
Yap yap çılgın şey seniEvet evet çiçeğim biraz yıkıcı oldu ama toparladım elhamdülillah. Yapamadıklarmi yapacağım bugün
Ay aynı ben bende öyleyim çikolata istedi canım kahve içtim rahatlıkla ve en çok prednolü bıraktığıma seviniyorum rahat rahat tuzlu yiyorum bi rahatlama geldiİçemedigim dubbleshot kahveleri nargileleri bu gece patlatiyorum özgürlüğe kavuştum bir yandan kızlar ne spor ne kahve ne kişisel bakım herşeyi saldım yahu
Bence ilişki yasak olmamalı zaten hormonları bozuyor iğneler bide adet olamıyorsun falan :)Bu süreçte eş ile ilişkide önemli ben çok özledim valla onuda yaşa doya doya
Tuzlu yemek yasak mıydı bu süreçlerde bana turşu yediriyorlar bol bolAy aynı ben bende öyleyim çikolata istedi canım kahve içtim rahatlıkla ve en çok prednolü bıraktığıma seviniyorum rahat rahat tuzlu yiyorum bi rahatlama geldi
Ben de yiyorum prebiyotik iyi gelir ye bol bolTuzlu yemek yasak mıydı bu süreçlerde bana turşu yediriyorlar bol bol
İlişki yasak değil aslında :)Bence ilişki yasak olmamalı zaten hormonları bozuyor iğneler bide adet olamıyorsun falan :)
Ne peki yasaklar çiğnenmek içindirİlişki yasak değil aslında :)
bende bugün 2. negatifimi aldım 1 paket sigara içtim ağladım parçalandım şimdi mc donaldsa gidip big burger yiycem…Evet evet çiçeğim biraz yıkıcı oldu ama toparladım elhamdülillah. Yapamadıklarmi yapacağım bugün
Yok yok prednol diye bir ilaç varya onu kullanırken bana tuzlu şekerli şeyler yeme dediler benim biraz kilom var belkide ödem yapmasın diye öyle dediler arkadaşımda kullandı bu ilacı ona öyle bir şey söylememişler meselaTuzlu yemek yasak mıydı bu süreçlerde bana turşu yediriyorlar bol bol
Ohhh yarasın afiyet bal şeker olsun :)Ben de yiyorum prebiyotik iyi gelir ye bol bol
Yani benden de turşuları ekşileri kaçırıyor evdekiler ninem falan iyi değil yeme kötü olur diyo bende korkuyorum yiyemiyorum çoğu şeyden mahrum canım asitli içecekler istiyor onun yerine sade soda içsem mi acaba fikriniz var mıTuzlu yemek yasak mıydı bu süreçlerde bana turşu yediriyorlar bol bol
Doktor karar veriyor ama tüp bebekte yasak diye biliyorumİlişki yasak değil aslında :)
Ben sade sodaya bir de limon sıkıyorum günde bir tanr içiyorumYani benden de turşuları ekşileri kaçırıyor evdekiler ninem falan iyi değil yeme kötü olur diyo bende korkuyorum yiyemiyorum çoğu şeyden mahrum canım asitli içecekler istiyor onun yerine sade soda içsem mi acaba fikriniz var mı
Ah bacım benım kendıme fikrim yok ki ne bulduysak yedik içtik kimsede bisi demediYani benden de turşuları ekşileri kaçırıyor evdekiler ninem falan iyi değil yeme kötü olur diyo bende korkuyorum yiyemiyorum çoğu şeyden mahrum canım asitli içecekler istiyor onun yerine sade soda içsem mi acaba fikriniz var mı
Canım o şeyden kaçırıyordur ekşileri senden; “ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi, ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı”Yani benden de turşuları ekşileri kaçırıyor evdekiler ninem falan iyi değil yeme kötü olur diyo bende korkuyorum yiyemiyorum çoğu şeyden mahrum canım asitli içecekler istiyor onun yerine sade soda içsem mi acaba fikriniz var mı
3. Gün regl oldum benKızlar ilaçları bırakınca ne zaman regl oldunuz ?