ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Bende kimseye söylemedim çünkü herkes birşeyler söylüyor kendinizi nasıl rahat hissedeceksiniz öyle davranın eşinizle beraber üstesinden gelirsiniz inşallah ilk birkaç gün ağır iş yapmaktan kaçının çok fazla ayakta kalmamaya çalışın çok düşünmeyin stres yapmayın normal günlük hayatınıza devam edebilirsiniz birde kabak çekirdeği ve badem yiyin transferden sonra umarım herşey pozitif geçer ailenize pozitif haberinizi verirsiniz 🤲 inşallah
Kesinlikle. Herkes kendi süreciyle kıyas yapıyor ve bence insanı en çok strese sokan bu. Eşim sağ olsun gerçekten büyük destek. O konuda şanslı hissediyorum. İnşallah güzel olsun sonuç🙏🏻 Siz hangi aşamadasınız bu arada

Kızlar İstanbul’da histeroskopi yaptıran var mı? Fiyat bilginiz var mı? Bana doktorum 64 bin fiyat verdi yüksek geldi.
Merhaba, İstanbul değil ama ben eylülde İzmir’de 16 bin tl’ye yaptırdım. Tüp bağlama vs gibi daha komplike bi işlem için yapılacaksa daha çok tutuyor olabilir bu arada. Onda hastanede bir gece kalma vs de var.

Kesinlikle. Herkes kendi süreciyle kıyas yapıyor ve bence insanı en çok strese sokan bu. Eşim sağ olsun gerçekten büyük destek. O konuda şanslı hissediyorum. İnşallah güzel olsun sonuç🙏🏻 Siz hangi aşamadasınız bu arada
Amin İnşallah çok şükür kesinlikle stresten uzak durun ve hiç düşünmeyin sanki hiç transfer olmamış gibi tabi ki ağır iş yapmadan günlük rutin hayatınıza devam edin dilerim emeğiniz boşa çıkmaz güzel haberlerinizi alırız benim ki maalesef 3. Tüp bebeğim di 2 adet tek embriyom oluşmuştu onlar transfer edildi onlar da tutunmamış aralık 5. Negatif sonuç aldık ve yine yeniden sil baştan başlıyacagız bir kaç ay mola vereceğiz Mart ayı planlıyoruz bakalım 🤔 Rabbim nasıl kısmet ederse artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdirine kalmış 🤲🥹

Amin İnşallah çok şükür kesinlikle stresten uzak durun ve hiç düşünmeyin sanki hiç transfer olmamış gibi tabi ki ağır iş yapmadan günlük rutin hayatınıza devam edin dilerim emeğiniz boşa çıkmaz güzel haberlerinizi alırız benim ki maalesef 3. Tüp bebeğim di 2 adet tek embriyom oluşmuştu onlar transfer edildi onlar da tutunmamış aralık 5. Negatif sonuç aldık ve yine yeniden sil baştan başlıyacagız bir kaç ay mola vereceğiz Mart ayı planlıyoruz bakalım 🤔 Rabbim nasıl kısmet ederse artık elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbimin takdirine kalmış 🤲🥹
Ya yol uzun, zor ama sonu güzel olsun inşallah . Eminim yorulmuşsunuzdur ama pes etmeden devam etmeniz bile bence çok büyük adım. Rabbim en kısa zamanda sevindirsin sizi❤️ Sorun neydi peki özel değilse

Kesinlikle söylemeyin. Eşinizle birlikte halledersiniz. Günlük rutininize devam edersiniz ama genellikle dinlenmek ve 15er dakikalık ev içi mini yürüyüşler yeterli oluyor. Ben herkese aynısını söylüyorum, işe gitmek bence doğru değil. Ama bu benim düşüncem. Evinizde dinlenmek, kitap okumak, ilaçlarınızı düzenli kullanmak iyi gelecektir. Ben 5. Haftadayım ve genellikle yatıyorum çünkü kasık ağrım olmaya başladı ve çok fazla uyku halim oluyor. Yemeğimi yapıp genellikle dinleniyorum. Tamamen hareketsiz değilim. İş veya aile stresini de kesinlikle yaşamak istemedim.
Canım gebelik son adet tarihine göre mi hesaplanıyor

Ya yol uzun, zor ama sonu güzel olsun inşallah . Eminim yorulmuşsunuzdur ama pes etmeden devam etmeniz bile bence çok büyük adım. Rabbim en kısa zamanda sevindirsin sizi❤️ Sorun neydi peki özel değilse
Amin İnşallah çok teşekkür 🥰ederim Maalesef yıpratıcı zor 😥 son 1 yıldır baya yıprandık ama pes etmek yok her seferinde yeniden heyecanla başlıyoruz dilerim altın embriyomuzu bir gün yakalarız inşallah 😍🤲 normalde hiçbir sorunumuz yok sebepsiz kısırlık birde yaşım 36 maalesef her seferinde 5 yumurtam toplandı 4 adet olgun çıktı ve sadece iki adet embriyo oluştu ona da şükür 🥹 ettim çünkü ilk tüp bebeğim de hiç embriyo oluşmadı boş geçti hepsi boşa gitti embriyo oluşması bile büyük nimet transfer olmanız gerçekten insan yaşadıkça tecrübe ediyor ikinci tüp bebeğim de hamile kaldım ama kötü sonuçlandı anlatmayayım moraliniz bozulmasın onun için Rabbimden her Daim sağlıklısını hayırlısını diliyorum hayırlı gebelikler olsun inşallah 🤲 bakalım doktorum dördüncü tedavide başka yöntem deneyeceğini söyledi yeni yılda iletişime geçip tekrardan oturup konuşacağız inşallah bu sefer herşey çok güzel sonuçlansın Rabbim hepimizin kucağını sağlıklı güzel hayırlı evlatlarla doldursun Amin 🥰

X