- 9 Ağustos 2023
- 1.419
- 919
5. Gün embriyosu 8. Günüm canımCanım senin kaçıncı günüb peki kaçıncı gün embriyosuydu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
5. Gün embriyosu 8. Günüm canımCanım senin kaçıncı günüb peki kaçıncı gün embriyosuydu
11. Gün negatif oldu ama canmCanım bugün senin kaçıncı günündü benim yine arttı bulantım
Yaaa üzüldüm canım benim vardır rabbimin bir bildiği öyle düşün inşallah diğerinde çok güzel sonucu alırsın dualarım seninle11. Gün negatif oldu ama canm
baktim ama eski koular var yeni olarak bulamadimSanki bu başlıkta konu vardı. Onu arayıp bulun
Olabilir canım küçük bir lekelenme oldu bittiCanım transfer sırasında bir alet takılıyor ya, tahriş etmiştir belki
Canım bende de oluyordu korkma. Hem ilaç ilaçların hem hormonların etkisidir dün transfer oldum mesela bugün de hafif akıntım var acaba diyorum embriyo mu gidiyor böyle saçma sapan düşünceler oluyor ben dehanımlar merhaba, geçen perşembe Opu oldum. Dünden beri şeffaf yumurtalama zamanındaki gibi akıntım var.hani yumurta akı gibi olan var ya.Bu normal miydi? Yoksa ikinci kez yumurtluyor olabilir miyim?
Canım prog Están da sıcak basması yapıyorBugün 9. Günündeyim, sabah kan vericem yine 2 gün önce 79 çıkmıştı sonucum. Şu anda da vücudumdan ateş çıkıyor sanki yanıyorum yani soğuk su içmekten bi hal oldum. Belki de enfeksiyon var vücutta. Ya da kullandığım ilaçlardan kaynaklı. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, sağlıklı bi hamileliğiniz olsun sağlıkla da kucağınıza alın inşallah
Zaten gebelik belirtileri için hepimiz çok erken dönemdeyiz muhtemelen ilaçların etkisidir inşallah güzel sonuç alırsınBenim de yarın test günüm belimde karnımda gerginlik var bulantım da var ama bulantıyı belirti olarak saymıyorum prolutex iğne kullanıyorum onun etkisi olabilir ay bi yarın olsaydı öğrenseydim
Benim de kas ağrılarım devam ediyor ben de transferden kaynaklı mı diye düşündüm de seninle mi hala devam ediyorİyiyim canım herkes gibi gün sayıyorum. Sabahları özelliklr kasıklarım baya ağrıyor. Hele bu sabaha karşı kramp gibi girdi bi kıvrandım yatakta. Kendimi dinlememeye çalıştıkça sürekli bişiler oluyor sanki. Ve test günüme daha çok var inşallah önce sizden güzel haberleri alalım sonra peşinizden ben geliyorum
Şu mübarek günde hepinize çokça dua ettim kızlar inşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırızSabah kan versim geldim kizlar bende aramalarını bekliyrm dua edin güzel haber alayım mucizlerim benimledir inşallah
Ama olumsuz düşünmek yok demiştikCanım bende de oluyordu korkma. Hem ilaç ilaçların hem hormonların etkisidir dün transfer oldum mesela bugün de hafif akıntım var acaba diyorum embriyo mu gidiyor böyle saçma sapan düşünceler oluyor ben de
Ayyyyy çok heyecanlıİnşallah canım inan ben de çok heyecanlıyım hiç test yapmadım yarın iyi veya kötü süpriz olucak bana
Hayırlısı olsun canım. Allah en kısa zamanda kucağını doldursun11. Gün negatif oldu ama canm
Canım benim sabah yataktan çıkmadan önce genelde kasıklarımda regl ağrısı gibi oluyor. Gün içinde hafifliyor ama akşam tekrar başlıyor.Benim de kas ağrılarım devam ediyor ben de transferden kaynaklı mı diye düşündüm de seninle mi hala devam ediyor
Canım her şey yolunda çok şükür normal test günüm bugündü, gerek yok dediler çünkü dün ikinci testi de vermiştim. Değer güzel artmış 26sında kese göreceğiz. Belirti hala yok vallahi regl ağrısı dışında, dün hafif lekelenme oldu, normal dediler. Onun dışında pek bir şey yok sen nasılsınakrephanim nasıl gidiyor canım hamilelik senin normal test gününe ne kadar kaldı? Belirtiler filan var mı?
Hadi hayırlı olsunkızlar benimde bugün kontrolüm vardı salı gününe transfer inşallah çok heyecanlandım yerimde duramıyorum :)
Ayy canım benim ne mutlu sana Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin valla ben nasıl olduğumu bilmiyorum çok duygusalım çok ağlak bir insan oldumCanım her şey yolunda çok şükür normal test günüm bugündü, gerek yok dediler çünkü dün ikinci testi de vermiştim. Değer güzel artmış 26sında kese göreceğiz. Belirti hala yok vallahi regl ağrısı dışında, dün hafif lekelenme oldu, normal dediler. Onun dışında pek bir şey yok sen nasılsın