ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

İçemedigim dubbleshot kahveleri nargileleri bu gece patlatiyorum özgürlüğe kavuştum bir yandan kızlar 😂 ne spor ne kahve ne kişisel bakım herşeyi saldım yahu
Ay aynı ben bende öyleyim çikolata istedi canım kahve içtim rahatlıkla ve en çok prednolü bıraktığıma seviniyorum rahat rahat tuzlu yiyorum bi rahatlama geldi 😆😆

Tuzlu yemek yasak mıydı bu süreçlerde bana turşu yediriyorlar bol bol 🫣😳😳🫣😳🫣
Yani benden de turşuları ekşileri kaçırıyor evdekiler😂 ninem falan iyi değil yeme kötü olur diyo bende korkuyorum yiyemiyorum çoğu şeyden mahrum😀🙂 canım asitli içecekler istiyor onun yerine sade soda içsem mi acaba fikriniz var mı

Yani benden de turşuları ekşileri kaçırıyor evdekiler😂 ninem falan iyi değil yeme kötü olur diyo bende korkuyorum yiyemiyorum çoğu şeyden mahrum😀🙂 canım asitli içecekler istiyor onun yerine sade soda içsem mi acaba fikriniz var mı
Ben sade sodaya bir de limon sıkıyorum günde bir tanr içiyorum

Ah bacım benım kendıme fikrim yok ki 🤣 ne bulduysak yedik içtik kimsede bisi demedi 🤣

Canım o şeyden kaçırıyordur ekşileri senden; “ye ekşiyi çıkar Ayşe’yi, ye tatlıyı çıkar Hakkı’yı” 😂😂😂😂😂😂😂

X