- 15 Ağustos 2023
- 80
- 107
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın siz ne durumdasınız en son hormon denilmişti size sonuca ulaştınız mıHerkese günaydııııınn espressoc kız adet adet diyip durma pozitif de bebiş de inşallah yerleşme ağrısıdır öyle düşün valla ben o kadar çok rüya görüyorum ki çoğu kötü uyurken yoruluyorum resmen
İki gün önce kan verdim tekrar kendi doktoruma herşey normal pozitif dedi şükür pazartesi tekrar kontrole inşallah bu sefer 9uncu ayı görelimGünaydın siz ne durumdasınız en son hormon denilmişti size sonuca ulaştınız mı
Amin inşallah hayırlı olsun Rabbim kucağınıza almak nasip etsinİki gün önce kan verdim tekrar kendi doktoruma herşey normal pozitif dedi şükür pazartesi tekrar kontrole inşallah bu sefer 9uncu ayı görelim
Canım yumurtayı dollemis embriyo oluşmuş. Sorun yok demekkiKızlar eşimde varikosel var 2 doktor ameliyat dedi 1i gerek yok değerler iyi dedi ama en son benim tüp bebek doktorum bir tane tüp bebek yapalım olumsuz olursa ameliyat yaparız demişti ama benim geride kalan 14 tane embriyo var hepsi boşa mı gidecek eşimin en son ki tahlilinde ileri hareket 0 çıktı ve benim de negatif sonuçlandı ilk transferim ne olacak böyle
Merhaba süreciniz Hayırlı olsun İzmirde nerede yaptırdınız doktorunuz kimMerhaba, İstanbul değil ama ben eylülde İzmir’de 16 bin tl’ye yaptırdım. Tüp bağlama vs gibi daha komplike bi işlem için yapılacaksa daha çok tutuyor olabilir bu arada. Onda hastanede bir gece kalma vs de var.
Canım benim dün opu oldu, bende burdan senin gibi çok şey okudum araştırdım Allah yardımcımız olsunMerhabalar yumurtalar kaç günde olgunlaşıp, yumurta toplama sürecine kaçıncı günde geldiniz benim ilk tedavim ve iğnelerde 2.günüm
Merhabalar yumurtalar kaç günde olgunlaşıp, yumurta toplama sürecine kaçıncı günde geldiniz benim ilk tedavim ve iğnelerde 2.günüm
Öyle mi diyorsunuz İnşallah 2.ye tutar dualarınızda benide unutmayın olur muCanım yumurtayı dollemis embriyo oluşmuş. Sorun yok demekki
Canım embriyoda yumurtanın kalite katkısı %80 spermin %20Öyle mi diyorsunuz İnşallah 2.ye tutar dualarınızda benide unutmayın olur mu
Canim gebesin ya o yüzden çok rüya görüyor olabilirsin içini ferah tut adet değil tamam bebisin haberleri inşallahHerkese günaydııııınn espressoc kız adet adet diyip durma pozitif de bebiş de inşallah yerleşme ağrısıdır öyle düşün valla ben o kadar çok rüya görüyorum ki çoğu kötü uyurken yoruluyorum resmen
4 gündi bittimi yani gördüğüm en güzel gün sayısıMerhaba kişiye göre değişiyor ben 10 eylülde başladım 14 eylülde yumurtalar toplandı
Hayırlı uğurlu olsun inşallah benimde kısa sürede sonlanır şu iş sizin gibiCanım benim dün opu oldu, bende burdan senin gibi çok şey okudum araştırdım Allah yardımcımız olsun
Ben 7 gün iğne kullandım sonra 8. Gün kontrolde doktorum çatlatıcaz dedi 10. gündede yumurtaları topladık
Hayırlı olsun canım ben henüz sonuç almadım ama bana da progestan 8? Haftaya kadar kullanılacak dediben kasım ayında pozitif sonuç aldım kızlar şuan 8 haftalık gebeyim. İlaçları ne zaman bıraktınız acaba ben bu hafta progestan dexi bırakacağım estrofem devam dedi doktorum ne zaman bıraktınız sizler
Canım ben kullanıcı adımı değiştirdim, önceki kullanıcı adım arkaoda'ydı, Tavmergen'le ilgili mesajlaşmıştık da senleMerhaba süreciniz Hayırlı olsun İzmirde nerede yaptırdınız doktorunuz kim
Yaa pardon 24 Eylül4 gündi bittimi yani gördüğüm en güzel gün sayısı
Burası aralık ayı tüp bebek yaptıranlar konuşması :) muhtemelen daha hepsı 15-20 günlük bile değil hamişlerin bebişiniz hayırlı olsunben kasım ayında pozitif sonuç aldım kızlar şuan 8 haftalık gebeyim. İlaçları ne zaman bıraktınız acaba ben bu hafta progestan dexi bırakacağım estrofem devam dedi doktorum ne zaman bıraktınız sizler
5 sene kadar önce bı arkadaşla aynı topikteydink günlerce idrar testinde idrarda pozitif görüp kanda negatif gördü kanın ertesi günü de idrar testi yaoti yine pozitif idi başka labaratuvarda kan verdi pozitif çıktı çok düşük bir ihtimal ama olmayacak bir ihtimal de değil labaratuvar hatası çıktı gebeliği sağlıkla devam ett kucağına aldıHanımlar şu an şoktayım. İki tane 3. Gün embriyosu transfer edildi ve ben 5. Günden beri yaptığım her idrar testinde kasette dahil çift çizgi gördüm daha dün 3 tane idrarda baktım pozitif. Bugün 10. Gün kan verdim ve sonuç negatif bu nasıl olur