- 16 Ağustos 2024
- 790
- 819
- 33
Maşallah canım inşallah düsüs olmaz korkma içini ferah tut moralini bozma bebeğinde etkilenmesin bak o sana sarılmışArkadaşlar transfer sonrası 3. Günden beri erken gebelik yaptım 5. Günde pozitif çizgi görmeye başladım bugün 9. Günüm ve doktorum kan vermemi istedi durum bu şükür inşallah bebiş var gibi. Cumartesi 2. Defa kan vermemi istedi artış kontrolü yapacakmış. Şimdi de korkuyorum düşer bişi olur diye. 5 a 5. Gün embriyosuydu. Tüp bebek yoluna girme sebebim ise yumurta azlığıydı inşallah kucağımızda da görürüz. Mutlu haberimi sizlerle de paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 3523359
O çizgiyi yakinlastirinca bende gördüm ama kuruma çizgisi diyorlar test yanıltır diyorlar test markası da fark ediyor galiba 7 ci gün bende gördüm ama artı Med yanıltıyor diye okuyunca ciddiye almadım senin kullandığın marka neEki Görüntüle 3523285
Kızlar kuruma çizgisine benziyor demi belki de buraya yükleyince hiç gorunmuyor bilmiyorum
Hayalet çizgi diyorlar 12 inci günde bile çizgiyi silik görenler varmış umutsuz olmayın belki genç tutunma da olabilirO çizgiyi yakinlastirinca bende gördüm ama kuruma çizgisi diyorlar test yanıltır diyorlar test markası da fark ediyor galiba 7 ci gün bende gördüm ama artı Med yanıltıyor diye okuyunca ciddiye almadım senin kullandığın marka ne
Yarın gözlerimi açınca ilk işim dr gitmek inşallah güzel şeyler duyarız ne kadar panik oldumCanım sakin ol panik yapma doktoruna veya hemşirene sor. Bunlar olabiliyor tüp bebekte
Canım ben negatif sonuç aldım ilaçları bıraktım o zaman 5 gün sonra regl oldum önümüzdeki aya çağırdı doktor beni artı Med yanıltıyormus yani bilmiyorum çok inanmıştım ondan art Med almayın tuhaf olan kendimi hamile saymam hala bekliyorum nedenseHayalet çizgi diyorlar 12 inci günde bile çizgiyi silik görenler varmış umutsuz olmayın belki genç tutunma da olabilir
Benimki şehirden şehire geldi habersiz ve otobüse binerken eşimi aramış gece vakti, hiç unutmuyorum yaBen şuna çok karşıyım neden evın erkegı aranıyor misafir gelmek için sanki evın duzenını kadının o günkü piskolojısını erkek mı biliyor sanki agırlamayı erkek mı yapacak bence misafirlik için evın hanımı aranmalı müsaitiz denilirse eşlerde kendı aralarında haberleşmeli kimse de istemediği misafire hizmet yapmak zorunda kalmamalı
Hayırlı olsun canım korkma düşmez kanama leke yoksa rahat olArkadaşlar transfer sonrası 3. Günden beri erken gebelik yaptım 5. Günde pozitif çizgi görmeye başladım bugün 9. Günüm ve doktorum kan vermemi istedi durum bu şükür inşallah bebiş var gibi. Cumartesi 2. Defa kan vermemi istedi artış kontrolü yapacakmış. Şimdi de korkuyorum düşer bişi olur diye. 5 a 5. Gün embriyosuydu. Tüp bebek yoluna girme sebebim ise yumurta azlığıydı inşallah kucağımızda da görürüz. Mutlu haberimi sizlerle de paylaşmak istedim
Eki Görüntüle 3523359
İnşallah canım dua edin sabah güzel bir test atayimSanırım herkesin gözü kulağı snn pozitif testinde hadi inşallah sabah müjdeyi verir yüklersin fotoyu
Yok henüz vermedim daha 8. GündeyimKan testi verdınız mı siz
Canım lekeleme olabilir doktoruna danışEspressoc şuan o kadar kötüyüm ki pembe bi akıntım var hiç iyi şeyler hissetmiyorum
Ay evet bende gördüm sabah yeniden yapacağım küçük bir çizgi de olsa kan vereceğimValla ben gördüm yakınlaştırdım ekranı çevirdimm ama var yani ben de 5. Güm öyle görmüştümgit artık test yap çatladık
Evet canım bugün çok gergin bir gün geçirdim ağır misafirlerim vardı ama eşim hep Kevser hasta bisey yapmasın diye diye hasta olduğuma ikna oldular herkesi yaptılar çok şükürespressoc ay bugün ailem geldi diye buraya çok bakamadım. Neler olmuş böyle nasılsın canım iyi misin ?
Predictor early canım marka bilmiyorum kuruma da olabilir tabiO çizgiyi yakinlastirinca bende gördüm ama kuruma çizgisi diyorlar test yanıltır diyorlar test markası da fark ediyor galiba 7 ci gün bende gördüm ama artı Med yanıltıyor diye okuyunca ciddiye almadım senin kullandığın marka ne
Evet canm Bencede öyle Allah tan ümit kesmeyelim hayalet de olsa vardır inşallahHayalet çizgi diyorlar 12 inci günde bile çizgiyi silik görenler varmış umutsuz olmayın belki genç tutunma da olabilir
Bende unutmadım seniAaa unutmadın mı benisağol canım Allah razı olsun keseyi minnak bebeğimi gördüm inşallah haftayada kalp atışını duyarım
Ay çok şükür çok sevindim canım gelmiş geçmiş olsunEvet canım bugün çok gergin bir gün geçirdim ağır misafirlerim vardı ama eşim hep Kevser hasta bisey yapmasın diye diye hasta olduğuma ikna oldular herkesi yaptılar çok şükürherkes gitsin kavga çıkaracaktım ama keyfime baktim
Ay var bence testini şimdi gördümAy evet bende gördüm sabah yeniden yapacağım küçük bir çizgi de olsa kan vereceğimdua edin nolur
Evet canım çok şükür gerildik ama atlattıkAy çok şükür çok sevindim canım gelmiş geçmiş olsun
İnşallah vardır canım ya sabahlar tekrarlayacagim bana dua edinAy var bence testini şimdi gördüm