ARALIK 2024 TÜP BEBEK YAPTIRANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🫄🤱👶

hanımlar merhaba, geçen perşembe Opu oldum. Dünden beri şeffaf yumurtalama zamanındaki gibi akıntım var.hani yumurta akı gibi olan var ya.Bu normal miydi? Yoksa ikinci kez yumurtluyor olabilir miyim?
Canım bende de oluyordu korkma. Hem ilaç ilaçların hem hormonların etkisidir dün transfer oldum mesela bugün de hafif akıntım var acaba diyorum embriyo mu gidiyor böyle saçma sapan düşünceler oluyor ben de😅

Bugün 9. Günündeyim, sabah kan vericem yine 2 gün önce 79 çıkmıştı sonucum. Şu anda da vücudumdan ateş çıkıyor sanki yanıyorum yani soğuk su içmekten bi hal oldum. Belki de enfeksiyon var vücutta. Ya da kullandığım ilaçlardan kaynaklı. Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için, sağlıklı bi hamileliğiniz olsun sağlıkla da kucağınıza alın inşallah 🥹🤍
Canım prog Están da sıcak basması yapıyor

Benim de yarın test günüm belimde karnımda gerginlik var bulantım da var ama bulantıyı belirti olarak saymıyorum prolutex iğne kullanıyorum onun etkisi olabilir ay bi yarın olsaydı öğrenseydim 😂🥰🙏🏻
Zaten gebelik belirtileri için hepimiz çok erken dönemdeyiz muhtemelen ilaçların etkisidir inşallah güzel sonuç alırsın🥰

İyiyim canım herkes gibi gün sayıyorum. Sabahları özelliklr kasıklarım baya ağrıyor. Hele bu sabaha karşı kramp gibi girdi bi kıvrandım yatakta. Kendimi dinlememeye çalıştıkça sürekli bişiler oluyor sanki. Ve test günüme daha çok var 🥲 inşallah önce sizden güzel haberleri alalım sonra peşinizden ben geliyorum 🥰
Benim de kas ağrılarım devam ediyor ben de transferden kaynaklı mı diye düşündüm de seninle mi hala devam ediyor

Benim de kas ağrılarım devam ediyor ben de transferden kaynaklı mı diye düşündüm de seninle mi hala devam ediyor
Canım benim sabah yataktan çıkmadan önce genelde kasıklarımda regl ağrısı gibi oluyor. Gün içinde hafifliyor ama akşam tekrar başlıyor.

akrephanim akrephanim nasıl gidiyor canım hamilelik 😊 senin normal test gününe ne kadar kaldı? Belirtiler filan var mı?
Canım her şey yolunda çok şükür 🥳 normal test günüm bugündü, gerek yok dediler çünkü dün ikinci testi de vermiştim. Değer güzel artmış 🙈 26sında kese göreceğiz. Belirti hala yok vallahi regl ağrısı dışında, dün hafif lekelenme oldu, normal dediler. Onun dışında pek bir şey yok🥰 sen nasılsın ♥️

Canım her şey yolunda çok şükür 🥳 normal test günüm bugündü, gerek yok dediler çünkü dün ikinci testi de vermiştim. Değer güzel artmış 🙈 26sında kese göreceğiz. Belirti hala yok vallahi regl ağrısı dışında, dün hafif lekelenme oldu, normal dediler. Onun dışında pek bir şey yok🥰 sen nasılsın ♥️
Ayy canım benim ne mutlu sana 🥰 Rabbim sağ salim kucağına almayı da nasip etsin 🙏 valla ben nasıl olduğumu bilmiyorum çok duygusalım çok ağlak bir insan oldum 🥲

X