ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

Maşallah canım inşallah düsüs olmaz korkma içini ferah tut moralini bozma bebeğinde etkilenmesin bak o sana sarılmış

Eki Görüntüle 3523285
Kızlar kuruma çizgisine benziyor demi belki de buraya yükleyince hiç gorunmuyor bilmiyorum
O çizgiyi yakinlastirinca bende gördüm ama kuruma çizgisi diyorlar test yanıltır diyorlar test markası da fark ediyor galiba 7 ci gün bende gördüm ama artı Med yanıltıyor diye okuyunca ciddiye almadım senin kullandığın marka ne

Hayalet çizgi diyorlar 12 inci günde bile çizgiyi silik görenler varmış umutsuz olmayın belki genç tutunma da olabilir

Hayalet çizgi diyorlar 12 inci günde bile çizgiyi silik görenler varmış umutsuz olmayın belki genç tutunma da olabilir
Canım ben negatif sonuç aldım ilaçları bıraktım o zaman 5 gün sonra regl oldum önümüzdeki aya çağırdı doktor beni artı Med yanıltıyormus yani bilmiyorum çok inanmıştım ondan art Med almayın tuhaf olan kendimi hamile saymam hala bekliyorum nedense Takip ediyorum şimdi burda bekleyenler için dua ediyorum onların ki tutsun istiyorum bugün Perşembe cumaya geçen gece inşallah Perşembe ve cumanın birleştiği bu gecede rabbim sesimi duyar ve burda bekleyen herkes mutlu olur yeni yıla güzel haberlerle girerler öncelik hiç olmayanlarin olsun ama çok şükür benim var Allah onlara uzun ömürler versin yeter gebe olanlarda hayırlısı ile kucağına alsinlar hasta olan yakinlarimizada şifalar nasip etsin

Benimki şehirden şehire geldi habersiz ve otobüse binerken eşimi aramış gece vakti, hiç unutmuyorum ya Bende eşime söyledim, bu evin hanımı benim nazikçe söyle, böyle şeylerde beni arasınlar diye

Hayırlı olsun canım korkma düşmez kanama leke yoksa rahat ol

espressoc ay bugün ailem geldi diye buraya çok bakamadım. Neler olmuş böyle nasılsın canım iyi misin ?
Evet canım bugün çok gergin bir gün geçirdim ağır misafirlerim vardı ama eşim hep Kevser hasta bisey yapmasın diye diye hasta olduğuma ikna oldular herkesi yaptılar çok şükür herkes gitsin kavga çıkaracaktım ama keyfime baktim

Predictor early canım marka bilmiyorum kuruma da olabilir tabi

Aaa unutmadın mı beni sağol canım Allah razı olsun keseyi minnak bebeğimi gördüm inşallah haftayada kalp atışını duyarım
Bende unutmadım seni her girdiğimde güzel haberini görmek için bakıyodum sana çokkk şükür gördüm bugün girdiğimde Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah

Ay çok şükür çok sevindim canım gelmiş geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…