ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Şimdi ki aklımız olsaydı daha erken başlardık işte bir türlü kısmet olmadı çünkü inan yaş ilerledikçe yumurta sayısı da az çıkıyor gebelik şansın azalıyor tabi ki bu işler şans ve nasiptir eğer imkanınız varsa hiç ertelemeyin biz elimizden geleni yapalım gerisi rabbimin takdiri yaşım ilerlediği için çok fazla ara vermeden devam ediyoruz sadece iki ay ve üçüncü ay hep başladık tabi ki doktorumun da onayıyla Rabbim gönlümüze göre versin cümlemizin emekleri boşa çıkmasın yol uzun zor ama önemli olan zoru başarmak

Öyle güzel mesajlarınızı görmek hepimizi daha çok motive ediyor modumuzu arttırıyor Allah razı olsun. Ben de şu an sürecin içerisindeyim ama negatif olursa diye de düşünüyorum eşim ara vermek istedi ama ben ara vermek istemiyorum sürece girdik Bir defa devam etmek tamamlamak istiyorum güzel yavrumuza kavuşana kadar

Sizden de inşallah bende burayı geç keşfettim şimdi herkesin hikayesini dinledikçe bana da moral oluyor umarım pozitif sonuçlanır ama şunu da söylim eğer ki hamile kalıp kötü şey yaşamaktansa başta negatif olması daha az can acıtıyor tecrübe ettim diye yazıyorum size de moral olsun eğer imkanınız varsa hiç ara vermeyin sadece bir adet görseniz ikinci adetiniz de bile başlıyabilşrsiniz tabi ki doktorunuzunda onayıyla yaşınız genç galiba onun için çok ara vermeyin inan ki ben şimdi çok pişmanım eşim yüzünden hep erteledik ve sonuç olarak yumurta rezervin azalıyor şimdi o da pişman ama faydasız siz aynı hatayı yapmayın bakın zor insan yıpranıyor sayısız iğneler muaneler o düşünce acaba oldu olacak mı olmayacak mı çok yıpratıcı ama sonunda eğer ki bir güzellik varsa herşeye değer pozitif haberi alınca onu düşünce herşeyi tüm yaşadıklarını unutuyorsun her daim sizi de dualarıma katıyorum inşallah herşeyden önce Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar hayırlı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah

Amin amin inşallah Allahım kalbine gönlüne göre güzel bir evlat versin Rabbim görüyor yaşadıklarımızı herşey bir imtihandır dilerim bu imtihanı güzel bir şekilde geçeriz ama çaba gayrete aşıktır siz elinizden geleni yapın imkanınız el verdiği sürece bazen çok uğraşlar sonun da kavuşursun pes etmek yok Rabbim geciktiriyorsa güzelleştiriyordur umarım güzel haberlerinizi alırız

Haklısınız bence de yapmayayım hiç yatağa yatınca hafif batmalar hissettim inşallah yerlesiyordur rabbim hepimizin yüzünü güldürsün boş koymasın kucaklarimizi
Benim pozitif olduğunda çok aşırı batma oluyordu birde sürekli kasıklarım da ağrı ve kramplar vardı aha dedim tutunmadı bugün adet olacak yarın adet olacak derken afedersiniz hep ıslandığımda lavabo gidip bakıyordum reglim mi geldi diye çok umutsuzdum tabi ki kişiden kişiye değişir hiç belirti olmaması pozitif olmadığı anlamına gelmiyor herkesin vücudu farklı olur ben de hiç test yapmadım 14. Gün kan vermeye gittim ama kalbim pır pır ediyordu sanki hissetmiştim tutunmuş ama yüzde yüz diyemiyordum sonra doktorum aradı tebrik etti hamilelik gerçekleşmiş dedi inanırmısınız ondan sonra o adet olacakmış ağrısı kayboldu rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın tez zaman da güzel sağlıklı hayırlı bebişlerle kucağınıza doldurdun inşallah

Kızlar eşimde varikosel var 2 doktor ameliyat dedi 1i gerek yok değerler iyi dedi ama en son benim tüp bebek doktorum bir tane tüp bebek yapalım olumsuz olursa ameliyat yaparız demişti ama benim geride kalan 14 tane embriyo var hepsi boşa mı gidecek eşimin en son ki tahlilinde ileri hareket 0 çıktı ve benim de negatif sonuçlandı ilk transferim ne olacak böyle

Nerdeydiniz peki şehir olarak ben istanbuldayım devlet hastanesine normal kadın doğuma gittim adam kovmaktan beter etti bende yakınlarımın gittiği farklı bir hastaneye gittim orda devam ediyorum
Ben adanada gidiyorum birkaç arkadaşım var istanbulda çam ve sakurada yaptırıyorlar

Anladım canım histeroskopi sonrası tutan çok var belkide dediğin gibi onunla ilgili olabilir bende düşünüyorum onu.kaliteli embriyoların oluşuyor çok şükür inşallah pozitif olduğu günleri de göreceğiz,süreciniz sağlıklı ve başarılı geçsin,hepimizin tabi

Rabbım yardımcınız olsun . Galiba tam bilmiyorum ama genetik testi yapılıyor. Embrıyolara uygun olanlar transfer ediliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…